Izvorno postao
smogovac
prodao sam bio i4 32gb i intenzivno koristio galaxy s i n8 zadnjih dana..
galaxy s ima nevjerovatan ekran,kontrast za ubiti,stvarno odlican..odusevljen sam bio...izvrstan hd video,odlican 5mpx(sve to za dan vrijedi jer nema bljeskalicu)
n8-odlican hard+kamera stvarno fenomenalna(ali nista bolja od pixona 12i satia koje sam prije imao)
n8 sam nakon prvog dana rijesio..imam sony nex 5 i alfu a55 i jed. mi mob zbog odlicna kamere ne treba..symb. os ne bi kometirao,suvisno je sve..
ali galaxy s mi se vise svidio..cak mislio i da cu ga duze imat..no...mob zasteka svakog dana bar 5x,ugusti se mob samo tako..ja nemam zivaca za to..:)
android sustav mi je mrak..ima toliko stvari boljih nego ios..samo da ga ispoliraju..ali eto to nikako da se desi..ova proc unutra,ova graficka,bijesne brojke...a mob se zagusi,bez da se potrudis da to napravis..
hti ga baciti u zid 15x svaki dan...odlucim ga ne prodat i opet poludim samo tako..prodam sve i uzmem novi ajfon i nemam brige...tamo moze 30aplikacija biti u pozaditi,radi ko zmaj..sve glatko,bez brige..ne moze toliko dobrih stvari kao android,ali to sta moze,radi perfektno..
cekam mob sa andoidom koji nece stekati...nisam htio rutat jer mi je receno da se tako gar. gubi..i eto..
iduci na redu desire hd :)