neznam zasto ali uvijek kad otvorim sl55 manual komp mi se smrzne :(
Printable View
neznam zasto ali uvijek kad otvorim sl55 manual komp mi se smrzne :(
ma 256 boja ne prolazi ni kod s55!
sama pomisao na to kakav bi Sl55 trebao uopće biti zbuni tvoj kompjuter zbog kontradiktornosti u manualu pa se smrzne:-)
Meni je jedna verzija ACreadera blokala win2k(ništa ga nikad osim toga nije zablokalo) pa probaj stavit njega ponovo...
c55 - 2boje. s55 - 256boja. sl55 - ? (4096) (ako ide od manjeg na više možemo zaključiti koliko boja ima. :) )
C55 mi je u rukama, i odlican je mob, za tu lovu koju trazi... volio bi se docepati s55, a i namjeravam, a sto se tice sl55, to su sve misinformacije... treba pricekati cebit i onda vidjeti istinu... mozda ce imati 65000 boja, tko zna!?!?
Jel zna netko kada bi se trebao poceti prodavati sl55...??? Za pola godine, ili mozda godinu dana??? Tko zna sto ce do tada postati standard...
Ja proctiah da ce se pojavit u maju
to bi bilo super, no i kad dodje biti ce astronomske cijene kao da zlato kupujes, barem neka 3mj jos... to je previse vremena...
ma nebih rekao da ce biti preskup, mozda oko 4000kn :)
najmanje 4500
ajde koliko bio da bio, necemo sigurno u tom trenutku nit imat tolko para nit ce nam se htjetidat i toliko z anjega pa cemo ionako pričekati...a dotad ćemo se zajebavat sa SL45i-icom, snimat ljude naokolo, slušat mjuzu, možda odigrati pokoju Java igricu ili ga koristiti kao šalabahter ili podsjetnik(TXT reader) i imati najluđe tonove i background-e.
To je to - di ćeš ti slikati i razvijati(printati) slike ili možda skidati neki klinac preko GPRS-a sa ovakvim cijenama istog kod nas.
Ograđujem se ljudi kojima za posao ovako nešto (GPRS) definitivno treba.
pa na s55ici je vise!?!?
Zvijer . . .
Nekako mi je ipak presitan...
Meni ova tastatura lici na kukuruz :D
Znači nije za na selo... ;D
ma teško je ovako sa slika objektivno zaključiti, treba ga prvo držati u rukama i onda viditi kakav je stvarno. Kažu glasine da će to biti moguće u 5 mjesecu, a sad, viditi ćemo
Na jednoj talijansko stranici sam citao de ce imati 65k displey
Po ovimslikama gore mi se cini da bas i nece imati 65k display, no to cemo jos vidjeti, vise me muci sto na ovoj slici gore mi je ekran jos uvijek malo prepixelast, treba povecat rezoluciju :) ili pocet koristiti druge tehnologije za izradu ekrana...
It is rumored at some German sites about functions of Siemens SL55. For example, it is stated that the phone would have a screen, which would be capable to support up to 4096 colors. It’s possible, but all other substituted data show that Siemens SL55 is similar to S55 and in this case such presumption is doubtful. The other processor should be used to display more colors, otherwise, the picture would be downloaded too slowly. It means that an existing platform and software should be re-designed. So, if it was so necessary to do this job, engineers could have set a screen, which can show up to 65000, taking into account that the price of both screens was comparable and all rival products would have screens that support 65000 colours. So, we think that such presumptions are just rumours and nothing else.
The other lively discussion is devoted to the launching of Siemens S55i. As you can guess, it is said that soon we could see a successor of S55, which would have a better screen (4096) and more memory space (4 Mbá). According to these rumours, this phone would go on sale in June 2003. We think that launching of this model is also improbable. Increasing of memory would cause increasing of prime costs. Taking into account, that in the beginning of summer S55 would cost not much, S55i also should have a low price, what would be unprofitable to company. But let’s wait, may be the situation would change and all rumours become true.
Rumours about new smartphone from Siemens - K1, have already become a reality. It is expected that this device would be available in May and first demonstration would be on CEBIT. It would be the first smartphone from Siemens based on Symbian.
www.mobile-review.com
Zasto komplicirati, cebit je ionako uskoro... :)= Citat =:
Poslao: " Player 4 ever "
Rumours about new smartphone from Siemens - K1, have already become a reality. It is expected that this device would be available in May and first demonstration would be on CEBIT. It would be the first smartphone from Siemens based on Symbian.
Znam, ja napisah na prvoj str. da treba cekat cebit, a oni odmah tko ce cekat cebit ovo ono . . .
Mozda cak ne ni Cebit, sljedece nedjelje je 3GSM kongres u Kanu, obicno i tamo budu predstavljeni "flagship" modeli proizvodjaca...