ma sljedeći put može biti samo bolje :)
Printable View
ma sljedeći put može biti samo bolje :)
ja bi doso da ide neko kok znam , ne volim se utrpavat .
Pa kaj bi se utrpavao, pa ni bd, ni damgol, ni bigboss, ni bubbles, ni andrea, ... nisu nikoga poznavali prije nego kaj su prvi put došli...
mislim da nisam od bas svih pozeljan a velim ne volim se utrpavat nekom kom nisam dobrodosao.
ak ce ic neko kok znam,ic cu.
htio bi vas sve upoznat i to zajebancija mislim,da vidim kaki ste u RLu
****** kaj sam moro ici rano, ali ustajao sam u 7.30 a i nisam se bas uklopio jer sam kasnio 5 rundi....
a kome to nisi dobrodošao?....bez veze
Joj hvala, baš si srce... ;D Nadam se da te nisam previše udavio s pričama dok smo se vozili ;D= Citat =:
Izvorno postao BlueDevil
Dajte, ljudi, prestanite sa "sorry" svi skupa. Izašli smo, pala je rijetko dobra zajebancija, cuga, ružiona do jaja, i kakvi sad sorry? Da me netko gnjavio ja bih se maknuo, ili bi rekao u facu - takav sam. al fakat nije bilo potrebe, ma ni grama potrebe, za takvim potezima.
Samo se mogu potpisat ispod svih postova koji govore kak je mrak bilo sinoć (a drugačijih postova ionako nema), mogu reći Gruntovčanu da ne se*e kvake (ooops, cenzura ;D) i da se izvoli pojavit drugi put. Isto kao i svi ostali.
A što se tiče ponovljenih pokušaja - naravno da sam za! Čim čim prije tim tim bolje ;D
BTW - toliko sam bio u banani jutros da sam otišao na kavu praznog tanka. Već jučer kad sam išao prema pubu sam trebao na pumpu - a koliko je još vožnje poslije bilo... I danas kavu srknem, krenem doma, i pila malo pocukne. Pa drugi put, pa treći, i veli "buffff" i krepa. I onda ja ko krele okolo žicam nekog da me odveze do benzinske (a nitko neće sta, ko da smrdim), kupim 5 litara (taman za 5km do benzinske ;))
Koji sam krele, nevjerojatno..
...hebiga,i ja bi rado da sam bio,ali kad nemogu doći,jer nit imam love,nit imam prevoz (osim onog HŽ-a)...ali stvarno mi je krivo što sam propustio ne samo ovaj miting,nego sve...ali se nadam da ćemo se naljeto vidit...
mene ist vidite na ljeto...nadam se= Citat =:
Izvorno postao Eminem
Pozdrav ekipi, krivo mi je kaj nisam bil (ko cucku :( ) ali kaj se može, viša sila. Da sam bar prije saznal.
@Tomo daj slike za nas koji smo bili spriječeni, ostali neka žmire ;)
pa zašto u ljeto ajde napravimo negdje uskršnji tulum
@bluedevil sorry,zvjezdo!
@svi koji su dosli ne kozim zapili ste se , pa kak ste vozili poslje,ne zgledate mi ko neki koji bi se ubili pa poslej isli s autom doma
Neloša ideja. Hvalevrijedna. Ajmo neki termin iskemijat, da imaju ljudi vremena se snać i dogovorit.= Citat =:
Izvorno postao Vuxs
Kein problem - platiš :beer: i prijatelji ko što smo i uvijek bili ;)= Citat =:
Izvorno postao Gruntovčan
Bila su 2 prevozila. I šoferi su pili samo bezolovnu pijaču.= Citat =:
Izvorno postao Gruntovčan
BD je pio samo malo teži dizel ;)
a bigboss je bil na plinu! (coca-cola) ;D
Gruntovčan pa svi su dobrodošli, nema ti kaj bed biti...
joj jest da mi je na sastanku bilo mrak
ali oporavio sam se tek negdje oko tri i više pivu ne pijem
ako sutra rano ujutro moram na posao,baš vas briga ali
vi ste spavali do 11 a ja sam već u 8:00 kuhao kave :-/
jao damgol baš mi te nekak dođe žao....
ma neka nije mi žao zbog ekipe i sastanka
a i upoznao sam tebe bejb;);D
e to je smooth operator! :beer:
damgol, špreheru ;) ;D= Citat =:
Izvorno postao damgol
E to sam i ja htio reći... pa me ovaj damgol prestigao. K vragu, nit sam do Goga uspio doći u petak od njega, nit sam uspio komadu uvaljat kompliment od njega...
Ma daj ne brij gluposti, ja se narihtao da me zadnjeg voziš doma potiho se nadajući, a ti hladan ko špricer... ;D
;D ;D ;D
I love this dude, more every day :kiss:
I love y'all :kiss: :kiss: :kiss:
e BD mislio sam da si čovjek od akcije kad ono......
niš očito morat ću se ja zabavljat sa našom igračkom;D
A čuj...neke stvari ne smijem iznositi u javnosti ;)