Jesi li siguran ? Na Siemensu je moguće , za druge mobitele ne znam.= Citat =:
Poslao: gIK
ma ja sam mislio na sadržaj tipa horospkop,vic dana i ostalo.to nemožeš čitat offline.
Printable View
Jesi li siguran ? Na Siemensu je moguće , za druge mobitele ne znam.= Citat =:
Poslao: gIK
ma ja sam mislio na sadržaj tipa horospkop,vic dana i ostalo.to nemožeš čitat offline.
nisam siguran 100%.znam da ericsson (a onda valjda i simens kad ti kažeš) imaju onu keš memoriju al u nju skoro ništa ne stane.neki put stranice ostanu u memoriji a neki put ne.zato sam reko da se nemože.očito sam fulao!
Evo mog izvješća o učinjenoj šteti na GPRS-u tijekom akcije
svi poslani podaci : 4 051 178 Byte
svi primljeni podaci: 19 815 739 Byte
Ukupno vrijeme 216:49:19 Od toga oduzmite 18h što sam zaspao tijekom korištenja pa se vrtio brojčanik tijekom noći.
Bilo je vrlo zanimljivo,Sad imama dosta stranica koje ću posjetiti kad nabavim MMS fon,ali preko CSD-a jer je GPRS neisplativ za prepaidovce.:Puke:
ja mislim da su brojke gore izražene u bitovima a ne bajtovima.ili si ti to već preračunao u bajtove?dobro si utopio onih 18 sati!:D
Pristup samo na WAP ili...
Po ovim podatkima ispada da si "potrošio" negdje oko 2.84 MB iliti dva flopy-a podataka pa...
čak i manje(2.36MB)-ako su one brojke u bitovima.ako je to slučaj,slabo si ti to surfao frik...
Neee gospodo,u ovoj Njoki pise Byte,dakle negdje oko 24MB. Hehehe! ;D
P.S.Htio sam 32MB ali nije bilo vremena dovoljno(posao i to).
to je već u redu...čist' solidno!:D baj d vej,koju to imaš njoku?
Onu s izlizanim tipkama... ;D
Ovu koja mi je avatar,samo sam kupio "divlju" masku,od prozirne bijele plastike i skinuo joj tamno sivu boju razrjeđivačem pa sad svijetli sve u 16 iz tipkovnice.I da,tipke su postale malo izlizane(ali ove gumene od divlje maske).
http://s1c.beat2beat.net/razno/01-2003-01.jpg
http://s1c.beat2beat.net/razno/01-2003-02.jpg
Vidi se tu na snapu moj broj moba pa me zvrcnite malo ako ste zeljni price, hahaha...
Ha ha, da 2 diskete, ovo gore su 5 CD-a
Mislim da bi doctor HR mog'o održati predavanje o korištenju GPRS-a i njegovim prednostima... ;D