Ne znam onda što je kod mene, troši bateriju i sistemske resurse kao lud, neovisno o tome je li spojen preko WLAN-a ili 3G-a...
Printable View
Ne znam onda što je kod mene, troši bateriju i sistemske resurse kao lud, neovisno o tome je li spojen preko WLAN-a ili 3G-a...
Evo upravo je skidam :) Samo mislim da u mom imeniku nema nikoga sa ovom aplikacijom osim mozda tetke koja ima iPhone :D hhahaha
Meni se aplikacija pokazala stvarno ok za sms-anje. Zna se dogoditi da pozivi štekaju dok sam na 3G-u ali ne znam jel problem do mene ili druge strane... Sve što sam pričao o utjecaju na bateriji stoji i danas pa da ne ponavljam. So far so good.
sto se baterije tice, meni je u pocetku dosta cuclao bateriju. well, bar sam mislila da je on on cucla, jer se pocelo dogadjati paralelno s isntalcijom vibera.
onda sam restartala mob i otad je stanje baterije isto kao i prije. :dunno:
i to nije prvi put da mi se dogadja, desilo se vec jednom/dvaput da mi nakon instalacije nove aplikacije baterija podivlja, a nakon reseta se unormali :dunno: (mob nije rootan)
I to sam probao, ali ne pomaže. Navečer mi baterija bude na 50%, a ujutro mob isključen jer se ispraznio. Pojede mi 4-5% po satu i to dok ništa ne radim, a normalno je 0.5 do 1%...
imam htc wildfire i nemogu instalirati viber dali mi tko može pomoći u ćemu je problem
kada dođem u market uopće mi ne izbaci viber,pa sam pokušao priko jednog linka na ovom forumu al kada stisnem na instal ništa mi se ne događa
telefon ima android 2.2.1 os nije rutan ,instalirao sam na htc desire bez problema ali na wildfite nemogu upoce u marketu naci viber
Zvuci kao da Viber nije dostupan za low-res (240x320) uredjaje. Nista cudno.
Huh, a ne znam onda.
Izašao Viber 2.0.1
http://helpme.viber.com/index.php?/N...de-version-201
Ali nekim čudom ne mogu ga naći na Marketu, a instalirao sam ga s Marketa i redovno updejtao...= Citat =:
...
The much requested "Exit Viber Button" has been added.
...
edit: nvm, instalirao preko neta.
a ja ga upravo uredno preko marketa updateala i funkcionira sasvim dobro. ukljucujuci i exit button.
Trenutno 2.3.4, ali i na starijim je bilo isto...
Dal ima tko viber na xperia x8 mobitelu i da mu radi lijepo.
meni viber svaki 10 poziv uspostavi.
stoji buraz pored mene i zovem ga ja i njemu ne zazvoni mobitel.
tek deseti put kada sam ga zvao onda mu je zazvonio.
ista stvar i kada on mene zove.
sms poruku koju posaljem dođe primatelju nakon par sati.
i zna mi izbaciti da imam par poziva ne odgovorenih ali meni nije mob zazvonio
kada su me ljudi zvali :(
Edit: najnovija verzija vibera instalirana na mob.
Imam X8, nikad problema s Viberom od prve verzije.
Kojeg operatera koristiš ti i sugovornik, jeste li u trenutku korištenja Vibera spojeni na wifi ili 3G mrežu?
Iste ove probleme imam i ja ako koristim Viber preko Bonbon mreže (to je poznati problem do mreže, ne Vibera). Preko wifi sve radi super.
Mene iritira što se Viber ne može isključiti iako ima exit opciju. Zatvorim ga i nakon par sekundi se opet pokrene i tako stalno. Isto je i kad isključim autosync...
jel ima itko problema sa Viberom?
danas mi cijeli dan javlja FC kada pokušam poslat poruku...
imam zadnju verziju... 2.0.3.
desire hd, coredroid v8.1
Ma sve sam probala...
Obrisat cache, cijelu app, ali i dalje javlja FC
mogu normalno primit poruku, i napisat cijelu poruku, ali čim pritisnem send, javi mi FC... :(
ljudi da li mi neko može pomoć?meni se dešava da kad se registriram na viber,znači upišem broj mob-a i activation code,i viber bude upaljen jedno vrijeme,znači pola dana otprilike,samo se ugasi i onda trebam ponovo se registrirat i tako stalno.jel zna netko zašto izlazi sam od sebe i stalno izbacuje poruke kod aktivacije da nema mjesta na stranici i da radi prečac?al ne znam zašto konstantno moram ulazit u viber ispočetka.ako bi neko znao rješenje za ovo bio zahvalan.Hvala
Izašao je update. Radili su na kvaliteti zvuka i dodali neke feature + landscape mod u porukama (napokon!)...
jako je tih zvuk prilikom razgovora,jel to do internet veze,ili do moba?
Evo upravo zavrsio razgovor preko vibera
zvuk je nesto malo tisi,ali nista previse ,moza 20% u obnosu na standardno
i bez ikakvog stekanja i slicnog, preko wifija je bila konekcija
jucer preko 3G ista stvar sve 5
Rekao bi da je do (tuđeg) moba. Frenda koji ima SGS2 čujem osrednje (kod mene pojačano na max), druge dvije osobe koje imaju SE X8 i LG Optimus Me čujem super (pojačano do pola).