ček on je tebi isto preko reputacije pisao? a kaj je napisao.... ovo postaje zanimljivo
Printable View
ček on je tebi isto preko reputacije pisao? a kaj je napisao.... ovo postaje zanimljivo
Sta se svadjate bez veze,to nicemu ne vodi... Ovde smo da bi pomagali jedan drugome,a ne zbog ovakvi stvari.
p.s.a jos.da smo svi isti - zivot ne bi bio zanimljiv!!!
Ja sam da ce banovanom clanu da jos jedna sansa!!!
i ja sam za to,svakome se treba pružit druga šansa,ali ako bude radio manje probleme onda ga banajte doživotno
Ima u jednom od prvih postova to, copy-pastao sam cijeli "razgovor"!= Citat =:
Izvorno postao kinfa
Hvala Pinocio, zeus i ostali na podršci, ja sam taj dan imao dobro opravdan razlog da budem jako nervozan, ali znam da sam previše pretjerao, ali se nemam opravdavat jer oni koji ne žele neće ni pokušati shvatiti. Ako mi se da druga šansa klonit ću se nekih određenih članova ovog foruma, te pokušavati što bolje mogu pomoći ostalim članovima, i sumnjam da bi se ovakve stvari više ponavljale.
kaj je napisao je postano uz kaznu u forumu s kaznama. na temu je već netko i dao link, daj kinfa prati malo što se dešava molim te.
Mogu li samo znat dal sam banan za stalno ili na neko određeno vrijeme?
Btw, u kaznama je samo ono što sam ja napisao, kinfa je pitao za šiletov post, to je na početku ovog threada.
još ljepše ako je mislio na to što si i ti napisao, to mu je citirano u istoj temi u kojoj i pita... zaboravi...
a što se tiče bana:
sam si rekao da se nećeš ispričati... mislim da onda ne moram ništa objašnjavati.= Citat =:
Izvorno postao Bassman
OK! Ajd bok onda, sretno vam svima bilo, uživajte u ovom vašem forumu!
Ali,napisao je i ovo!???= Citat =:
Izvorno postao Bassman
ajde zappane daj mu još jednu šansu ipak je obećao da će se smirit
Zasto ste ovde toliko strogi?
Covek je priznao gresku,zna da je pogresio
Blesavo je ovo moljakanje. Admin će sam znati da li da mu da "drugu šansu" ili da ga zbanira.
DAJMO DA POSTA :D
za sve informacije o broju žiro računa,javite mi se PM-om
hahahahaha= Citat =:
Izvorno postao niten
Niten i zeus molim vas da se suzdržite nepotrebnih posteva!
Opet se zahvaljujem Pinocio i zeus na podršci, ali izgleda da je admin odlučio, te ja tu više nemogu ništa.
na koliko je on dobio ban
= Citat =:
Izvorno postao zeus
4 LIFE, i mislim da je red da se ostavite te teme, Bassman je rekao da mu je svejedno, a čini se da nije tako, jer se ipak nije zatukao papučom...
ovdje se više nema što raspravljati...
:closed: