Upravo tako. Ja sam pisao 8 puta jednoj drugoj mrezi i nista nisam uspio iako su me prevarili. Pokupio prnje i presao konkurenciji
Printable View
Upravo tako. Ja sam pisao 8 puta jednoj drugoj mrezi i nista nisam uspio iako su me prevarili. Pokupio prnje i presao konkurenciji
Ovo mi je prvi mjesec koristenja smart tarife.Da li dodje dan ranije obavijest da ce se tarifa automatski produljiti i skinuti 35 kn. Zaboravio sam tocno kad sam je haktivirao. Hvala
Ne dolazi obavijest da će se tarifa reakrivirati. Jednostavno provjeri stanje minuta ili interneta, tamo ti piše dio kada opcija vrijedi, i na taj dan (u točno vrijeme koje tamo piše) se sama reaktivira.
@amdmujo
Upisi *150# i slijedi uputstva pa će ti pisati do kada vrijedi.
imam jedno pitanje dal se moze svaki drugi ili neznam koji mjesec i uplatiti 25 kn da se ne izgubi promo duplo ili to mora biti bas 50 kn pa na vise glupo mi je ako uplatim 100 kn i ostane mi pa sam mislil uplatiti 25 kn jel to ok??
Pa ne znam koju od onih 2-3 Zauvijek opcija imaš, evo Zauvijek 2013 kaze da moras nadoplatiti 50kn minimalno za bonus, takodjer i Zauvijek Božić 2011. Znači, 50kn minimalno mjesečno. Bonom od 25kn ne dobijaš ništa.
ok hvala na infu!!