ona je ljepotica kolko je i zdravko beckam
hahahahh da mi je vidjet Alena sad
![]()
Samoborski Beckham nakon prekida s Anitom Berishom iz 'Zabranjene ljubavi' ponovno jaše. Uspio je pokoriti još jedno žensko srce, ono medulinske ugostiteljice Marine Bajlo.
Cura iz Big Brothera za kojom je slinilo muško gledateljstvo prije mjesec dana preselila se, naime, u Zagreb i otada se u javnosti pojavljuje isključivo u Lamotovom društvu, donosi Jutarnji list.
"Zdravko mi je jedini pravi oslonac u u Zagrebu. Tu sam sama, živim u unajmljenom stanu i ne poznajem puno ljudi", priznaje srnooka ljepotica.
"Super nam je zajedno, izvrsno se slažemo i uživamo u zajedničkim trenucima. Naravno da tu postoje i emocije, no oboje smo mladi i zasad nismo za ozbiljnu vezu", otkriva plavokosi Zdravko.
'Karizmatični' Alen Macinić, pak, onima koji su naivno mislili da pati za Marinom, poručuje: "Nije mi Zdravko uzeo Marinu jer je nikad nisam ni želio "
ne,ja sam slinio za njom 100 dana
frik
prvo ga opljačkaju 2put az redom sad i ovo
kak bi pejaković reko, "neće me - i eto! "
ona je ljepotica kolko je i zdravko beckam
ma zenska je totalno bez veze...
Truba. I Beckham i ona...
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
al bi ju, ha?![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
ah pa svaki muski na forumu bi
meni se ona čak fizički i svida odozdola pa sve do očiju i kosa joj je ok
ali mi je malo bdž
100% vremena mora bit nasminkana mislim to mi je :fuj:
a on je foler teski
E s ovim se slažem 110%Izvorno postao Gruntovčan
![]()
um caruje dundo maroje!
Nemam sta da dodam na ovo osim da potpisujem.Izvorno postao coma_zgb
E pa da neko prica "Znas cijela hrvatska vidjela cice i guze od tvoje ribe, a da nebi!!"
Joj mrzim to pre*eravanje () samo da bi svi reflektori bili upereni u njih,ma kakva ljubav!!!
![]()
whatever
sprdačina su obadvoje!kao neki poznati par jer su bili u BB!nije mi neka butra a zdravko je klasični šminker!taman si pristaju!
DANAS JE TEŠKO BITI GLUP,JER KONKURENCIJA JE PREVELIKA!
SJECITE BRAČO,TAKO VAM BOGA,KAD NEMAM SINA ŠTA ČE MI NOGA!!!!!!
[QUOTE=Gruntovčan]hahahahh da mi je vidjet Alena sad
![]()
Samoborski Beckham nakon ..................Marine Bajlo.
jel to od Bajla bivša?
Nije mala stvarno ništa posebno. Baš nije. Nit' smrdi nit' miriše.
Al zato Zrdafkec smrdi. I to fino smrducka, skoro ko Alan
A taman sam mislio da je gotovo s tim ružnim njuškama![]()
neče snjima bit gotovo nikad,još kad moram gledat onu debelu odvratnu antoniju na tv-u onda stvarno nek ide sve u k****!nedo bog da se još i valentina pojavi!svi su svjetski likovi osim saleta!
ma valentina je ko marsovac a ova marina je koscata pa njoj se na guzici vide kosti uzas zivi....Izvorno postao sibir
hmmm ... nekak sumnjam da ona zna kaj je CD uopce.Izvorno postao dj_velja
vidio sam antoniju neki dan,ide u birc u kvartu di ja idem..nije tak velika ka kzgleda na TV.Izvorno postao sibir
vidio sam i Valentin uu tram , isto bolje zgleda.
![]()
Da, kad je s tramvajem usporediš, bolje izgleda![]()
haha dobra![]()
![]()
![]()
whatever
zdravko je kreten. to sam znao jos od prvog dana bb-a. nac cu ga ja...
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
A kad ga nađeš, ne budi pi*da nego pozovi i frendove na feštu![]()
kak to uopče može izgledat!pa tu antoniu ni valentinu nebi ni da mi plate!nisam baš toliko pao da si toliko spuštam kriterije!a marina ima koščatu bulju,tu bi nabio žuljeve!haha
DOBRO JE MARINA!!DOBRO JE MARINA!!!![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
Izvorno postao BlueDevil
Kako mene pila ta marina, jos od bb-a, svako jutro ono plesi skaci, samo se baca na one kamere ko loptica skocica. Totalno umisljena zena!
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
ma to treba spanking-om kaznit!![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
ma to je štrumfeta!klasična fufica eto šta jeY!a svi su oni preoseri večinom!i sad su neke face,pa jeste samo gledali ko trči zanjima!klinci od7-12god!SRAMOTA
Bookmarks