Zadnja informacija koja mi je pristigla prije cca. 3 minute (sorry for delay):
- download fileova će, zbog tehničkh problema, biti moguć tek od 3.12. u 23:59h.
Ja to, naravno, čekam i skidam sve ko lud. Mada sam siguran da će gužva biti neopisiva.
- pojavit će se i v525 reflash, što je jako dobra vijest - radi se o mogućnosti povratka na v525 sa SVIH kombinacija tripletsa, flexeva i drugoga. Znači, i sa v550 će se moći nazad, ali i sa 9.55R
Živi bili pa vidjeli....
- pojavit će se v550 stepup (to će pripremat v525 za prelaz na v550, koliko sam uspio shvatiti)
- pojavit će se v550 fullflash (to je čisti v550 flash/flex combo)
- pojavit će se manfactory-fle (nemam pojma kaj je to)
Jedna stvar koja se
NEĆE odmah pojavit je nova verzija
Radiocoma. To je jedan jeb*no jak program za flexanje, flaashanje itd, ali je i jako opasan. Netom cirkuliraju dvije verzije, ali ona zadnja, koja omogućava v550 flex/flash na v525 je, zasad, unavailable. Skrivaju je u Motoroli ko zmija noge.
E sad... Tip koji sve to pušta u promet je neki teški Moto-freak, i što je najbolje navodno radi u Motoroli, u nekom servisu ili tako nešto. Otud mu i sve to. Da li mu je za vjerovat ili ne - treba vidjet. Zasad on sam, jedan i jedini tvrdi ovo što sam prenio, ali treba to vidjet.
Velim, ja ću se bacit na download fileova čim se pojave, ali sumnjam da ću odmah mob razvalit. Em što treba nabavit Radiocom, em što bih volio da netko drugi proba prije mene, i stavit novi soft na mob, ali i vratit se na stari. Tek onda bih ja probao.
Svakako, kad skinem fileove negdje ću ih uploadat da si ih i drugi mogu skinuti.
Držim fige i navijam za v525@v550

Bookmarks