-
Danas ja lepo uzmem neki Kaspersky antivirus i instaliram ga na komp.Izvrsim update novih definicija virusa i pustim ga da skenira komp.Izdao sam mu naredbu da sve fajlove u kojima pozna virus ne pokusava popraviti,vec da ih brise (GRESKA ili NE???).Kada se proces zavrsio,meni je Kaspersky obrisao ni manje ni vise nego 859 fajlova. :freakout: I sta se desilo,svi playeri su mi proradili,ali sada pola drugih stvari ne radi.I sto je najzanimljivije,obrisao mi je bar 30-ak programa u .sis formatu.Prijavljivao je Trojan virus i neki (e,sad ne znam tacno) Handrag.Zanimljivo je da sam imao 5-6 instalacionih SmartMoviea i da ih je sve pobrisao.Posto neke imam na CDu,pokusao sam ih ponovo instalirati,ali kod SmartMoviea je i sa CDa prijavio taj Handrag.Uglavnom,playeri su mi sada OKI-DOKI,ali zato je na kompu pravi haos.
-
to se zove los antivirus. ili si mozda zarazio komp. uglavnom trebao si najprije probati opciju clean, a onda delete
-
kapersky je jedan od boljih antivirusa!(it's not the arrow-it's the indian;) ) meni je zanimljivo to što si uspio 859 virusa pokupit!;D internet explorer koristiš,jelda?
-
...pa drugi put pazi i pogledaj u Options prije skeniranja da li ti je uključeno automatko brisanje...
-
Ma,nije to bilo 859 virusa,nego je toliko fajlova bilo zarazeno,a 2-3 virusa.Koristim explorer,a 3 godine vec koristim komp i nikada nisam instalirao nijedan antivirus.Moralo se to desiti :)
-
evo novi BSplay PRO
BSplayer Pro v1.02.812 full
http://katz.ws/?d=115237