Jel bolje sa TTC ili PST i možeš na kratko napisati kako ide na a:, jer ne razumijem 100%, jer je treba mob formatirati ispred flexanja ???, hvala!!!!
Printable View
Jel bolje sa TTC ili PST i možeš na kratko napisati kako ide na a:, jer ne razumijem 100%, jer je treba mob formatirati ispred flexanja ???, hvala!!!!
Ne, nema formatiranja nikakvog.
Gle, imaš ovdje tutorial. Probaj vidjeti da li ti je s njim nešto jasnije.
U principu: za flexanje trebaš PST. Onaj TTC (ili P2K) ti treba nakon flexanja da staviš onih 9 fileova na mob jer bez toga nema zvuka.
Možeš li mi napisati kako ide sa TTC ubacivanje na a: ili s kojim programom je bolje TTC ili PST, to ne razumijem kako ubaciti te filove. MOže odjednom da se ubaci ili jedan po jedan!!!! Hvala
Sa TTC može odjednom, sa P2K (ne sa PST!) može jedan po jedan.
Sa TTC:
- spojiš mob na PC
- pokreneš TTC
- klik na drugu ikonu gore (file manager)
- u FileManageru klik na prvu ikonu (update file-list)
- u tree-view otvori a
- klik na drugu ikonu u FileManageru (upload file)
- nađeš fileove koje treba, sve ih selektiraš, i klikneš OK
- provjeriš dolje, na dnu, da piše u "phone-path" ono što treba ( /a/filename )
- provjeriš dolje, na dnu, da li su svi fileovi navedeni
- ako je sve OK, klikni u Fileanageru na treću ikonu (start Transfer)
- pričekaj da završi transfer
- restartaj mob
Za sad hvala ljepa, probat ču pa javim kako je bilo!!!!! Još jednom hvala!!!
I ja sam postao ponosan vlastnik V525 & V620, sve rado OK. Ali ne radi Java, kako da to popravim i kako več ide ono sa fotkama, je i mesni se zaključalo!!! Hvala na svemu i na ovome odgovoru!!!
Javu moraš staviti. Imaš kod mene na siteu za download JAVA_G_0B_TRIPLET_04_05R.ZIP na stranici sa flexovima. To staviš na mob sa MultiFlashFlex (to je dio PST-a) i onda imaš Javu.
A šta s fotkama? Šta se zaključalo?
Pa ona ljeva pametna tipka sad imam diktafon umesto foto. Pa to i nije takav problem, živjet ču i bez toga ali ako hočeš napiši kako da to uredim. Najlepša hvala za sve dosad!!! Sam zadovoljan fotkama bolje su!!!!
Uspijo uredit i foto, hvala na svemu i sve je OK!!!!Java radi!!!!!
Great :thumbup:
Welcome to the club!
:beer:
Kolega Vraže, 'oće što večeras u 23:59? ;D
Svi čekamo...........ko čeka dočeka, valjda. I na Howardu se sve stišalo !
Tu sam, čekam...
Hoping for the best....