evo još jedan link http://n3bmd1913z.1fichier.com/
evo još jedan link http://n3bmd1913z.1fichier.com/
Hvala i idem probati još i ovo pa tko zna...
Uspio sam konačno instalirati!!! Sada bi ubacio mape, ali gdje, ne vidim po postovima gdje bi ja to stavio, a kada otvorim mapu garmina nigdje nema kao na drugim navigacijama da pise mape ?
Za nove korisnike treba reći da u postavkama uređaja treba namjestiti da se vide skrivene datoteke i mape jer inače nećete vidjeti mapu ".System" u koju treba postaviti karte.
Moram priznati da se sa garminom ne snalazim baš najbolje, dok sam igo, navigon, sygic poprilicno dobro savladao. Hocu i ovu, hvala ljudi puno ste pomogli
Karte vidi i sa Map foldera kojeg kreiraš u Garmin folderu i onda ovdje ubaciš karte sa bilokojimimenom.img
Znači Garmin/Map/ i ovdje karte.
Ima i verzija za JB 4.2.2 od Vami&Tokoxxl, slao je walter66 da istestira pa onda može, da stavi link ako mu sve radi ;)
Sve sam ja to nekako uspio napraviti (na moj način koji se sastoji od one idem pokušati pa možda i radi) i radi, ali ne mogu promijeniti da mi "meni" bude na hrvatskom. Šta je to tako na engleskom ili ima mogućnosti da se stavi na hrvatski kao glas koji te navodi?
@istrako
Voice imaš na Hrvatskom ali menu na Engleskom?
Ako imaš menu na engleskom i ne možeš ga promjenit, pogledaj dali imaš još jednu Garmin ikonu koja ti daje mogučnost, da staviš na Hrvatsko.
Pozdrav svima
Jel nekom uspelo da mu prorade radari, ja sam unacivao u datoteku Poi najnovije radare al nece da se pojave na mapi.
Garmin StreetPilot za Android JB 4.2.2
StreetPilot JB 4.2.2 za internu memoriju ..storage/sdcard0/
Upute (Tutorijal) su na slovenskom jeziku , priložene u paketu .
Nije li Vam nešto jasno pitajte , može odgovoriti @ popotnik .
(Ja razumijem slovenski , ali nisam imao vremena napraviti prijevod)
Download : Garmin JB 4.2.2 v 2.33_storage_sdcard0.rar 85.4 MB
Link
Mirror
Na moju žalost nisam uspio pokrenuti navedenu aplikaciju na svom HTC One X (JB 4.2.2) ,
možda će nekome to proraditi , pa neka postavi svoje utiske . Meni se program pokrene
zacrni ekran i neće dalje iako je u pozadini aktivan , nisam našao razlog ovog problema ,
isključit se može jedino prisilno ili resetiranjem uređaja ...
- Imate li aktivan antivirus na Android uređaju , iskopčajte ga privremeno , prije
samog kopiranja datoteka na uređaj (telefon) .
Jeste drug, sve radi kako treba. Znaci ubacis gotove poi datoteke u POI folder. Evo ti link za moje POI datoteke, licno moj uradak. Otpakuj i sve iz POI ubaci kod sebe pa probaj.
Inace na ovoj stranici se moze naci mnogo kategorija POI datoteka (ne samo speedcam, vec i ostalo po zelji), razvrstano i po zemljama tako da skidate ono sto vam treba. Ovo kad sam rekao moj uradak to znaci da sam i sam kao registrirani korisnik na toj stranici ucestvovao u izradi istih.
Dalje, postoji software "POI Loader" koji se moze naci na garminovoj stranici i s njim se ubacuju zeljeni POI u uredjaj. Kad se ubace u uredjaj budu u formatu .gpi . Nisam pokusavao sada na ovom street 2.33 ali cu i to pokusati pa cu podjeliti i to iskustvo ovdje...
Dodano i u prvom postu...
Uputstvo za Garmin POI Loader kod Street pilot 2.33
POI Loader mozete pronaci ovdje koji Vama odgovara.
Znaci kada ga instalirate na vas PC i pokrenete (mozete prije toga prikljuciti Vas uredjaj na PC) idete na Next> cekirate Garmin device pa opet Next> i sacekate da prepozna Vas uredjaj (u mom slucaju "Galaxy S4 Phone"). Zatim ponovo na Next> i cekirate Install new custom POIs onto your device pa Next>. Sada je potrebno odrediti samo mjesto gdje smo sacuvali nase POI datoteke, ostalo nista ne dirati i opet na Next>. I to je to.
E sada kod ovog naseg Street pilot 2.33 nije spremio .gpi datoteke tamo gdje treba, vec ih je potrebno pronaci u internoj memoriji uredjaja Garmin/POI i rucno ih prebaciti u onaj nas POI folder koji se nalazi u /storage/extSdCard/Android/data/com.garmin.android.apps.gmobilext/files/Garmin/
Nadam se da je dovoljno jasno, a ako ne bude tu smo da razjasnimo ;) Znaci mozete ubaciti POI po vlastitoj zelji i potrebi...
Dodavanje prečaca za trazenje adrese
Posto sam primjetio da po defaultu, kada kliknemo na opciju "Kamo?", nije postavljen prečac za trazenje adrese, potrebno je dodati prečac.
http://www52.zippyshare.com/scaled/29326720/file.html
Znaci idemo na Kamo? pa na "Dodaj precac" i to je to. Zatim ga mozemo povuci na mjesto koje zelimo... :thumbup:
Da li je moguće da radi na mobitelu koji nema externu memorijsku karticu kao htc one?
I da li rade adriaroute karte?
Android 4.4.2
Htc one m7
Hvala
Sad radi
Baš me ovo razveselilo, vraća me u stare dane windows mobilea i symbiana
Jel se adria route mora isto onako otkljucati tj napraviti file za otkljucavanje ili kako
Ako ima neko kratko objašnjenje
Hvala puno
Nema na cemu... tu smo da pomazemo ;)
Ne mora se otkljucavati ako nadjes otkljucano. Evo pokusaj ovdje skinuti otkljucanu AdriaROUTE 4.21 (AdriaROUTE 4.20 + AdriaROUTE 4.10 SLOV)
Mada mislim da su novije karte bolje odradjene i detaljnije pa ti preporucujem ako imas prostora Europe 2015.10