pa nemreš ni prek običnog telefona :), al ju možeš naručiti.
Printable View
pa nemreš ni prek običnog telefona :), al ju možeš naručiti.
Čuo sam da sad u Austriji prodaju 3G telefone za 80 eura i to bez pretplate s ciljom da promoviraju Video Telefoniju. Mislim da bi i cijene trebale biti promotivne!
http://www.bug.hr/vijesti/index.asp?id=58583
Ukratko, evo što u sloveniji dobiješ za 500 Kn mjesečno:
= Citat =:
U tom će paketu Slovenac dobiti mogućnost uploada i downloada 200 MB podataka, 200 minuta videotelefonije unutar Slovenije, 200 MMS poruka veličine do 100 KB te 200 minuta "običnog" razgovora unutar Mobitel mreže.
hehe... evo 'promotivnih cijena' ;D
mislim da se hrvati neće (osim poslovičnih iznimaka u bijelim čarapama) za sad imat para igrat videotelefonijom (a kamoli spikat 1000 minuta, pa tolko ne spikam ni ovak..), osim onih koji će to radit eto jer im je struka i jer mogu (čitaj: nered ;) )= Citat =:
Posebna ponuda za prve korisnike video telefonije biti će dostupna od 1. do 30. travnja 2005. Mjesečna naknada iznosit će 491 kunu i uključivat će 1000 minuta razgovora unutar zemlje te tri mjeseca besplatne videotelefonije unutar Hrvatske.
ma baš me zanima tko će to plaćati....
slažem se!to kod nas ni nekonta pola ljudi i još davat tolike novce!suludo!a ovo za 80€ je dobra fora!
Treba naći dvoje ljudi koji će se poznavati da jedan i drugi kupe taj UMTS telefon i međusobno pričaju mjesečno po 2 soma minuta (svaki po soma):-))
prije ču otič na cugu za te pare!i ti ouni vugi!skup je to sport kod nas jer je novitet!
jel ko isprobo.
Radi odlično !!!!
Nismo mi te sreće....
... :wall: točno tako..."nered", pa mogao si nas pozvat da i mi isprobamo...= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
pa ti nisi došo ni na sastanak forumaša. Šta bi sad dolazio gledat neki telefon?
S kojim fonom si isprobao? ME1000?
Z1010, LG U8150 (ili tako nešto), Siemens U10, motorlola A835, nokia 6680 i motorola e1000
Nisi fer :(
Zašto nas izazivaš :cry: :cry: :cry: :cry: :D
čekaj...bolje reci sa kojim nisi;D= Citat =:
Izvorno postao KaKaV NeReD
joj ima još par ljepotana koji će mi past ovih dana u ruke.
...pa ako kažem da sam neki dan bio u blizini Zagreba, mogao sam naletit... a na skup dolazim kad položim, to sam rekao i toga se držim... ali nećemo offtopic...= Citat =:
Izvorno postao KaKaV NeReD
Nego reci, kakva je pokrivenost. Imaš signala kada npr staviš ruku na gornji dio telefona ili kad ga staviš u džep?
nagovorio sam frenda da pogleda u mom đepu kakav je signal ali ima malo preveliku glavu pa nismo uspjeli vidjet kad ga stavim u đep :) kad se pokrije gornji dio nekad ima signala ovisno gdje se nalaziš. Zagreb je poprilično pokriven, čak i u nekim podrumima sve radi.
To pitam zato jer su se na nekim stranim forumima žalili da u tim uvjetima nema signala. Mislim da se to odnosilo na Austriju i A1.
gle to je normalna pojava gledajući frekvencije na kojima radi UMTS. ali što se tiće voice-a on tako i tako pići preko 2,5G signala tako da je jako teško otkritijačinu signala u određenim uvijetima. meni recimo u podrumu sve izvrsno šljaka dok na nekim mjestima vani u sjenama kada radim video poziv s moje strane šteka voice a slika od sugovornika mi se raspada.
ma s tom novom tehnologijom uvijek ima problema......