Narode moj dragi, pjevali bi pusti priče Snježana jel?
zbrajaju mi na moj vip noć i dan zajedno, sada je 8GB zbroj, kladim se kada dosegnem svojih 15GB da će me baciti na 64kbs iliti kilobita po danu a ostaviti full po noći zbog aktivirane noćne, i na kraju će ipak biti full speed noćna nakon paketa po prvoj varjanti, naravno da javim.... nisam još siguran dok ne dođem do 15 ali zbrajanje noći i dana mi je full sumnjivo... a noćna aktivirana...
osim toga od prebacivanja na novu tarifu (vjerovatno zbog aktivacije i noćne) oni mene ograničili brzinski na 7.2Mbs to što ja dohvatim 8 koji put na speedtestu to je slučajno, u downloadu neću...
baš ću jedan dan ali ni ne trebam probati prepaid dnevnu, no ne sumnjam da ću na njoj imati tih 12-13Mbs ili i 15 na speedtestu, prepaid mi nisu ograničili brzinski, ali pretplatu jesu a naravno da mogu, mogu ograničiti i na 64kbs a ne samo na 7.2 ili 1Mbs ili koliko već hoće jelte eto,
mislim meni ne smeta skidat ću ima noći i poslije moje opcije 15GB ali nekome ovo može smetati da se zbraja...
definitivno javim kad doguram na svojih 15GB... ko koga i zašto hehe
btw o brzini sa aktivacijim i noćne, sve je isto, jačina signala, mjesto mjerenja, samo brzine nisu kao prije....
http://www.speedtest.net/result/1416529262.png
ajd pregurat ću i njih šta ću, mogu me rušiti i na 1Mbs pa ću tek onda pjevati borbene