Ja sam dobio prve racune kako sam 04.04. stavio sve u magentu.
E sada ocito to jos nije to: reklamirao sam i pitao zasto nisu svi racuni u jednome i fiksni i mobilni, par verzija sam cuo i iskreno nema veze placam ionako elektronskim putem a i tako dobijam racune.
E ali sam opet morao zvati jer mi racun za mobitele nikako ne stima ,naplatili mi 78 kn za promjenu tarife a promjene nije bilo i naravno sluzbenica mi veli to moze potrajati i do petnaest dana. Sve u svemu dok odbijem tu nebulozu sveukupno mi je racun (fiksni i mobilni) oko 50 kn manji,ali u sustini je daleko manji jer razgovaramo slobodno po HR a ne kao do prije i eto imamo taj maxtv . Ako racunamo da i Maxtv sad koristimo a prije nismo racun je onda 75 kn manji jer 25 kn bi me maxtv kostao mjesecno uz ugovor inace.
Evo gospoda mi se danas javili na moju reklamaciju za naplacenu uslugu koje nije bilo.Posto je racun vec izvrsen rekli su mi da za iduci mjesec umjesto ovih 78 kn sto su mi naplatili bezveze budu oduzeli 98 kn tjest cijela mijesecna obveze za doticni broj za svibanj,zivi bili pa vidjeli.