No comment!
Od 1. do 31. siječnja 2003. godine, svakoga dana između 17 i 18 sati svi Cronet i Simpa korisnici mogu razgovarati po posebnoj cijeni minute razgovora od 0,28 kn/min (bez PDV-a), bez obzira na tarifni model.
Pogodnost se odnosi na razgovore unutar 098 mreže, razgovore sa Favorite i Simpa ti&ja brojevima, pozive unutar VPN-a (bez opcije 0 kuna) i pozive izvan VPN-a u 098 mrežu, te na preusmjeravanje poziva unutar 098 mreže.
***FAK!a ja baš nemam para na mobu!!!***![]()
bolje bit mrtav pijan nego pijan mrtav.
No comment!
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
zašto?
prva liga stvar
Izgleda fer poklon na prvi pogled , ali kad se malo razmisli mogli su i bolje.Mogli su dati povoljnu cijenu razgovora 24 sata unutar mreže , a taj jedan sat prema svim ostalim mrežama.Koliko zarađuju mogli bi to napraviti.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
imaš pravo, barem za pretplatnike... i tako za onih 70 kn (najmanje) ne dobijemo skoro ništa... a tek MMS po 3 kune![]()
evo postavili su i nove stranice na netu.u biti je nov samo logo i lagani redizajn.bolje nego prije.___htmobile.hr
Zadnji uredio gIK : 13-01-2003 u 23:35
stranica je mač mač beter![]()
A koristite li WAP preko GPRS-a na Simpi koji je također besplatan do 31.01.? Ja sam uspio primiti 7,6MB podataka,poslati 1,5MB i idem dalje.![]()
Ne, ali sam nekoliko dana surfao preko GPRS-a.
Postoji razlika između "znati put" i "hodati po putu".
Šteta da baterija na predaji ne traje duže.MT 50 mi izdrži u komadu nešto više od tri sata.Došal mi je kabel za T 300 još samo da ga podignem na pošti i upropastit ću HT mobile![]()
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
He, he, he...
Još ćete se navuč' na GPRS i ine usluge a od drugog mjeseca se naplačuju...![]()
Dečki mislim da smo malo pretjerali jer mi zna štekati nekad da se uopće nemogu spojiti iako imam aktiviran Allways online.A neke stranice jednostavno nikako da učita,no sve se sredi u ranim jutarnjim satima i ondahehehe.
Problem je u djeljenim kanalima tj. što nas je više brzina pada...![]()
Lijepo ću zamoliti one s kojima dijelim kanal da se maknu ili ...
![]()
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Špica dijeljenja kanala u RI je od 10-15:45h.Nakon toga se stabilizira i radi malo brze.A ovo moje smeće nema 4+1 nego 3+1 pa je jos malo sporiji.Ali dura se, hehehe![]()
HTmobile počinje s naplatom MMS-a
Nakon promotivne faze, u tijeku koje su aktivacija i korištenje MMS-a bile besplatne za sve korisnike HTmobilea, od 1. veljače 2003. ovaj operater započinje s komercijalnom fazom MMS-a. Cijena korištenja MMS usluge za Cronet i Simpa korisnike bit će 2,98 kn (+PDV) po poslanoj poruci, što je jednu lipu jeftinije od konkurentskog Vipneta.
S uvođenjem komercijalne faze, HTmobile svojim pretplatnicima (dakle, korisnicima Croneta) omogućuje i MMS roaming u šest zemalja: Italiji (TIM), Austriji (T – Mobile Austria), Sloveniji (Mobitel), Njemačkoj (T - Mobile Deutschland), Češkoj (T – Mobile Czech) i Poljskoj (Era). Cijena poslane poruke iz inozemstva identična je onoj za slanje MMS poruka unutar Hrvatske. Za razliku od Vipneta, HTmobile neće "do daljnjega" dodatno naplaćivati korištenje GPRS-a pri slanju i primanju MMS poruka u inozemstvu.
Znači s PeDeVejom 3,63 kunelića vrlo perspektivno...![]()
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
evo danas jsp_m na svojoj simpi ima -409 kn![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
živjeli tajkuni!mislim da bi mogao odvojit 50kn za kolegu...![]()
A cijena GPRS-a je više od 14 kuna za 100 kB.Pitam se jesu li oni normalni.Ispada da je jeftinije koristiti CSD nego GPRS pristup WAP-u.(Za one koji ne znaju CSD je "običan" WAP koji se naplačuje po vremenu.)
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
to je previsoka cijena.baš me zanima ko će to sad koristit?tu i tamo neki poslovnjak i niko više.wap preko gprs-a ide u prilog osobama koje sporo čitaju...![]()
Čak ni to , skineš si e-mail i čitaš ga offline koliko dugo hoćeš.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Stara fora ponude a ti ne možeš koristiti u prijevodu preskupo...
U biti mame nas na pretplatu...![]()
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
ma ja sam mislio na sadržaj tipa horospkop,vic dana i ostalo.to nemožeš čitat offline.
Bookmarks