Jel neko uspio procitati koja je obracunska jedinica za pozive (vjerovatno minuta ali nigdje ne vidim) ?
TNX
Mrzim tele2 ali nakon ove tarife koja daje 300min na sve mreze i 1GB prometa,uz poruke 0,29kn i uspostavu poziva od 0.25kn mislim da je tarifa super,a cijena 30kn,recimo da mjesecno bi potrosio 50ak kn racunajuci slanje poruka i uspostavu poziva kod zvanja.
poruke bih zamjenio pozivima,a ovaj 1 gigabajt je najpotrebniji
Vise o tarifi: http://www.tele2.hr/privatni-korisni...onove/t8/#vise
tarifa je u ponudi od 10.1.2013
Moj Youtube kanal --> Gameplay Croatia
Jel neko uspio procitati koja je obracunska jedinica za pozive (vjerovatno minuta ali nigdje ne vidim) ?
TNX
Pa koliko ja znam ta smart30 tarifa na bonove postoji već ohoho mjeseci. Samo su je sad očito počeli više reklamirati, bit će da su promijenili još neke uvjete ili?
Ni ja ne mogu nigdje naći koja je obračunska jedinica, ali vrlo vjerojatno je minuta.
Btw tarifa je super samo za nekoga tko nema puno kratkih poziva, jer ako je uspostava poziva 25 lipa, dovoljno je imati i 4 poziva dnevno i to se već, uz ovih početnih 30, penje na 60 kuna. A vjerujem da mnogi od nas imaju i više od 4 poziva dnevno.
Zadnji uredio Ivan24 : 11-01-2013 u 20:15
minuta je obračunska jedinica.meni se često događa da pozivi traju npr. 1:25. 2:15 ....i to se onda zaokružuje na 2 i 3 min.
tako da u biti imate 250 min i 1gb +uspostava.
ali svejedno tarifa je ok.
postoji nekih 10-ak mjeseci.
ispočetka si sam mogao obnavljati kad izađe(što je meni više odgovaralo,jer sam koristio još i neke druge minute pa kad i njih nestane onda obnovim smart) a od zadnjih mjeseci obnova je automatski ako imaš dovoljan iznos na računu.
tarifa je super samo kad bi jos u noj dodali free sms i povisili cjenu ne pretjerano jer onda ne bi vise bila konkurentna kao sad i to bi bilo onda super!!
Možda u nekoj bližoj buducnosti tele 2 razmislja i o tome ...
Pa zar se ne moze dokupiti neki paket sa porukama ili se varam
ma moze i uskoro se gasi ako se ne varam ali svejedno ljepo bi bilo imati full tarifu i da ima sve pa makar i 300 poruka ne mora to bit 500ili 1000kom,
Ako nakon npr. 20 dana potrošim 300 minuta iz Smart tarife mogu se prebaciti na Revoluciju pa odmah za sat vremena aktivirati ponovno smart tarifu? Ili baš mora proći 30 dana od prve aktivacije smarta?
Mislim da možeš kupiti dodatne minute preko opcija
http://www.tele2.hr/privatni-korisnici/tarife/opcije/
Cellmapper - crowdsource karta jačine signala mobilnih operatera
zanima me da li moras svaki mjesec uplatiti 50 kn da bi dobio 50% na racun plus znaci ubacis 50 kn i oni ti dodaju jos 25 kn baba mi kaze da se to ukida ako nisi redoviti platisa svaki mjesec jer to ima di u uvjetima da pise ili su oni nesto sje...tarifa zauvjek ..uzas!!!
Postoje dvije promocije Zauvijek, kod prve nije postojao uvijet da svaki mjesec moras uplatiti bon. Kod druge koja je startala prije otprilike godinu dana (kad sam je ja aktivirao) taj uvjet postoji. Sada moras vidjeti kada si je ti aktivirao. I stvarno u uvjetima to pise, ali kako doci do njih ne znam.
vjerovatno nikako ugasili su mi je kad potrosim lovu idem na drugu mrezu i to je to lopovska posla!!
E na ovakve izjave se počnem smijati svaki put. Ako u uvjetima lijepo piše da je tako i tako, i ako uvjeti ne idu tebi u korist onda su to odmah lopovska posla.
Uvjeti su takvi i ti si na njih pristao, a tebe makar na prepaidu ništa ne zadržava da promijeniš operatera odmah danas kada budeš prolazio pored poslovnice nekog drugog operatera.
Ča ti je smjesno ono sta ti ne recu i sta se svi bave pederskim poslovima nek se ugledaju u ostale davatelje usluga preko grane i tamo se tako ponasaju...možeš mislit primjer t coma kod nas i u SAD to je čisti primjer..sva sreća da me niš ne zadržava hvala bogu ko da im plača još i pretplatu si lud ,,hvala bogu da mi ne ide u korist osim ako ti ne radis kod tih pljačkaša pa ih i branis ...
svaki put kad netko krene nesto reci u korist nekog operatera on odmah radi za njih, ovo vec postaje dosadno. Prijenos broja traje 3 radna dana pa odes do Vipa ili T-Mobilea i preneses broj, to je makar jednostavno
![]()
@kezimir,
ako je uvjet svaki mjesec 50 kn za tih 25 kn onda je to tako. Nisu to lopovska posla ako ti na taj način daju 25 kn. Čim se niz prekine gubi se taj bonus.
Život je jedno, stvarnost sasvim drugo!
@maher22 u tome i jest poantaon je zaboravio uplatiti 50kn jedan mjesec i izgubio opciju Zauvijek. Zato to sada i jesu lopovska posla
nebitno što on nije pročitao uvjete i nije se informirao oko tako važne stvari
Nema na zalost postenog operatera danas. Tko udje u neki spor s njima i slucajno pobijedi moze ici kuci pjevajuci
Sad sam provjerio, ja sam na staroj promociji Zauvijek, hvala za info.
jucer sam se zalio pismenim putem i danas su me nazvali kad sam im naveo da cu otici na drugu mrezu lik se je poceo ispricavati i vratio mi promociji Zauvijek i rekao da im je svaki korisnik vazan...toliko o vasim pricama pogotovo moba2007!!!
Pa ti si njihovo poslovanje nazvao "pederskim poslovima", tele2 nazvao "lopovima" i govorio da ćeš mijenjati mrežu, da bi na kraju rekao da ostaješ jer su ti vratili opciju.
I o kakvim to mojim pričama govoriš? Meni si se smijao što sam ih "branio", govorio da ideš kod drugoga operatera, da bi na kraju balade ostao upravo kod tih koji su ti onemogućili opciju, jer su ti izašli u susretToliko o dosljednosti.
seres a dobri smo si...hvala bogu imam izbora i otisao bih da ovako nije ispalo kume moj!!!
Pa ne, mene si krenuo prozivati u svome postu pa sam ti odgovorio. Ja sam samo citirao ono što si ti rekao za njih, da bi ti meni rekao da seremNisam ništa izmislio, to su bile tvoje riječi, a ne moje, i mislim da nema potrebe spuštanja rasprave na osobnu razinu
Dobro @kezimir... poanta je ona koja je rečena a to je da se neredovitim uplatama gubi pravo bonusa što je kod tebe i bio slučaj. E sad, ti si se žalio i imao si sreće da su ti vratili tarifu samo da nastaviš. Možda drugome nebi upalilo jer to je sad 50:50. Ja sam se isto tako žalio t-mobileu da odlazim jer mi tarifa 95 kn skupa, oni su mi je snizili na 70 kn. Prijateljica mi se isto žalila ali njoj nisu snizili i otišla je na tele2 bon. Sve ovisi o trenutku i koga se uhvati jer ima i onih koje nije briga a rade tamo.
Život je jedno, stvarnost sasvim drugo!
Bookmarks