Facebook, whatsapp i ostali. Push na whatsappu nekad radi normalno tj odmah, a nekad kasni i do 20tak min i više, isto tako i face i mailovi. Svejedno dali sam na wlanu ili mobilnom netu.
Printable View
neda bih se usudio reći nego i je ...zbog puno optimizacija ali os kao os zaostaje za wm 6.1 i 6.5 ...!
os je ok samo mu fali puno aplikacija jer idemo redom !
default browser je loš jednostavno za 1.4 GHz proc sporo otvara , nema opciju text wrapping ,(opera ne postoji) itd itd...
pdf također nema opciju text wrapping...
do neki dan nije bilo data countera koji su izbacili ali u prealpha verziji...
da bi uključio wifi ili data moraš napraviti minimalno 4-5 klikova u postavkama kao i kod androida dok je kod wm 6.1 bila potrebna 2 bez ulaska u postavke(govorimo o defaultnim postavkama aplikacije za to me ne zanimaju)....
dali treba dalje nabrajati...
evo ga i kod mene! kao stari Nokialjubac sam zadovoljan kvalitetom uređaja pogotovo obzirom na cijenu ( 1400 Kn u akcio bonbon ) ali sa većim dijelom gore navedenih primjedbi se slažem. Nadam se da će se to vremenom ispraviti jer nisam previše zahtjevan korisnik. Oduševljen sam najviše ekranom na suncu! Ne bih nikako volio da Nokia propadne iako mi microsoft nije pri srcu. Sa dobivenim sam zadovoljan pogotovo što sam do sada koristio androide u rangu te cijene i išli su mi na živce sa usporavanjem itd. Uostalom kako se kaže: "sto ljudi, sto ćudi" kao kad bi raspravljali o autima! :-)
Pozdrav!
Jel se isplati mijenjati Nokiu c7 za Lumiu 710? Uz neku sitnu nadoplatu...
Ima li kakvih naznaka za HR jezik?
Frend ju kupio, ali je on jako veliki hrvat i zna samo nas jezik, naravno nije pazio pri kupnji pa se sad bori s njemackim, engleskim...
Koliko pratim ne. Eventualno ako update na WP 7.8 bude podržavao? WP 8 da hoće.
evo ja moju istestirao cca 15 dana. Radi super ali jaaaaako kaska sa aplikacijama pa čak i nekim dosta bitnim za "nezahtjevne" korisnike poput call i sms counterom koji navodno postoji ali ne na hr marketu. Postoji neka ali ne radi. Pošto koristim 2 mreže i Samsung Duos sada je na njuškalu. U svakom slučaju ja ga preporučujem ne zahtjevnim korisnicima a koji žele jednostavno i brzo telefonirati i pristupiti internetu i društvenim mrežama.
Mogu li staviti neki drugi ringtone da mi mob zvoni. Svi sistemski su pretihi i jedva cujem. Imam jedan svoj i ne znam kako da ga podesim da mi bude ringtone. Prebacio ga i na SkyDrive i pomislio da ce mi to pomoci ali nista. E, da kako se kod vas ponasa bluetooth, meni je problem sa prebacivanjem, stalno se uparuje i nikako. Probam sa Galaxy SII i nista, nikako da se spoje.!!!!!!??????
Sator
Uspio sam staviti svoj rington max 30sekundi onda ide.Znaci moraš ga rezati na pr. sa mp3cut a što se tiče prebacivanja preko plavizub, nejde
radi zaštite.Samo freehands šljaka.
Counter sms, call i 3g u beti radi za sada dosta dobro. Testiram bateriju 1850mAh sa ebay-a i za sada dobra i nešta duže drži od originalne.
Sent from my Lumia 710 using Board Express
Preko app Freeringtones, skinuo ringtonove koje stavio kao ton zvona. Preporuka, ima jako dobrih rintonova!!!!!
Je samo pozivi a za sms nešta neće. Skine ali ne nudi u izborniku zvukova za poruke!?
Sent from my Lumia 710 using Board Express
Pozdrav!
Ima li tko iskustva sa koristenjem lumie 710 kao modema (povezivanje laptopa na internet preko mobitela)
Napravio sam update na win 7.5 i sve... ali kad preko laptopa pronadjem telefon i povezem se kaze mi da nije povezan na internet Vjerovatno nesto trebam promjeniti na laptopu jer se bez problema povezem sa iPhone 4s na Nokiu i sve radi
Malo sam gledao po netu i negdje su spominjali proxy postavke, ali nisam bas razumio najbolje pa nisam htio cackati...
Ako netko ima iskustva/znanja bio bih zahvalan.
Bok. Kako da prebacim podatke blutoothom sa Samsunga na Lumiu 610.
Kakve podatke i s kojeg Samsunga?
Ne može se prebacivat podatke preko bluetootha.Vanjski zvučnik je vrlo loš.Ne može se skidat s interneta podatke,jedino preko aplikacija
Imam problem s Lumiom 710. Ne mogu na Market place, ni na 3G ni na wlan, stalno me izbacuje. Dosadašnje IM mogu koristiti samo na wlan-u, dok mi na 3G kaže da nema veze. Na mobu imam tarifu sa flat internetom tako da ne dolazi u obzir da sam pretjerao s prometom. Mailove dobivam normalno. Zna li tko kakvo rješenje????
Resetiraj ga na tvornicke postavk
Ima jedna app od nokia za ulaz u internet, netzkonfiguration ta služi kada metnem
njemačku sim karticu kad sam u njem.I obrnuto, kad sam u Hr startam app.Pozdrav:D
Probajte resetati mobitel, nakon toga će proraditi
Pozdrav, ima tko zna kako staviti WP 7.8 na lumiu710?Zanima me postupak,nokia je na mrezi T-mobile.Ako ima dobre duse za pomoci oko tog problema.
Zar je WP 7.8 dosao ?
na brzinu sam preletio po temi i nisam nasao odgovor.
frendica ima taj mobitel i kaze da joj treba flesh player da bi mogla igrati farmu na fejsu.
imam android i ne znam kako to funkcionira na wp.
jel zna netko?
hvala