Ljudi, postoji cijela posebna tema o task killerima i razlozima za i protiv... Ne vidim zasto toliko off-topicariti ovdje. :rolleyes:
Printable View
Ljudi, postoji cijela posebna tema o task killerima i razlozima za i protiv... Ne vidim zasto toliko off-topicariti ovdje. :rolleyes:
i da
baterija meni traje dan i pol maximalno
puno razgovora, 200 sms mjesecno, 150 mb data prijenosa i ne gasim ga navecer.
meni je to ok.
Da ne otvaram novu temu,jedno pitanje u vezi punjenja baterije preko usb-a da li je normalno da se baterija ne uspije napunit preko noci,pricam o htc wildfire
nemam wildfire al imam htc legend i prvih 10 punjenja mi je baterija jedva izdurala cjeli dan,nakon toga baterija se popravila i izdura mi bez problema cjeli dan,noć i sljedećeg pola dana i to uz umjereno korištenje,znači svega po malo.
Imaš rješenje koje sam ja napravio a to je da si kupiš externi punjač sa dvije baterije za 200kn i nemaš se potrebe zabrinjavati,kad se isprazni staviš ju punit i u mob staviš punu bateriju :D
nije normalno da se baterija ne uspije napunit preko cijele noći na usb-u
a ja neznam šta je ljudima sa tim punjenjem baterije, i kupovina externih punjača itd
zar nije lakše svaki put kad idep u krpe stavit mob na punjač i to je to
je u redu je to da staviš punit svaku noć bateriju,al gle za 200kn dobiš punjač i 2baterije i prst u uho...kome pravo kome krivo meni je to super.može mi se dogoditi da mi se baterija isprazni u 18h i hitno moram nekud ić i ne stignem napunit mobitel,zato ljepo zamjenim bateriju praznu stavim punit i briga me :)
ma tebi da treba mobitel za hitne i bitne stvari nebi ga sigurno zaboravo stavt punit preko noći, budimo realni
a ma nemoj a ko je reko da ja nemogu ispraznit bateriju od 6-18h ?????Zato valjda i imam tri baterije doma,ak neko može dat 500kn za odkodiravanje u vipu zakaj ja ili neko drugi doma nebi smio imat dvije baterije i punjač.bok bok
Ljudi, smirite malo. Svatko ima svoje preference, to je njegovo pravo. Rasprave tipa "moj nacin je bolji - e nije, moj je bolji" ne vode nicemu.
Pozz raja, kupio sam htc wildfire prije nekih mjesec dana, iskljucio sam neke nepotrebne stvari poput vibre i tako tih gluposti, ali baterija mi i dalje ne moze dva dana izdurati, slabo sam i na wirelless-u kad imam dostupnost iskoristim, ne igram toliko igrice, ali stvarno baterija max traje dan i pol, nije mi jasno kako? ako moze pomoc neka od vas koji imate vise iskustva sta raditi i kako raditi, zahvalan bih bio. I vezano za task mennager jer se nalazi u aplikacijama , gdje mozes da stopiras neke procese koji traju ili se moze skinuti na marketu nesto tako? ako moze odgovor molim vas
Jao, daj vise prestanite s tim nesretnim task managerima i potpuno pogresnim nacinom razmisljanja da je mobitel isto sto i klasicno racunalo i da funkcioniraju jednako.
Procitaj prvo par tekstova na tu temu.