Ako će maknuti tarifu iz ponude, jasno je da se više neće moći aktivirati u slučaju nedostatka novaca na računu. Iako, ne vidim zakaj bi maknuli najbolju tarifu ikad, možda ponude nešto slično s vremenom, ili još bolje.
Printable View
Ako će maknuti tarifu iz ponude, jasno je da se više neće moći aktivirati u slučaju nedostatka novaca na računu. Iako, ne vidim zakaj bi maknuli najbolju tarifu ikad, možda ponude nešto slično s vremenom, ili još bolje.
Koristim vec dugo ovu tarifu ali sam razocaran u samo jednoj stvari, nema sms nikakvih obavijesti kada tarifa istekne tj. kada se potrose sve minute/MB, imao sam jednom prigodom 60kn na racunui naravno sve mi je pocuclalo jer nisam bio pratio potrosnju mislec da ce stic obavijest kada se tarifa istrosi ali sta je tu je, moja graska sto nisam pratio stanje na *150#
Jel isprobao itko ?sto sad ako se desi da nema dovoljno na racunu moze li se opet aktivirat ta tarifa pitaj Boga..lol
Sent from my HTC Desire using Tapatalk
Može se aktkivirati smart tarifa i u 10 mjesec al nije zauvjek da se automatski aktivira.
Vidim da sada postoje tri dokumenta s Uvijetima koristenja za Smart tarifu, s tim da ne vidim neku razliku u onom gdje pise "...za korisnike koji tarifu aktiviraju od 01.09.2012. do 30.09.2012." i "za Tele2 korisnike bonova do 31.10.2012."
pa još je uvijek dostupna za uključenje ne vidim zašto je ne bi mogao ponovo aktivirati
Smart30 aktiviran u rujnu produžuje se automatski i postaje trajnom tarifom, dok Smart30 aktiviran u listopadu vrijedi samo jedan mjesec.
...........................
Dakle, ako Smart30, primjerice, aktiviramo 10. listopada, tarifa vrijedi do 9. studenoga.
U točki 10 piše da 9. studenoga Smart30 postaje Osnovna tarifa, ali da se Smart30 može ponovno aktivirati.
Tako Tele2 sâm sebe demantira jer na svojim stranicama (http://www.tele2.hr/privatni-korisni...-na-bonove/t8/) kažu da su to uvjeti za one koji tarifu aktiviraju do 31. listopada!
Ispada da Smart30 aktiviran u listopadu donosi mogućnost aktivacije i u studenomu.
To je logično razmišljanje, ali nisam baš uvjeren da su u Tele2 baš tako mislili...
----
10. Po isteku roka od 30 dana od dana aktivacije Opcije Korisnik će biti prebačen na Osnovnu tarifu. Uvjete korištenja Osnovne tarife Korisnik prihvaća prvim pozivom ili slanjem SMS/MMS poruke ili korištenjem podatkovnog prometa koje je uslijedilo nakon primitka SMS-a o aktivaciji Osnovne tarife. Kako bi ponovno aktivirao Tarifu, Korisnik treba ponoviti postupak aktivacije opisan u točki 4.
4. Korisnik aktivira Tarifu slanjem SMS poruke sadržaja SMART na broj 888. Slanje SMS poruke na broj 888 naplaćuje se sukladno Cjeniku telekomunikacijskih usluga u Tele2 HR mreži (dalje u tekstu: Tele2 cjenik) za tarifni model koji Korisnik koristi. Tarifa će biti aktivirana ukoliko je do isteka roka bona preostalo najmanje 30 dana od trenutka slanja navedene SMS poruke.
Sto su toliko zakomplicirali?Bas su ne jasni...
Sent from my HTC Desire using Tapatalk
Ja sam aktivriao Smart prije 9.mjeseca i sada mi se automatski reaktivirala (ne kao prije da me prebaci u Osnovnu pa moram rucno aktivirati).
Također i meni, ja sam je akrivirao u 9.mj prvi put,
nije loše, ali ovako se ne mogu pokupiti besplatni sms za uplatu bona.
Tele 2 postaje najskuplji operater u Hrvatskoj.Ukida smart tarifu,dok simpina prejaka opcija je trajna tarifa.Svaka osoba koja ima smart morat će strepit da ima dovoljno novaca na računu ili da je do isteka bona 30 dana,u suprotnom je nemoš aktivirat.S druge strane revolucija nudi 1500 minuta i 500 mv,dok je kod vipove savršene tarife sve neograničene.Ne odluče li ipak da je smart 30 stalna opcija ili da kopiraju simpu i tomato pa za 50 kuna ponude 1000 min,sms i mb gotovi su.A revolucija im propada ako ne uvodu neograničene minute i podebljaju internet promet ili smanje naknadu za korištenje na 100 kuna,jer je savršena povoljnija i da bude 120 kune.Još operater nema ni i phone u ponudi.Mogli bi izgubit mnoge korisnike
Odgovor morskom vuku iako je Off topic
Zaboravio si na
Total+S s 50% popusta + opcija Flat = 122,5 kn/mj (0,5 GB prometa)
Ili
Total+S s 50% popusta + opcija Flat + opcija internet = 157,5 kn/mj (1,5 GB prometa)
Da sigurno .... daj mi reci koji je to po tebi operater najpovoljniji???
Ne razmišljaju svi kao ti tako da nemoj donosit presudu ...
Ako si primjetio sve trenutne tarife u tele2 su promotivne i očekuje se nešto novo krajem godine. Smart tarifa nije ukinuta tako da ne znam o čem pričaš ... što se tiče revolucije ona je i dalje u prednosti bez obzira što vip nudi više ali tele2 se ispromovirao s revolucijom a i nudi neku subvenciju mobitela uz istu što vip izbjegava kad realno gledaš kome 1500 minuta prema ostalim mrežama nije dosta? To je više sindrom neke ljudske pohlepe oni mi daju više iako mi to ne treba al dobro ... al za nekog korisnika to je bolje koji gleda kratkoročno! VIP je sa savšenom morao povući taj potez jer im je tele2 nanio abnormalnu štetu i odljev korisnika, ako si primjetio čim se vrati revolucija oni vrate savršenu ... a zanmo iz kojih razloga ... da je vip taj koji želi napraviti nešto povoljno on bi vukao i manipulirao takvim potezima a ne tele2, VIP sa savršenom samo gasi vatru sprjećavajući štetu ukidajući sve ostale opcije na toj tarifi! Ako dugoročno gledaš Tele2 je taj koji će prvi osmisliti neku novu povljniju tarifu s ciljem da pridobije nove korisnike.
Smart tarifa produžena do 31.01.2013
Jel se iskljucilo kome od vas ako nije imao za automatsku nadoplatu?
Kolika je cijena megabajta nakon potrošenog 1gb?
Nakon što sam potrošio 1 GB više mi se nije htjelo spojiti na net. Imao sam još kuna na računu, ali "nisu mi htjeli prodati magabajte" :)
I to je u neku ruku ok ako se može sam aktivirati nakon. Ja frendu išao na xperia S instalirati FIFA 12 koja ima gigu i po datoteke(na smart 30) i pošto lik ima kućni wlan a znam da se često spajao mislio da je spojen jer igru skidalo tolikom brzinom a nije ni pitalo "spajanje na wlan?". Normalno da mu na ex potrošilo tih gigu a nakon nje mu sa računa iscuclalo 100 kn što je imao... Nakon toga javilo "nedostupan net, želite li spajanje preko wlan?" :)
moze mi netko objasniti slijedece. za sta kod tele2 sluzi dodatni racun, jer u uslivima smart tarife pise da se uspostava skida sa osnovnog. znaci ako bih prenio broj u tele2 dobivao bih nagradu od 25 ili 50 kn. pretpostavimo da one idu na pomocni racun. za aktivaciju smarta odlazi 30 kn vjerovatno sa osnovnog. nije mi jasno sta tereti taj pomocni racun.
hvala
Fali kad brzo kucad
:-)