ma joj svi ti virusi...
Printable View
ma joj svi ti virusi...
= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
adresa certa
;D
Sjedi, 5. Dapače, 5-plus.
e da,danas sam zvala frenda s mora i pitala ga dal je cuo za taj ACE virus i reko je da jeja pitala od kuda on mi reko da mu frendica ima u mobu taj virus i da mob moze bacit sad,dakle nije laz i ima toga kod nas,sad je pitanje jel on mene zezao il nije..al mislim da nije ;)
mala, sad men nije jeasno jel' ti to zezaš ili ozbiljno misliš? Al nadam se, najtoplije se nadam, da se zezaš.
Gle, nema šanse da se to desi. Nema. Primjerice, svi znaju da ima tonetina softa za Motorole okolo, da se sve s tim (jadnim) Motorolama da radit. Ali jedan jedini piece softvera može IMEI mijenjat, i to (tvrdi) je tek u testnoj fazi, ne radi najbolje i na vlastitu odgovornost. A sad da to netko radi preko poziva? I don't think so.
'bate, za Nokije postoje FBUS i MBUS kabeli, i s njima je teško nešto sj*bat. A običan poziv, makar bio i data-call, da ti uništi nešto? Da ti sj*be SIM karticu? Ma nema teorije.
VIP i CRONET nakon uznemirujućih poruka:
Nije bilo napada ACE virusa na mobitele
ZAGREB - Upozorenje koje putem SMS poruke i e-maila posljednjih dana primaju korisnici mobilnih usluga Hrvatskoj da se širi virus koji briše kompletnu memoriju i uništava SIM kartice i mobitele najvjerojatnije je lažno.
U hrvatskim mobilnim operaterima VIP-u i CRONET-u, ipak upozoravaju da treba biti oprezan s obzirom na to da je prošlog ljeta otkriven prvi virus koji napada mobitele.
Naime,u poruci se upozoravaju korisnici mobitela da se ne javljaju na telefonski poziv ako se na zaslonu pojavi da je pozivatelj "ACE", vec da poziv treba odbaciti.
Koliko nam je poznato, za sada se nitko od korisnika naših usluga nije javio da ima problem s virusima.Pratimo o čemu je riječ, ali moguće je da je riječ o lažnjaku - rekla je Sanja Rosi iz T-Mobilea.Slično su komentirali i u VIPnetu, gdje su također upoznati s navodnim postojanjem ACE virusa.
Prema informacijama koji ma raspolažemo, nije zabilježen ni jedan slučaj koji bi potvrdio postojanje virusa, a isto potvrđuju i naši dobavljači mobilnih telefona. Riječ je, očito, o lažnoj uzbuni o postojanju virusa koji napada mobilne telefone - rekli su u VIP-ovu Odjelu za komunikacije.Postojanje prvog virusa za mobitele potvrđeno je prošlog ljeta, a on se manifestirao u SMS porukama kojima se tražilo uvođenje smrtne kazne u Mađarskoj. Međutim, iako tada nije bilo veće "štete”, stručnjaci upozoravaju da bi se virusi mogao početi širiti zbog sve češćeg skidanja mobilnih melodija i igrica za mobitele s Interneta.
...izvor - Večernji List...
neznam blue... on je meni rekao da frendica ima u mobu taj virus i da mob moze bacit.... sad kolko on govori istinu..al bio je ozbiljan... ;) nije da te plasim,ne bih nikada ;) ,ali ssamo sam rekla sta je on meni rekao
Ma daj molim te...
Maloj je pao mob u vodu, i sada izmislja gluposti...
ja mislim da je to nemoguce.
neznam.. :D ne zelim nista sa stopostotnom sigurnoscu reci jer neznam sigurno...al opet ne hiperbolirajte,vidjet cete kad vama dodje taj virus ;)
mislim nedaj boze,al danasnji svijet je..khm..uglavnom sve je moguce :(
pa ja sam ti napisao da moj telefon već dva-tri dana kiše, šmrca i kašlje. znaći da je to ipak istina jer sam se ja javio na poziv kad mi je pisalo ACE. Ne znam šta ću??
Gotovo je! Apokalipsa! Objesit ću se zajedno s mobom. Kud on - tud i ja!
a nista nered,imas smolu,baci mob korz prozor ;)
Ma da se ljudi tim ne bi zabrinjavali, najbolje da se vrate na 'stare' non-symbian telefone... ;)
nered, a zake si se ti uopće javljal? a ne kužim ko to uopče zove? to neko zove prek kompa ili kaj?
ja mislim da bi bilo to moguće... bum videl, ak bum bum ja dobil taj poziv bum se javil pa da vidim kak to je ;D ;D
Boze nisam bio par dana na forumu i dvije strane teksta o cemu, o gluposti. No dobro nije glupost iskreno kad moja baba, susjeda, tetak, klinjo iz komsiluka cuje onaj glupi prilog u Zovotu uzivo i na rtl pa sta moze drugo pomislit nego da to stvarno postoji i da da ce bas napast onu cigletinu s monohromatskim ekranom ili onaj c55 s namdžarastim ekranom, i sad se ti objasnjavaj s njima kad nisu culi za bt a kamoli za symbian odnosno za nekog X pozivaoca po nickom ACE koji nista drugo neradi neko zove ljude okoli i siri gripu.
Looooool i mean veliki LLLOOOOOOLLLLL na ovo i da komentar na negdje prije napisano SYMBIAN RULES ko nije probo nikad nece znati ;)
Kak i ne bi nasjeli kad u Večernjaku prek cijele naslovnice stoji naslov "Virusi uništavaju mobitele". I oni su, kao, novinari? Pa od kud oni informacije crpe? S ribarnice?
Moraju novine nekak prodat... a takvi senzacionalistički naslovi su idealni. Ili one fore s upitnikom na kraju. Tipa, nemaju kaj napisat, pa stave nasred naslovnice naslov "PENZIONERIMA DVOSTRUKO VEĆE MIROVINE?". Bit je u upitniku, jer odmah znaš da u tekstu piše kako je netko to predložio, ovi odbili, itd. Ali ekipa kupuje novine...
ne vjerujem u to
ne vjerujte pričama, vjerujte instinktu....sprite.... :)
U koje "TO"? U virus ne vjeruješ? Ili da ga nema? Ili novinama?
ne vjerujem u taj virus
dok ga ne dobim
a kad ga dobim
e onda će bit kasno
:)
There is no virus, folks.
ljudi raspravljate o glupostima, nema virusa. previse buke dizete :)
Kako vam može netko s*ebat mob pozivom?
Kako? Evo kako: središ se, okupaš, namirišeš, odrežeš note, ošišaš. Supiš lovu, posudiš auto. Pozoveš malu van ("malu" kao neku zgouokne nužnovu našu Malu s foruma, op. a.). Vodiš je u fini restač, papa se fina meza, pijucka se fino vino. Raspoloženje na nivou. Cruising in town nakon oga, padne pićence u nekom piano baru - čak se suzdržiš pa dotični i ostane piano-bar (a ne postane pijano-bar). Čagica, laganini, ruka oko struka, njena na tvom ramenu. Mrak štimung.
Krenete prema doma, lagano se čaga po hodniku. Pjevušiš joj na uho "Unforgetable" od Nat King Cole-a, dodaš malo Frankieja (Ole' Blue Eyes), i tek naprstak Elvisa (Teddy Bear). Možda gram Plattersa (Only You) ali ne preveč. Prigušena svjetla, lagani Jazz na radiju (Stan Getz, recimo, ili Norah Jones). Cipele negdje ostanu, kao i vesta. Košulja, Majica. Sako. Hlače, haljina. Donji veš se jedva drži. I krevet se odnekud stvorio, sa svilenom posteljinom od 1000+ kn specijalno kupljenom samo za tu priliku - smrdi na novo i ona to osjeti, zna da je novo, samo za nju, i samo ti prisloni na uho jedan hrapavi, topli "mmmmhhhhh", s noktima u tvojim ramenima...
I onda zazvoni mob. Ne zvoni, nego vibrira. Vadiš ga van iz džepa, bacaš ga nehajn na pod, a on se (pri padu) osloni zelenom tipkom na kopču remena, i uključi se. Ne shvativši šta se dešava, spremaš se zavući ono nešto tvoje ogromno i neizmjerno veliko u ono nešto njeno toplo, vlažno i opasno usko, kad iz mobitela začuješ... naravno, svoju curu!
Rez, iduća scena: trčiš gol (s kopljem a vista) po stan, bjesomučno tražeći izlaz, kao lav u kavezu. Dobro, prije kao majmun u kavezu. Blakon, WC, soba...ništa nije sigurno. Među kristalnim pepeljarama, cipelama, kišobranima, tanjurima i vazama, jedna od stvari koja te precizno (ali sigurno i direktno) pogađa u glavu je on - mobitel. I dok psuješ što je tako tvrd i težak, dok ga gledaš kao u usporenom filmu kako (među svim onim zvjezdicama koje vidiš) pada na pod i rasipa se u milijardu komadića, pada ti samo jedna stvar na pamet: "**** me pas, evo poziv mi je ipak sjebo mobitel".