a ti si sve priznao nakon 2 šamara... ;) ;D= Citat =:
Izvorno postao coma_zgb
Printable View
a ti si sve priznao nakon 2 šamara... ;) ;D= Citat =:
Izvorno postao coma_zgb
Meni još nikad nisu htjeli ukrasti mob, valjda zgledam preopasno ;D
ne,izgledas koa se volis igrat sam sa sobom
istina...a ni mob ti nije neki...t630-ki kriminalci imaju na hrpe;)= Citat =:
Izvorno postao gog
ili brzo trcis po maksimiru! hehehehe= Citat =:
Izvorno postao gog
= Citat =:
Izvorno postao gog
probaj nabavit neki bolji telefončić pa ćeš vidjet. Pa nebi ni ja krao Siemens C25
Baš ste me dobro nasmijali ;D ali moj egotrip je za vas prejak ;D
evo kupi si neki pičkasti siemens, ko recimo onaj sl-55, čuo sam da se sitni modno osvješteni metroseksualni lopovi pale na to... ;D
kaj je dozvoljen pristup forumu ovima kaj imaju manje od 170cm? (trazim razlog da wb izbacimo)
Po tom kriteriju bi ti prvi letio van, ali mislim da je dovoljan i taj tvoj pussy mobitel... ;D
BTW ja sam pripadnik Visokog društva! ;D
P.S. znam da ti je bed i da mi moraš nekaj 'pametno' odgovoriti, ali nemoj više ići off topic! ;)
evo danas bas čuh info da su neki ljudi na busnom kupili oko 5 mobitela kako oni kažu "nekih s kamerom i svim živim naj noviji,kojih još nema za kupit nigdje i ne proizvode se" :) i šetka se jedan od njih gradom i zaustavi ga murja i pita od kud vam mobitel i on kaže da ga je kupio tako i tako i platio ga 300 kn. naravno naša poslovično dobra znana Policija odmah je proaktala da su telefoi popaljeni negdje u Njemačkoj. I sad ti tipovi koji su kupili telefone još pričaju kako su ti telefoni imali ni manje ni više "satelicku navigaciju i pačenje ugrađeno" pa ih je tako i Policija pronašla.
LOLEX
koja lolčina... ;D :lol: pratili su ih preko GP(r)S-a ;D= Citat =:
Izvorno postao KaKaV NeReD
Da se odmah predstavim ja sam Marko.. Pozz svima. Ovoga danas mi je dok sam isao doma ukraden mobitel i dali mozda ima netko neki savjet sta napravit osim javit policiji i to sve? Jel ima tko iskustva s tim i jel vam bio pronadjen mob? :( :(
Zaboravi lagano na mobitel. Policija se neće uopće s tim zamarati, operater ti neće dati nikakve podatke. Sve se to da riješiti jako brzo i efikasno ali nitko ništa ne želi poduzeti. Ako imaš jako dobru žnjoru u policiji onda bi mogao i dobiti mobitel
Ali i uz sve to, nemoj se previše nadati. Neće se previše obazirati na krađu mobitela koje danas kupiš uz grincajg u trgovini.
a ispricavam se ako sam fulao temu, ali tu stvarno ima previse toga tako da.. a sto se tice mobitela ja sam prijavio kradju i sad cu za koju minutu otici odnijet kutiju sa IMEI-om. jer ako je stvarno tako lako zaboravit na mob, pogotovo ovako oskuplji, onda stvarno banana...
Samo ak imas nekog u policiji mos ocekivat da ce se nes napravit a na normalan nacin nemoras se ni nadat...
a mozda i ima nade.. necu bit pesimističan, ali niti previše optimističan. vrijedi se potrudit jer štedio sam za ovaj mob i puno sam živaca izgubio zbog njega..
a jel možemo možda znati o kojem mobitelu se radi (marka, model)
zainteresirao sam se :P
i, iskreno se nadam da ceš nac taj mob, samo pogledaj u moj džep, ja sam ti ga ukrao
EDIT: Drugi april :P tj. ovo da je mob. kod mene ne stoji, nisam ti ga ukro, nemoj me optuživat :P
Ako imas koga u policij da stoji iza tebe,i da pokrene postupak pracenja preko imei koda tvog mobitela,uspjeh je 100%,a ako nemas... Sretno anyway!
hehe.. mobitel je nokia n95 i stara je samo 5 mjeseci. i jedno pitanje imam.. zašto ste svi tako nekako pesimistični??? pa ne vjerujem da je naša policija baš tako neučinkovita!