Unatoč padu na beton kako se tako razbio zbog pada sa samo 20cm?
Printable View
Za sad ga neću nositi jer je on potpuno funkcionalan ali kad budem, javim.
Barem nazovi i pitaj koliko bi bio popravak da se psihički pripremiš :)
Mali savjet. Vjerojatno perete ruke svaki put prije nego uzmete svoj Desire u ruke :D No neki to ne čine a čak i onima koji čine ekran se vremenom zamasti. Suhom krpom se to ne da očistiti. Uzmete malo ali vrlo malo razrijeđenog tekućeg sapuna za ruke na vrh papirnatog ručnika i malo, vrlo malo, nanesite na sredinu ekrana. Zatim sa suhim dijelom papira time očistite ekran. Nakon toga je ponovo lijep i bez masnoća :)
Isti postupak je preporučljiv nakon porcije ćevapa :D
Jel zna netko gdje bi u ZG mogao kupiti prozirnu foliju za ekran HTC Legend-a?
Nasao sam samo za Hero, ali ne pase 100 %.
Njuškalo a na njuškalu ćeš naletjeti na tipa koji ima trgovinu kod Sheratona...
imate brando folijo .....13$ iz ZDA.
http://shop.brando.com/bw-ultraclear...c0018d008.html
Ja sam nam E71 koristio ove http://www.dealextreme.com/products....h.htc%20desire, i bili su super a cijena je mizerna i dostava besplatna.
Nadam se da ću uskoro ubost desire pa ću si naručit opet, jedino treba vidjet koje dimenzije odgovaraju jer nema baš za sve modele
Pao mi je u autu sa sjedala i napukao ekran sa strane. Gledao sam na Ebayu, ima ih za nekih 50 - 60 dolara, samo ako sam promjeniš gubiš garanciju. Ima li tko kakvu ideju kao izbjeći gubitak garancije.
pa u servis i tamo promijeniti
Ono što ja imam za ekran i preporučam normalno se skine jedna strana folije koja izgleda kao neka fleksibilna plastika te se stavi na ekran i odmah prijanja bez beda i nema ni traga mjehurićima, te se sa druge strane skine druga zaštita i ostane samo ta plastika na ekranu (za koju mi se čini da se drži statičkim elektricitetom i to vrlo jako).
Ne preporučam ta ljepila, čuo neugodna iskustva, a mislim da se to i servisu ne bi sviđalo.
Ja sebi nabavio preko ebaya 3 kom za 3 dolara i prezadovoljan, jednu sam dao i kolegi za iphone