Dali netko možda zna gdje ga se može nabaviti u hrvatskoj i po kojoj cijeni? I dali je uopće došao u prodaju? Meni je ta stvar uberkewl, baš sam tako neš tražio, to šta nema zaslon je još i bolje...
Printable View
Dali netko možda zna gdje ga se može nabaviti u hrvatskoj i po kojoj cijeni? I dali je uopće došao u prodaju? Meni je ta stvar uberkewl, baš sam tako neš tražio, to šta nema zaslon je još i bolje...
http://store.apple.hr/= Citat =:
Izvorno postao gfgfgfgfgf
Tnx, znam za to. Samo me zanima dal je već došo kod nas u prodaju? Na jednoj stranici piše dolazi uskoro, na drugoj dolazi u travnju, na trećoj samo piše cijena i kao da ga ima, pa onda neznam šta je od toga istina...
Pa ako ga ima u tom web shopu onda se vjerojatno može kupiti. Nazovi pa pitaj. Probaj recimo u Filex-u..... www.filex.hr= Citat =:
Izvorno postao gfgfgfgfgf
bilo ih je u hg spotu za kupit
zapamtio sam da je cijena 1gb bila 1400 kn
Super, tnx, idem pogledat u hgspot u pon... ma zaljubio sam se u tu stvarčicu!
zato sam napiso "bilo je"....pogledo sam na njihov sajt i trenutno nema nis u ponudi osim iPoda.
Ma taj ipod šafl je totalno prodavanje magle. Kupi bilo koji player s ekranom i opet ćeš imat šafl. Nevjerovatan je taj apple... Skupi još 400kn i kupi Zen Micro s 5GB,a ak već oćeš flash player kupi iriver za puno manje para, a puno više muzike...
Imam ja philips hdd120 sa 20 gb, ovo mi je ful fora jer uopće nemogu pratit koja pjesma će mi doć, pa tako mogu čut nešto što nisam uopće očekivao i što to u tom trenutku može bit jako odgovarajuće, a možda bi tu istu pjesmu da sam je vidio napisanu maknuo ća...
A onda čuješ pjesmu koja ti je preyebena.... a ne možeš znati o kojoj se radi.
E pa u tome i je sva čar toga, da moraš prokužit o čemu se radi, i poslije je tražit po kompu, a onako kad znaš ime već pomisliš "ma ova pjesma je glupa" i prebaciš je...
A i po onome što sam vidio, iriveri nisu baš jeftiniji...
Đizs, imaš čudne stavove. Da idem tražit po 5000+ mp3-ca pjesmu koju sam čuo, a ne mogu se sjetiti kako se zove, porodio bih se. Ali, dobro...
Dobro, zakaj vi izmišljate toplu vodu?? Apsolutno svi playeri na svijetu imaju šafl... To ne znači da ne mogu imat ekran!!! I da, iRiveri nisu jeftini, ali su jeftiniji od iPoda, a uz to imaju više funkcija i bolju kvalitetu zvuka.... A kad sam vidio da iPod mini nema ni radio ni diktafon pao mi je mrak na oči.... Naravno, možeš to kupit kao dodatnu opremu, ali to KOŠTA!!!!! iPod ima samo jednu svrhu: preseravanje... Creative i iRiver su ih odavno prestigli
creative nije sigurno,ali iRiver je daleko naprijed...a sto se cijena tice 20gb iRiver je 2620kn....iPod 2850...tako da su si tu negdje s time da iRiver ima daleko vise mogucnosti opcija i mnogo je cool!
Creative Zen Micro je za glavu bolji od iPoda mini
Možda i je po izgledu i ne znam još čemu ali creative je tih. Ne sasmo zen nego svi.= Citat =:
Izvorno postao Zlayo
ja sam se pogotovo iznenadio kad sam vidio da promjenom firmwarea na iriveru mogu i povecati glasnocu,sada slusam skoro na pola jacine i manje se trosi baterija