Ja non-stop ločem Zuju posebno mi se svidja ova strong ali naj bolja mi je Tuborg pa poslje Stella
Printable View
Ja non-stop ločem Zuju posebno mi se svidja ova strong ali naj bolja mi je Tuborg pa poslje Stella
i to je istina...a Stella?To je piva za uživanje ne za napiti se...= Citat =:
Izvorno postao Bassman
ma meni je dobra bila Krombacher ili tak nekak se piše. A od naših je Žuja ok. naravno Fosters je nenadjebiv. A Nikšičko je bez premca.
Također najbolje pive koje sam pio su Kirnigi bar i Sapporo.
ERDINGER!svakako
ma dobro i nisam neki pivopija ali fakat mi je fosters.....= Citat =:
Izvorno postao tomo
i
Ma HEINEKEN je meni najbolja,svi moji piju Bavarije al ja samo Heineken jer je najbolja!!!Nedavno sam i imao avatar od Heinekena al sam ga promijenio!!!
E kakav je taj franziskaner, mislim na koje pivo najviše podsjeća? I jel manje ili više gorko od nekakvog prosjeka? Vidio sam je u jednoj pivnici po 22 kn za 0.5 bocu, pa mi kaži dal se isprati to probat?= Citat =:
Izvorno postao BlueDevil
= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
a meni pak Staro Češko...bez premca najgora. a iza nje odmah Amsterdamer
Svaka je piva specifična na svoj način i kad je duze pijes postane ti odlična
Sve se isplati probati, ne buš propao zbog 22 kn ;D= Citat =:
Izvorno postao Bassman
;D Ma znam, samo pitam kakva je...
Moj favorit je becks i laško pivo,kada se od toga napijem mrtav sam cijeli dan ;)
E koje je to godine otprilike bilo? Ja idem na maturalac u amsterdam, pa bi bilo lijepo posjetit tu pivovaru :beer:, ali se bojim dal to uopće postoji više... A i ako postoji onda se plača najmanje 10-20 eura... :( Al, newertheless,to je jako ljepo od njih što to tako dju/su davali!= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
Becks no.1 !
uh, davno je to bilo, još dak sam ja išao u školu (pred nekih 8 godina) ali sumnjam da su preveć poskupili, a tvornica je malo izvan grada... ma amsterdam je zakon, uživaj tamo! :)= Citat =:
Izvorno postao Bassman
Hvala! ;)
Ne bojim se ja tolko za poskupljenje, nego da su možda to uopće prestali prakticirat...
A i kakav je naš razrednik terorist, vjerojatno nas neće ni pustit da idemo do tamo... :(
Al,no matter, ima tamo još dobrih stvari za vidjet i isprobat... ;D
Dode frajer u trgovinu i kaze:
- "Molim deset piva."
- "Stelu ili Tuborg", pita prodavacica.
- "Moze Stelu", kaze frajer.
On ode u park, popije 10 piva i pijan zaspi. Dodje neki ***** i naguzi ga. On drugi dan opet u trgovinu i kaze:
- "Molim deset piva."
- "Stelu ili tuborg", pita opet prodavacica.
- "Molim vas Tuborg. Od Stele me boli guzica."
Budweisera moze i Pilsner... Izvrstno
A jes probo President Choice ??? (il ti ga prezident čojs) ???= Citat =:
Izvorno postao Sljaka
e to je gadno :)
jeeee bravo branx piii-čojs!!
to smo mi kupovali u getrou na tone , kad smo imali razredna okupljanja na Jarkasu
piii čojs rulz
kolko je limenka 2,5 kn?
:spin:
Ima jedno pivce koje je izvrsno ali ga nema u Zg-Ličko pivo!Milsim da je 0.5L 8-9kn
Upravo pijuckam Franziskaner (getro, 10 kn), i mogu reć da je jako dobar, jako sličan leffeu, samo malo manje gust... I jako se pjeni! ;)
ma ljudi, ali sta ipak nije ljepse popiti sok nego pivo. niko mi nemoze reci da sok nema bolji okus
grdno se varaš;D...ipak jedna piva je manje štetna nego jedna coca-cola ili sprite...možda oni prirodni ali oni su skuplji od pive...= Citat =:
Izvorno postao coma_zgb
probo gutljaj = skoro se ispovraco...branx & čojs? a-a= Citat =:
Izvorno postao Gruntovčan
a cijena bice da je tu negdje...daju ti pare da uzmes rojs.. ;D , ovaj čojsa :rolleyes: