Radi bez greške kao i prethodne varijante koje sam probao
Printable View
Radi bez greške kao i prethodne varijante koje sam probao
Ah hell!
Bit će da je u vezi sa serijskim brojem, sa hardwareom...tko zna koji vrag... Uglavnom, morat ćemo se pomirit (neki od nas, that is) da nema ništa od blinkanja vanjskog LCD-a. :cry:
Sto se tice onih dviju debelih crta kada dolazi sms to imam i ja na mojoj motoroli. Ali nisam flexa sa ovim novim flexom nego sam samo stavio taj funlight.pat na ovaj monster pack koji imam. Bas je fora.
BlueDevil ne vjerujem da je to serijskog broja. Probaj opet flashat sa 58r i stavi taj funlight pa mozda uspije. Ja sam 2 flashao sa istim flashom mob pa sve sljaka ko ludo...
Iskreno se nadam da ces to rijesit.
Ja sam si stavio sve isto kao što ima DeMar - TRIPLETS_0B.09.58R(monster pack) i primijetio sam jedan bug.Ne znam dal je to već prije viđeno - kad označim više slika te ih želim sve odjednom izbrisati,mobitel mi se blokira,ekran pobijeli i onda se ponovo upali(kao restart).Zaključak:ne mogu izbrisati odjednom više od jedne slike.Ima li tome kakvog rješenja? Mene također zanima ovaj funlight.pat..Jel ga ja moram već imat u mobitelu,pa onda preko njega staviti ovaj koji vi nudite ili ne?Kad se to već stavi,kako se aktivira,ili čim me netko nazove on automatski treba raditi svoj posao?Kao što sam već rekao software je kao kod DeMara i stavio sam si language pack 0037,reflash.
ja imam V525 sa 58R i blinkanje je normalno i nema bugova sve ok!
ljudi ,kam treba hitit taj funlight.pat , koji je path za to , probo sam tamo di i param.table.bin i sve ostale fileove uploadaš , al niš se ne događa , u event lights ne mogu niš birat??????
skužil sam sve , ok ,al neće mi blinkad vanjski LCD , i tipkovnica mi blinka samo kod nekih "Svjetla zvona" , jel to zbog kombinacije flash/flex , trenutno imam flash 4FR i flex od V3 - SE8605AXXU504D!!!
THNX!!!!
pa imaš za sve kaj može blinkat ti je "Žuto" pa se probaj nazvat blinka ti tipkovnica,display vanjski i unutarnji
Stvarno nemogu skužiti zašto to kod nekoga radi,a kod nekoga ne.BD,jesi dobio ti ovaj funlight.pat i one slike na mail?
Ja ne mogu izdržati,a da se ne pohvalim.Radi mi funlight.SVE kombinacije..Dosad sam to proučavao i uspjelo mi je!Napokon
i meni radi :)
ma šta god stavim samo tipkovnica blinka , brijem da je to zbog flexa jer je skroz gol , ima samo fileove najnužnije za rad , pa mu valjda onda fali koji za to!!!!= Citat =:
Izvorno postao MC Španjolac
Evo, i ja flexnuo sa ovim zadnjim v600 flexom (ovaj iz naslova threada). Full-flex, ne samo onaj "okrljeni". I stavio gore onaj modani funlight.pat.
I nema šanse. Blinka keyb, blinka veliki display, a mali ni u ludilu.
Ju laki bastrd! :) Meni čak neće ni veliki display, samo tipkovnica!= Citat =:
Izvorno postao BlueDevil
Da, baš lucky bastard. A kaj će mi to, kad bi mi jedino vanjski display nekaj značio da blinka? Ovo ostalo mi tak malo znači...
:cry: :( :cry:
Ček malo! A jel vama prije sa nekim drugim funlight.pat fajlom blinkao unutarnji display i tipkovnica?Meni jeste.Ubacio neki bezveze funlight.pat koji sam extraktirao iz v600 flexa.
Ej BlueDevil jesi mozda razmislio da ti vanjski display ne sljaka kako treba. Tj. da je malo prolupao.= Citat =:
Izvorno postao BlueDevil
MA palo mi na pamet, ali... ne idem na servis zbog toga jer to nije neki feature koji Mtorola veli da v525 treba imat. Tak da će mi eventualno zamijenit display, i opet nitko ne garantira da će raditi.
Ali display inače fercera ko nov - nema nikakvih znakova da nešto ne radi. Osim tog, jel, blinkanja.
Mah...nisam pametan...
I to sto kazes. Mislio sam na to da ti display moze samo konstantno svijetliti neko vrijeme a ne moze blinkati jako brzo...= Citat =:
Izvorno postao BlueDevil
Nemoj se zamarati pozdrav