Izvorno postao
gorand1
imam jedan zanimljiv slučaj.....
telefonski sam ugovorio prijenos broja (bon t mobile) na tele 2 pretplatu,normalno uz uzimanje uređaja.....
naveo sam broj koji bih želio prenijeti i dao sam im jedan drugi broj kao kontakt broj na koji me mogu nazvati.....
za par dana dobijem neki paket u kojem je bila sam nova sim kartica i nije bilo nikakvih ugovora.
dobijem na na taj kontakt broj poruku da će prijenos biti 23.6
i dođe 23.6......i genijalci prenijeli kontakt broj u njihovu mrežu,a ne onaj koji sam tražio......
drugi dan dođe i mobitel i sad u kutiji ima i ugovor da je pretplata na taj navedeni kontakt broj....
zovem njihovu službu i objasnim im sve ,međutim oni sad ništa tu ne mogu,ja bi trebao sad o svom trošku vratiti mobitel i raskinuti pretplatu,pa bi oni taj broj vratili nazad u tu mrežu ,pa onda ponovo tražiti prijenos tog broja koji sam htio ili da napišem prigovor,a to što ja sad imam zajebanciju s tim i financijsku štetu nikome ništa,.
1.broj koji sam tražio nije uopće prenesen.....da li je to sad kašnjenje prijenosa broja.....
2.prenešen mi je pogrešan broj i sad kad bi taj broj vraćao ponovo u tu mrežu,izgubio bih pogodnosti koje sam tamo imao.....
...pa me sad zanima vaše mišljenje..