Nije niti meni
Nije niti meni
Nema ni kod mene ništa.
nije ni meni :/
Evo, da smo se prije javili...
Naime, danas mi je stigla baterija :)
http://i.imgur.com/7ATe7W2l.jpg
Kojom metodom?
Time kaj smo pisali ovdje :)
Naime, slučajnost - da smo pričekali još dan-dva onda ne bi trebali pisati. Očekujem da i ostali uskoro dobe svoje baterije.
Mislim HP, CityEX, OS nešto treće?
E pa tako reci :)
HP
mario,kako je bilo zamotano? jel pise posiljatelj?
edit:
Izgleda da sam ja izgubio svoj power bank... :(
Naime,danas je i meni stiglo,ali kako nisam bio doma,mama je preuzela paket i potpisala. Nije obraćala pažnju na paket. Kad sam došao doma,šok!
Paket je otvaran i unutra nema ništa!
Kako piše na paketu posiljatelj Vidi-to našao sam broj i kontaktirao ih. Gospođa me pitala jesam li osvoji što na nagradnoj igri,ja kazem da jesam i kaze mi da su oni to poslali.
Ne znam sto bih rekao,razočaran sam našom poštom. Idem sutra u poštanski ured iako sumnjam da će išta bit od toga. :(
@ n3m3s1s
Netko je mislio da je unutra mobitel Xiaomi , pa ti je "maznuo" bateriju !
Izgleda da se i oni van Foruma razumiju u dobre mobitele .
Nisam ni ja dobio svoju (mislim da sam na spisku) , najmanja je od svih pa se valjda zagubila ili previše sliči telefonu pa "nestala"
:D
@walter66
Ne znam kaj je. Ali po paketu se ne može zaključiti što je unutra. Najveća greška je što je mama potpisala a nije provjerila.
Ti si barem dobio omot , što bi značilo da je netko poslao paket , ja nisam dobio za sada još ništa (ni u najavi) .
Malo čudno , inače s poštom osobno nikad nisam imao problema , sve redovno isporučuju napr... pisma , pakete , račune , opomene , pozive , kazne i sl ...
bio sam u pošti danas...Rekla mi je gospođa koja radi da će provjeriti što se dogodilo i da će me nazvati... To je bilo ujutro...Naravno nitko me nije nazvao cijeli dan.. Ne nadam se previše :(
I dalje ništa.
Meni stiglo. Sve ok.
Znači ostali smo samo ja i @ akoj . Njegova je baterija najveća za prvu nagradu , a moja najmanja za utješnu .
Budemo li imali sreće dobit ćemo MI Power Bank , za koju godinu !
I moja je jos na putu
Dalek je to put iz Kine u HR , ako ideš pješke .
Pa ide iz Italije. Odnosno išlo je.
http://tapatalk.imageshack.com/v2/15...33afde1f8c.jpg
Stigao je :) Ipak....
Hvala još jednom na nagradi!
I di je bio?
Ili je Vidi poslao novu?
Ja jos uvijek cekam
U istočnim krajevima izgleda neće biti ništa...