Zbog PM-a koji si poslao Šiletu, bit će uskoro u obavijestima, strpi se malo...
Zanima me samo jedno, ja sam banan, a nigdje to ne piše? Šta je sad to? I, btw, zašto sam ja banan, nigdje nisam vidio nijedan post koji je i na koji način zaslužio ban, pa nekim normalnim standardima?![]()
Zbog PM-a koji si poslao Šiletu, bit će uskoro u obavijestima, strpi se malo...
pa zar se sad i radi pm-a može biti banan?
ako su ondakvi onda definitivno moze
E pa ako je zbog toga onda ga objeručke prihvaćam, jer sam i mislio sve ono što sam mu rekao!
A počelo je ovako:
moj post: "Od velike si pomoći! Ako neznaš odgovor, onda šuti, a nemoj davat link na google i pravit se pametan!"
Šiletov odgovor: "Alo alo ajd ti malo povuci rucnu!!
Samo da je ukuco u google route66 otvorila bi mu se oficijalna stranica na kojoj ima sve cijene i podatke o gps dodatku. A dobro je poznato pravilo prvo pregledaj stare teme pa ako nema malo progooglas pa ni ako tamo nema nista onda pitas na forumu. E a da je uradio nesto od toga znao bi sve."
moj odgovor: "Ma kakvu ručnu?! Šta tebi čim se nešto kaže odma se tu praviš neka faca! Mogao si lijepo šutit, zna on sigurno i sam da to može nać na googleu."
E paq onda mi je on počeo porijetit na reputaciju: "Niko me nije izveo iz takta dosad na forumu nemoj ti bit prvi."
Evo, šta se zbog toga ovako prijeti? Ja sam mu samo normalno rekao, a on se počeo ponašat kao da sam ga neznam kako flejmao! Što sam poslje i napravio... Btw, sad bi tu jako rado i objavio taj pm, ali nemam pristup pm folderu nažalost.
I zašto bi se trebalo ono privatno miješat s forumom? Ja nisa nigdje ugrozio ili onemogučio rad foruma? I siguran sam da šile nije tu neki moderatorčić koji se uvlači na ljudske otvore koje sunce ne obasjava, da se ništa od ovoga nebi dogodilo.
Svi moderatori su vidjeli što su mi napisao na PM i takve stvari su nedopustive i neće se tolerirati na forumu. Osim PM-a, čiji sadržaj još i može biti upitan postoji i reputacija gdje si mu nešto slično napisao, a supermoderatori i admin foruma mogu pogledati svakome reputaciju.
Takav nivo razgovora ostavi za ulicu, premda iskreno sumnjam da se tako s nekim razgovaraš face2face...
jel doživotni ban?
šta se smije objavljivat PM???
Pa kad je ovakvog sadržaja, mora se dokazati s čime je "zaslužen" ban.
trebate mu napisat razlog,a ne šta se smije,a šta ne
Zna on razlog, a on je ovdje: http://cafe.mobil.hr/showthread.php?p=129009#post129009
lolIzvorno postao zeus
pa to ljudi inace zakljuce sami!!!![]()
BigAnimal.net Cage of Pleasure
Nightlife, lifestyle, humor, komadi, zabava bez-gravitacije za svakoga!
uf to nisam ni vidio,samo sam vidio onaj post gore
na koliko dugo je dobio ban
samim copy/pastanjem se ne može dokazati autentičnost PM, ali Šiletu smo vjerovali, a na kraju se pokazalo da je i Bassman sam potvrdio da mu je to napisao, a vidi se i u Šiletovoj reputaciji...Izvorno postao frish-KI
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
šta je ipak na kraju priznao krivnju?
uuu sad si se bassman usro... to ti baš i nije bilo pametno takve pm-ove slat!
ja sam da mu se da doživotni ban!
znači pravila su pravila sve do onog trenutka kada mod odluči da nema pravila? meni to ne zvuči baš ozbiljno! za objašnjenje bana je citat iz posta bio dovoljan!Izvorno postao frish-KI
sile je rekao da ce dati svoj password da se provjeri, ali kada je bassman potvrdio sve onda nema potrebe
A isto mu je napisao i u reputaciji, što admin i supermodovi mogu provjeriti, a to su i napravili...
Osim toga, nije Šile friški, i da hoće radit p*darije ne bi mu ovo bila prva. K vragu, ak se modovima ne vjeruje, onda...
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Da, priznajem "krivnju", napisao sam to. Dobio sam ban, zaslužio sam ga, prihvaćam ga. Ali ne osjećam krivnju i neću se ispričati šiletu jer sve što sam napisao sam i mislio, jer me užasno smetaju ljudi koji nemogu prihvatiti nikakvu kritiku i ne rješavaju sami svoje probleme nego se tuže ljudima na višim položajima.
Nakon takvog primitivizma mislim da nitko nije niti očekivao od tebe da se ispričaš...
Ono napisano Šiletu nije bila kritika nego obično prostačenje i vrijeđanje. Kritika se može uputiti i civiliziranim rječnikom. A takav problem je Šile mogao riješiti samo na dva načina. Vratiti ti istom mjerom i biti isti primitivac ili obratiti se ostalim moderatorima, dakle ljudima na istom položaju, i dogovorom riješiti problem. Na tvoju nesreću odabrao je drugi način.Izvorno postao Bassman
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Bu-hu, dobio sam ban, šta ću sad?! Život mi više nema smisla, idem se zatuć papučom!
I nisam pod kritikom mislio na to, nego na ono ranije, u threadu Route 66, što sam i citirao u nekoliko postova iznad.
Samo me je iziritirala njegova prijetnja preko reputacije.
Zadnji uredio Bassman : 07-02-2005 u 00:26
Bookmarks