Znaci mozemo ocekivati i Cyan i Yellow?![]()
Ht je danas objavio da ce u utorak, 29. ožujka u 11 sati najaviti sve dodatne pogodnosti koje će privatni i poslovni korisnici dobiti u sklopu ponude čiji je naziv: Magenta 1, "jedinstven koncept ponude telekomunikacijskih usluga u Hrvatskoj, s kojom UVIJEK DOBIVATE VIŠE".
Zaključak
U ht-u su ponude sve gore iz godine u godinu tako da ne očekujem nista privlačno niti od ovoga.
kao što nije ni MAXobitelj, uslugu koju će nadomjestiti Magenta 1.
Zadnji uredio ispravljach : 25-03-2016 u 07:52
Znaci mozemo ocekivati i Cyan i Yellow?![]()
https://www.t-mobile.de/telefonieren...5250-_,00.html
Možda bude kao u matici![]()
Vjv će ponuditi neku glupost kao i Tele2.
Siemens A36 > N 3310 > Siemens C60 > Moto v525 > SE z550 > LG KP500 > N 6303 > LG GS290 > SE Xperia X8 > iP 3GS > SE Xperia U > SGS 3 mini > iP 5S > Huawei P9 Lite 2017 > Xiaomi Redmi 6
baš me zanima što će ponuditi![]()
Ima tko kakav info?
Tko rano rani, zajebo je pjetla
našao ovo:
Svi privatni korisnici ulaze u Magenta svijet odmah ukoliko u svom kućanstvu koriste internetsku vezu i najmanje jednu mobilnu liniju Hrvatskog Telekoma, a na raspolaganju im je i Big BOX paket, u sklopu kojeg prilikom kupnje Samsung J3 smartfona na poklon dobivaju vrhunski Samsung Smart TV.
Znaci opet neki pusing i netransparentno.
Tko rano rani, zajebo je pjetla
ovo je katastrofa objasnjeno, moras izgubit cijeli dan da skuzis o cem se radi
kako sam ja to nesto pohvatao, nema nikakve naknade a dobivas na paket koji imas neke dodatne minute prema EU, fiksnoj, mobilnoj mreži, i povećanje brzine neta na 4G
Ništa konkretno...
Nije ovo za mene ...
U mom slučaju imam obiteljsku i max2 S s 20Mbits
nakon puno cjenjkanja i odustajanja mi je kao dao 50 kn na maxTV ( 6 mj. 1 kn)
i bilo bi 266 kn mjesečno s MaxL tarifom, 1000 min prema mobilnim mrezama i 500 min za europu
i mobitel 2x surfam 99kn i jedna start 69 sve skupa 312
nakon mnogo cjenjkanja spustio mi je na
imam sve 129 start za 59 i surfam na 79 sve skupa 315 i
kaze kao da je u cijenu uključena naknada za frekvenciju za sva 3 mobitela.
i onda mobitel
5s 498 + 90
5c 898 + 90
6 1989 + 90
sve skupa rekao sam ne hvala
e da u toj tkz. Magneti se dodjeljuje max brzina na fiksni internet
Specifikacija ponude Magenta 1: https://www.hrvatskitelekom.hr/Resou...d=8281&rType=2
iz cjenika mobilnih usluga:
iz cjenika za optiku:od 21.ožujka 2016. U slučaju sklapanja novog pretplatničkog ugovora ili prelaska sa prepaid na postpaid te ulaska u
Magentu 1 Korisnici tarifnih modela Najbolja Surfam, Najbolja Pričam, Najbolja Imam sve, Najbolja
Premium, Najbolja Mobile net tarifa 2 GB/7GB/25 GB mogu iskoristiti voucher u iznosu od 40 kn (bez
PDV-a)/50 kn (s PDV-om) mjesečno.
Popusti se ne mogu kombinirati sa ostalim popustima koji su primjenjivi na navedenim tarifama,
međutim moguća je kombinacija navedenih popusta sa iznosom vouchera i to samo jednom unutar
pojedine usluge Magente 1.
U slučaju aktivacije Ultra MAX2 M, Ultra MAX3 M i L paketa uz aktivaciju novog ADSL priključka i/ili MAXtv-a te ulaska u Magentu 1 korisnik ima pravo
iskoristiti voucher iznosu od 40 kn (bez PDV-a)/50 kn (s PDV-om) mjesečno. Voucher je iskoristiv maksimalno jednom unutar pojedine Magente 1
ponude.
Zadnji uredio jay : 29-03-2016 u 21:10
ništa mi nije jasno haha čekam analizu @ispravljach -a , a do tad me zanima posto ima magenta 1 oćel biti i magneta 2 i kada ?
U Njemačkoj, crnoj gori, Makedoniji ... I od danas u Hrvatskoj nudi se m1. Pretpostavljam da ce M2 biti isto smeće kako i ovo sada. Na jednom je portalu jedan korisnik maxobitelj napisao da sve sto ima sada u m1 košta vise.
Dakle, svatko zna što mu treba. Meni m1 ne treba pa je neću analizirati - ni za sebe ni za druge
Evo ja sam sve svoje kako mobilne tako internet i telefon stavio u taj Magenta paket.
Jedino sam morao ukljuciti Maxtv,
Racunica ,dosad smo placali telefon i internet oko 230 kn,sad sa max tv ce biti 255 kn, e ali sad je tu kvaka jer su mi ukljucene minute prema svim mrezama kao i za Eu fiksne mreze. Do sad smo strogo pazili dok smo zvali sa fiksne da zovemo samo fiksne brojeve za koje smo znali da su u Tcomu,ostale smo zvali sa mobitela.
Kod mene je problem jer je infrastruktura od Tcoma i u proslosti smo probali kod drugog operatera,jos je bilo gore.
Sad jos za cetri mobilna broja koje imamo na pretplati imamo dodatni popust od 65 kn.
Sve u svemu ako to tako bude vidjet cemo na racunu u svibnju,racun za mobitele i kucni tel,internet i maxtv bi trebalo biti za oko 80 kn jeftinije.
Mozda ne izgleda puno ,ali ako se zna da imamo sada besplatne minute bez uspostave poziva i maxtv i nekakvu vecu brzinu mada od toga puno ne ocekujem zbog mreze.
Dakle sve u svemu racunica mi je ok.
Dok dobijemo prvi racun po Magenti staviti cu ovdje na stranicu cijelu razliku u racunima.
Nur Fair nicht mehr und nicht weniger.
Symbian & Windows Mobile
Bilo bi dobro da navedeš koliko je to ukupno kn po mobilnim mrežama, jer podatak o 65 kn popusta ne znaci nista ako ne navedeš plaćaš li 4 priključka 200, 400 ili 800 kn.
Evo ovako, sva cetri mobilna broja su u paketu vec od prije znaci imaju jedan racun, kao nekada obitelj. Tri su u najbolja surfam i do sad je cijena za svaki bila sa svim davanjima po 134 kn. Sad po novome je cijena 114 kn po broju. I jedan broj je najbolja mala bio 74 kn a sad 64 kn. Znaci za sva 4 broja je 70 kn manje no prije. Uvijet da imate mobilne brojeve u magneti je da su najmanje 2 pretplatnicka broja aktivna. Koliko sam razumio za magentu ne ide nikakav novi 24 mjesecni ugovor. Ja sam ga napravio zbog maxtv - a.
Symbian & Windows Mobile
Evo ako koga zanima da dodam jos da sam jucer dobio externi hard disc 1.5 tb WD digital od Tcoma.
Zena me prvo napala kaj sam opet narucil onda je sama skuzila da je od Telekoma poklon, sad jedino neznam dali je to poklon uz Maxtv ili za Magentu u svakom slucaju dobro dosla stvar.Staviti cu stari 3.5 externi disc u penziju a ovaj "mini hard" na usb 3.0 u pogon ,a laptop mi ima tu uticnicu pa ce mi biti brze koristenje a to dosta koristim.
Symbian & Windows Mobile
Ja razgovarao prije 3 dana s likom i ispalo da bi za maxtv/net/telefon + 3 mobilna plaćao 533kn, ali sam bio u gužvi, pa rekoh
da me nazove za 2h da se točno dogovorimo.
Nazvao me drugi agent tek za 2 dana i kaže, 600kn...ja sad malo počeo inzistirati na onih 533kn, i nakon dužeg razgovora kaže
on da će me još nazvati kad kao nešto provjere.
Sad prije pola sata opet zovu, javi se ugodan ženski glas koji mi sve navedeno ponudi za...650kn
Zahvalio se, i prelazim na bonove u trenutku kad mi odluče maknuti/ukinuti Obitelj L u kojoj imam neograničeno sve unutar
t-com mreže i 5000 minuta prema drugim mrežama te 1GB prometa po korisniku, sve za 180kn za 2 broja...po novom bi morao
prijeći na 400 minuta prema drugim mrežama i upola manje internet prometa za 20kn više
(ili mi možda ponude onih 533kn kad se pojavim na šalteru radi prelaska u drugu mrežu, kao što sam i onu 180kn tarifu dobio
kad je Tele2 uveo Revoluciju)
R320s-->Qtek S200-->Galaxy S3
Meni još nije stigao T-Com račun za ovaj mjesec. Vama? Ima li to veze s Magentom?
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
...->3310->7110i->S35->M45->S45->M55->F500i->K700i->E1000->KRZR K1->ipaq 514->i600->G600->Nokia 5000->N97mini->MotoMilestone->i4+BB9700->O2x->Gnex->Xperia Z->LG G3 32 GB->Xperia Z3->6p+Moto360
imam max3m paket za 300kn mjesecno (uzeo bih onaj paket sporta za 39kn preko M1)
dali mi se isplati uzet onaj mobitel (prodao bih ga odmah za 1000kn) i tv na pokolon uz magentu 1 ?
Bookmarks