Woo! Idem odmah updateati. :)
Printable View
Woo! Idem odmah updateati. :)
Vidim da je kretanje po ekranima znatno unaprijedjeno, svaka cast. Medjutim opet mi se par puta desilo da mi jednostavno ne da izaci iz aplikacije. :( Ne znam jel sam to ja takve srece ili sto...
Probaj ovo: pokrene se app, odes pod Vozni red, odaberes npr. bus 109, smjer Crnomerec-Dugave. Sad probaj sa Back izaci iz app. Mene vrati do prvog ekrana/taba, i onda me svakim pritiskom na Back stalno vraca na taj isti ekran.
hmmm..meni sve prode kako treba, stisnem jednom vrati me na popis autobusnih linija i jos jednom i vani sam... =/
btw. 1.21 - jedan mali bugfix vezano za pocetnu internet konekciju
Kad se stisne gumb Raspored vožnje, Force close,svaki put. Android 2.2, HTC Magic, poslan ti je report defaultnim report obrascem koji Froyo nudi.
I meni je tako bilo prvi put, onda sam deinstalirao app i instalirao ponovno, sad radi dobro.
oprostite što dižem staru temu, ali trebao bih ovu aplikaciju... prvi puta kada sam tražio po marketu našlo ju je i instaliralo, ali tada sam mjenjao rom par puta i sada više u marketu tu aplikaciju neće naći... probao sam sa "trambus" "svebee" "zagreb" "croatia", sve moguće kombinacije ali neće pronaći... očitao sam i preko barkoda, isto ništa :/
dali netko ima .apk file od te aplikacije pa da mi pošalje :)
hvala
EDIT: našao u marketu, stavio 1.7 flb mod i pronašlo ju je ^^
eto samo mali info - radi se na algoritmu (teorijski je gotov, radi se na programerskom dijelu) tj. edukaciji Androida, Jave i OOP-a - kada algoritam bude završen objavit ću novu verziju Trambusa uz hrpu ostalih stvarčica koje će dignuti kvalitetu same aplikacije (kao npr. kada ćete učitavati vozni red neće biti "stanke" od ~0,5s već će se isti odmah prikazati i sl. stvari). stay tuned... :)
svebee, jedan prijedlog, da se program automatski prebaci na noćni red tramvaja/busa nakon xx sati (neznam u koliko točno počne noćni red vožnje) :)
Stavi od ponoći, razmaci su mali, 5-15 minuta praktički
http://www.zet.hr/media/23145/vozni%...h%20buseva.jpg
http://www.zet.hr/media/39535/nocna.pdf
imam htc desire.. nis nije mjenjano na njemu i cim udem u aplikaciju dode mi error
Sorry!
This application Trambus (process com.svebee.prijevoz) has stopped unexpectedly. Please try again
Jesi li napravio upgrade ili si tek sad instalirao app? Ako si napravio upgrade, deinstaliraj i instaliraj ponovo.
sad sam je sa marketa skinuo
Onda ne znam...
Zašto ju meni ne želi naći na android marketu :cry:?
Jel može netko stavit link za .apk ili bar poslat na pm, baš bi htio isprobat :D
ja isto trazim po marketu i ne mogu je naci
imate li možda neke custom ROMove? trebalo bi raditi sa 1.6 pa na više.
Eto samo da svratim, verzija 2.0 je vani :) pa isprobajte i javite. Uskoro više/detaljnije...
verzija 2.0 ljepse izgleda, ali , prosla mi je radila bolje.
pola stanica ne moze naci, remetinec, arena, laniste...nista mi ne prikazuje. prosla verzija je sve prikazivala tocno
sad ne znam jel nesto do mene, do zeta ili do aplikacije
Do aplikacije, piše u FAQ-u na Marketu :)
Link.= Citat =:
Q: Zašto ima toliko malo linija, zašto ih je u prethodnoj verziji bilo puno, puno više?
A: Zato što su nove linije i stanice puno (više nego duplo) detaljnije i već sada sam već ubacio preko 350 stanica, a trenutno su dostupne tramvajske i nekoliko autobusnih linija. Sve ide ručno i do sada sam se foksirao više na programski dio, od sada ću svaki dan ubacivati po nekoliko linija tako da tražim jedino - strpljenje :) I svakih tjedan dana stisnite "Update" ;)
tnx, nisam gledao po netu samo sam updejtao jucer popodne dok sam bas bio u busu i onda mi sve nestalo. tako da mi je sada neupotrebljiva...cekam updejtove
cijeli novi zagreb fali
mozda bi se moglo pomoci nekako u updejtanju linija. ako je autor za
Naravno da jest, to takodjer pise u istom FAQ-u. :rolleyes:
Mozda da ga ipak procitas?
ne pricam o slanju linija na mail, vec o direktnom updejtanju programa
A, to... To tesko.
Bit ce i toga navodno, samo nema jos.