Kao prvo neznam dali o tome smijem ovdje pisati. Oprostite mi ljudi. Cuo sam da postoji neki virus "ACE" koji ti sjebe mob. Dali netko zna vise o tome osim da se dobiva pozivom kojeg se naravno treba odbiti.
Kao prvo neznam dali o tome smijem ovdje pisati. Oprostite mi ljudi. Cuo sam da postoji neki virus "ACE" koji ti sjebe mob. Dali netko zna vise o tome osim da se dobiva pozivom kojeg se naravno treba odbiti.
čuo sam da je to lažnjak....
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
neznam al znam da ima virusa za symbian telefon. besplatni su![]()
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Izvorno postao cyberphere
SMS pouzdano može, a opet zašto ne bi mogao i poziv. i to su određeni podaci. recimo, svojevremeno si mogao, na starim centralama dignut slušalicu, maznut jedan zvuk određene frekv. i razgovor bi bio džabe. iako ni meni osobno nije jasno koji bi to bio virus preko čistog poziva, no mnoge stvari su donedavno bile nemoguće.
Izvorno postao cyberphere
ne znam konkretno kako novi mobiteli barataju samim pozivom, možda ga tretiraju čisto kao data, u tom slučaju bi se dalo upakiran štošta...
brijem da je to glupost koja je namjenjena širenju SMS porukama (kao hoax SMS) da bi ljudi spiskali lovu...
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
I ja se držim tog mišljenja dok ne provjerim okolo "šta govore?!".Izvorno postao whiteboy
Ma daj... Tko je povjerovao u to nek baci mob u zid i kupi goluba pismonosu
====
Another version of the hoax from February 2002
VERY IMPORTANT.....????
If you received a phone call and your mobile phone
displays ACE-? on the screen(for most of digital
mobile phones with a function to display in-coming
call telephone number).
DON'T ANSWER THE CALL - END THE CALL IMMEDIATELY. IF
YOU ANSWER THE CALL,YOUR PHONE WILL BE INFECTED BY
THIS VIRUS.This virus will erase all IMIE and IMSI
information from both your phone and your SIM card,
which will make your phone unable to connect with the
telephone network. You will have to buy a new phone.
This information has been confirmed by both Motorola
and Nokia.
There are over 3 million mobile phones being infected
by this virus in USA now.
You can also check this news in the CNN web site.
Please forward this piece of information to all your
friends who have digital mobile phones.
There's no virus capable of infecting cell phones and erasing SIM cards. Please ignore this warning and don't pass it on.
F-Secure
====
sad je na rtl-u o tome
A šta je onda ono da su provalili tako Paris Hillton i objavili poruke na netu
koko sam ja čuo moš preko bluetootha dobit virus isto al to je još sve daloeko od nas!šta se brinete!
DANAS JE TEŠKO BITI GLUP,JER KONKURENCIJA JE PREVELIKA!
SJECITE BRAČO,TAKO VAM BOGA,KAD NEMAM SINA ŠTA ČE MI NOGA!!!!!!
da,taj ACE postoji,dobila sam mejom to,nemoj se javljat kad ti na mobu pise ACE jer sad se ne sjecam sta ce biti,al uglavnom samo ignoriraj poziv. vec je tri milijuna ljudi time ''zarazeno''
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
Jel vi vidite sto neinformirani mediji rade neinformiranim/naivnim ljudima...
Virus preko bluetootha mogu dobiti samo Symbian telefoni i to ga moraju instalirat. Znaci nista od toga.
ACE je samo jedan od hoaxova
Paris Hilton nisu provalili u mobitel, kako je glupaca rekla, nego su joj provalili u mail. I to nije bio napad na nju nego na T-Mobile, pa su pokupili brojeve/podatke i od drugih "zvijezda"
Glupaca je imala security question "What's your pet's name?". Bilo koji script kiddie joj je mogao upast
Nemojte biti kao i 98% nase glupe nacije, i popusiti svako sranje oko cega se dize buka.
Sta je iduce? Da se mozes zaraziti HIV-om preko MMS!?
Ma kakav virus. Citao sam na netu da se virus na mob moze prebaciti samo tako ako ti to potvrdis i instaliras a nekakvim pozivom.
Pa o tome ja i govorim... Ali to je samo za Symbian SP-eIzvorno postao DeMar
kak god vi kazete...![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
ma taj ACE je dobra fora samo.
da evo ja sam se javio i telefon već dva dana kašlje i šmrca izgleda da je popušio virus
ŠTO JE HOAX?
Hoax je poruka elektroničke pošte koja je neistinitog sadržaja, poslana s ciljem zastrašivanja ili dezinformiranja primatelja. Želja osobe koja je poslala hoax je da se on pošalje na što veći broj adresa, a primatelji ih prosljeđuju dalje Internetom jer su uvjereni da time pomažu drugima.
Koji su najčešći sadržaji hoaxa?
Hoaxi obično sadrže lažna upozorenja na nove, jako opasne viruse i crve, trojanske konje ili druge oblike zlonamjernog koda. Hoaxi mogu biti i lanci sreće u kojima se, nakon što se hoax pošalje na određen broj adresa, obećavaju novac, besplatni mobiteli, putnički aranžmani i drugi pokloni. Lanci sreće mogu imati i prijeteći karakter jer se navodi da, u slučaju da se hoax ne proslijedi dalje, primaoca može zadesiti nesretan i neugodan događaj. Treću vrstu hoaxa čine poruke kojima se izaziva suosjećanje prema bolesnim, obično djeci i poziva se na pomoć slanjem hoaxa dalje.
Kako prepoznati hoax?
Jedan od pokazatelja je rečenica: "Pošaljite ovu poruku na što veći broj adresa!" Tvorci hoaxa služe se stručnom terminologijom, a kredibilitet postižu pozivanjem na poznate tvrtke.
Motivi za pokretanje hoaxa:
1) pošiljatelji žele vidjeti kako daleko poruka može stići i koliko dugo može egzistirati 2) zavaravanje korisnika 3) uništavanje ugleda neke organizacije, tvrtke ili osobe
Koja je opasnost od širenja hoaxa?
Velika se šteta ne može izazvati širenjem hoaxa. Ipak, hoaxi bespotrebno opterećuju mrežu, povećavaju troškove korištenja Interneta, te zatrpavaju Inbox osoba kojima poruke šaljete. Što učiniti ako sumnjate da ste primili hoax? Kako biste sa sigurnošću utvrdili je li poruka koju ste primili hoax, proslijedite je na adresu CERT-a. U kratkom ćete roku primiti odgovor s informacijom radi li se o hoaxu ili ne.
dobar grah daleko se čuje
koja je adresa tog CERT-a?
Bookmarks