= Citat =:
Izvorno postao sibir
i frendica od jedne forumašice... ;D ;)
Printable View
= Citat =:
Izvorno postao sibir
i frendica od jedne forumašice... ;D ;)
pa šta onda i ja imam prijatelje koje ljudi nevole pa nikom ništa!to ti je rizik televizije i slave!da če te ljudi pljuvat ko zadnje smeče i uostalom to su naša mišljenja jel tako?!?
Ja vam samo mogu reći da su Marina i Zdravko totalno OK, jer ih koliko toliko poznam, odnosno bili smo jednu večer s njima u Aquariusu vani...
Marina je jedna vrlo susretljiva osoba, nije niti malo umišljena, tko god joj priđe, nikog neće odbiti nego sa svima popriča i stvarno je ugodno biti u njenom društvu...i stvarno je cura super za čagu i društvo...
A i Zdravko mi se čini OK, može se i s njim normalno popričati, čak je i platio cugu, a vidio nas je prvi put u životu i tako...
Oboje su ostavili pozitivan dojam u kaj sam se uživo mogao uvjeriti jer smo moja djevojka i ja proveli s njima jednu ugodnu večer...
e a ja cu vam reci da imam stan preko puta marininog birca i ja ju poznam vec 19 godina i cura je najsimpaticnija puljanka koju sam ikad upoznao
eto... riješena stvar!
Pa onda vi pričajte kaj hoćete, a ni ne poznate je...mislim, ni ja je ne poznam ne znam kak, ali prvi dojam je vrlo pozitivan...
ok,nakon raznih komentara došli smo do zaključka da su ispravni do jaja!ali svako ima svoje mišljenje i znamo ih onoliko koliko je pokazano na tv-u a meni je to sve bilo jadno!ali nisam jedini koji to misli 100%
svaki covjek ima svoje misljenje... dok evo recimo anita berisha je takva fufa mala da si nemrete zamisliti!
Gle, da si ti u toj kući 100 dana, već bi prolupao...osim toga, morali su nekak razbiti dosadu, pa su malo valjali gluposti, svađali se i tako...ali tek kad nekoga upoznaš uživo i provedeš s njim neko vrijeme, možeš zaključiti kakav je...
Glupo je to kaj donosite stav o nekome na temelju toga kaj ste pročitali ili slično...ja sam gledao BB i oboje su mi bili OK, ajde jedino kaj je Zdravko znao povremeno biti malo bahat...
meni je opet zdravko bio legendaran!a ona ništa!a nemoj kenjat za anitu?!?pa kako to,mislim imam osječaj da je neka luda cura za sprdnju i tako ali fufa?!?
da vi nju vidite vani kako se ponasa kako je decka svog odjebala radi zdravka pa onda zdravko nju ma fufuca kazem ti
evo ok,vjerujem ti na rječ!isto ko i dečkima koji kažu za marinu i zdravka!ali meni je zgodna cura što glumi ivu u toj zabranjenoj ljubavi!znaš nju možda McLaren(nesprdam se!)
Nazalost Nebih Znao Ali Ako Uspijem Oid Anite Iskamcit Broj Makar Doduse Nevidim Ju Cesto Vise Otkad Je Decka Odjebala Onda Si Prvi Na Listi
pa kaj onda ak je marina fufa? kaj je zato loša osoba?
ma svaka čast!ta mi je treba svjetska!svi kontaju neke svjetske butre sa šminkom ali kad nju vidim cura mi je baš ajme dobra!dogovoreno!haha
Marina nije fufa...
Tako je, ona je glumica ;D Neko PhytoSculpt dođi na slijedeći meeting forumaša pa dovedi i Marinu da ju upoznamo i uvjerimo se da li je fufa ;D
@PhytoSculpt mislim da smo to rješili,barem sa moje strane!napisao sam gore da vam vjerujem na rječ i gotovo!
ako se ta poruka možda odnosila namene
Gog ima pravo: da se dovede, da se vidi, pa da raja sudi... ;D
I second motion that! ;D
Evo samo sto se tice Zdravka-iz pouzdanog izvora (necemo imenovat da nebi ispalo da netko poznaje) znam da je umisljen i bahat,ali dobro netko drugi ga je valjda drugacijeg upoznao...(a tko zna kakav je frajer zapravo :rolleyes: )
uostalom kog boli qurac!!!
aj neko pametan kao coma_zgb
j*be se meni za njih sve samo sam reko šta mislim!mogu bit kaki god oče i tako mi nemoaju neku ulogu u životu!
Naravno ali kad je spomenuto zasto ne izraziti misljenje :)
Amen......= Citat =:
Izvorno postao coma_zgb