imaš li možda winxp+sp2? probaj instlirati najnoviji divx codec...
Ne znam sta mi se desava u kompu zadnjih dana,ali ne mogu da pozovem ni BS Player,ni RadLight,ni RealOne,ni MV2... Kada instaliram neki od njih svi rade prvih 5-6 ukljucivanja normalno,a ona prestaju... Kliknem na ikonicu,ali nista... na sekund se pojavi onaj pescani sat i nista,kao da nisam ni kliknuo.STA DA RADIM??? Necu valjda morati pre svakog gledanja uvek prvo instalirati player??? Inace,nije da nece da se pokrene samo klikom na ikonu,vec ni kada odem i nadje .exe ni kroz START meni,ni na fazon OPEN WITH... Uh,opasno me nervira ovo sadasnje stanje... Ima li ko slicnih iskustava,ima li ko ideju za resenje ovog problema,ili kompletno resenje???
imaš li možda winxp+sp2? probaj instlirati najnoviji divx codec...
Ja sam zadnjih dana instalirao brdo codeca,a SP2 se plasim instalirati,jer sam sa SP1 imao brdo problema (znas vec zbog cega).Jel SP2 pravi kakve probleme?
Jos uvek mozgam i nemam resenje!???
reinstall windowsa ce ti pomoc sigurno.
tu se moglo svasta dogodit, a mozda je i sukob kodeka...
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
meni se ista stvar dešavala sa bs playerom! dvoklik-kursor se pretvori u pješčani sat-i ništa! a pod tasks mi piše da bs player trenutačno radi!!!! to mi je tako na na valjda 5-6 instalacija windowsa bilo! na pretprošloj instalaciji mi je radio-neznam zašto ni kako! a kad nanovo instaliram-većinom je to jedan te isti set programa i apdejtova! tako da je i meni to misterija! zato koristim crystal player!
...SP2 ima dosta problema,i sa igrama i sa nekim codecima...osobno ga nisam probao,ali čuo sam od nekoliko frendova...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
sp2 ima problema s online igranjem,ping vam je konstanto 1000-samo u nekim slucajevim,a ono sto ti imas problem,ja mislim da ti je nesto do programa,ili imas virus,ili to je kompu odzvonilo...zezam se,ma ruši sistem brate pa stavi xp proi to je to,kod mene not problems at all.
Raven shield rules
Stavi samo najnoviji divx codec pa vidi kakva je situacija...
...ponudio si sam odgovor...Izvorno postao Pinocio
Ukoliko se ne želiš zezati sa ponovnom instalaciom Windowsa napravi sljedeće - deinstaliraj sve codece te instaliraj samo provjerene...
Opće poznato je da ukoliko imaš više instaliranih codeca isti dolaze u konfrotaciju te pošto oba pokušavaju (ili više njih) odraditi svoj posao - poništavaju se...
ma naravno...deinstaliraj sve i hiti gore GordianKnot codec pack i nikada nećeš imat problema.
problem kod kodeka je sto se ponekad nemogu svi uninstalirat. zato treba bit vrlo oprezan kod odabira kodeka, ja koristim k-lite codec pack
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
...mogu ali moraš raditi sa comand prompt-om (što nije preporučljivo za one koji to neznaju)...
Do sada mi iskustvo govori da je nekad bezbolnije napraviti format pa sve nanovo...
Ja od codeca imam samo novi divx i zadnji xvid i to je to, ništa drugo mi nikada nije trebalo, kakvi codec pakoci, kakvi bakrači![]()
Hear, hear!
DivX + Xvid (čak nije ni najnoviji) i nema problema. A nema ni (dugih) reinstalacija Windowsa: Format HDD + WinXP Pro + Office2003 + PhotoShop + razni utilityji = 15 minuta posla, od čega je 5 minuta za formatiranje![]()
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
meni za format i instalacije treba pun qrac vremena! zato najbolje napravit ghost kad ti sve radi i onda isprobavat razne đinđe,programčiće,codece... kolko god sjebo komp-ghostaš i za 5 minuta sve je![]()
Ja sam isto poklonik ghosta, nakon 5 minuta imam nazad sve mailove, bookmarkse (btw, mailove i bookmarkse skupa sa 40tude-om držim na drugoj particiji) i sve tweakano baš onako kako ja želim...
Dok poinstaliravam samo sve drivere i aplikacije prđe mi pol danaa još dok ih podesim... brrr... ghost je moj prijatelj...
Ja bas i ne volim da cackam i brisem,formatizujem,isl... pokusacu da deinstaliram codece koje mogu,pa cu vam javiti rezultat.U svakom slucaju,hvala vam...
Dosta problema sam resio zahvaljujuci vama sa foruma,a danas sam nabavio i Mobil br.56,od koga sam se vec bio oprostio,al eto,naleteh na jedan u gradu... sada cu malo da se opustam,citajuci ga... vidim u jednom cosku ima i moja slika (Pinocio)![]()
...meni nakon formatiranja,da sve vratim u prvobitno stanje,treba oko 1-2 sata...
imam dva harda WD jedan od 60GB i jedan od 10GB.Oba su pod XP-ima tak da u bilo kojem slučaju i u svako doba mogu koristit komp, npr. jedan disk formatiram i dignem windoze....kad mi se više neda instalirat drivere i programe, odem u BIOS stavim boot na secondary master (10GB) i odem surfat, radit, gledat filmove.....oba su uvijek spremni
".. because, internet is like a box of chocolates, you never now what you gonna get"
Jao kao power user, to ne mogu da se postavim na trepavice...Izvorno postao Eminem
@eminem formatiraš u DOS-u ili samo iz instalacije?
kako to,bogati? šta instaliraš samo recycle bin i skendisk?Izvorno postao BlueDevil
il imaš skazi diskovlje?
ma ffdshow i ac3, i bs player su ubojita kombinacija
Na ac3 sam zaboravio, bez njega se ipak nemre...
...iz instalacije,ali to brzo prođe...nego treba sve drivere postavit (skener,printer,tv kartica,kamera...i video codeci)...Izvorno postao tomo
Bookmarks