i zbog toga kupujes novi? pa jesi probao rjesiti problem? mozda je virus?= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
Printable View
i zbog toga kupujes novi? pa jesi probao rjesiti problem? mozda je virus?= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
Nije zbog toga. To mi se počelo događati dan nakon narudžbe novog. Treba mi jača konfiguracija zbog posla. Ovo je samo bila točka na i.
Znam da čupam prastaru temu, ali treba se o tome i pisati i govoriti... HG Spot saga continues
Ne znam zašto ali i u Karlovcu se dosta ljudi buni na HG-spot.
A to im baš i netreba jer je konkurencija dost velika u tom segmentu,pa ak neče biti uslužniji odu ljudi drugdje.Jednostavno
a kako je završila tvoja saga? jesi li napokon dobio svoju ploču i koliko si na kraju čekao?= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
Moja saga je završila davno, a dok je trajala, svakog sam dana dobijao mlade i gubio kosu i na težini... ;D Ploču sam dobio nekih tjedan dana nakon što sam ju platio... A što se ostalih tiče, većina tih trgovina i lanaca je slične kvalitete, tako da se (još) ne trebaju bojati gubitka kupaca i zarade...
bar se na kraju riješilo...ja imam probleme koje ne uspijevam riješiti, a kad odnesem komp na servis, radi savršeno! dođe mi da se ubijem. mislim, znam da Murphyjevi zakoni upravljaju svijetom, ali da se baš uvijek dokazuju na meni, nije humano.
tako mi je miš totalno poludio (bez ikakvog razloga je moj jedan klik registrirao kao 2) i kad sam ga odnijela u servis-nema tih problema! ali su mi svejedno zamijenili miša, koji super radi.:) (trgovina je Netr@, kod njih sam kupila sve pa su bili ljubazni)
onda kupim skener (Diskont24). dođem doma, sve lijepo instaliram. i probam stisnut one gumbe na njemu da automatski skenira na printer i ne radi (nijedan od 4 gumba!). odem natrag u dućan i oni ga lijepo pred mojim očima instaliraju i radi bez problema. naravno, budući da ipak radi, to ne ulazi u garanciju, pa ako želim da oni saznaju u čemu je problem, moram im donijeti i komp i skener da se oni igrau s tim i, naravno, platiti /neki iznos/ po satu. onda sam ga fino uzela doma i tješila se da mi i ne trebaju ti gumbi...zašto ne rade? tko zna...
i još neke sitnice su me mučile, ali eto u konačnici nisam mogla okriviti te trgovine, već samo Murphy-jy...:evil:
još sam u Ve-milu kupila karticu i čitač kartice za fotić, ali s tim nisam imala nikakvih problema.:)