bio je uostalom u bug-u test cd-a i koliko se sjećam
traxdata je na prvom ili na drugom mjestu......
Printable View
bio je uostalom u bug-u test cd-a i koliko se sjećam
traxdata je na prvom ili na drugom mjestu......
Ma tko još vjeruje bug-u ;D
A jeste probali Imation?
U jednom od naših PC časopisa sam vidio da su po kvaliteti na vrhu skupa sa Verbatimom.
ali ne po kvaliteti zapisa, nego kao u hard testu (prašina, sunce, voda, čekić...)= Citat =:
Izvorno postao damgol
pa to ti je to samo drugo pakovanje;D
kasnim na temu, samo da kazem da sam ja princo prekrizio kad sam vidio da se gornja folija na cd-ima pocinje skidat (to mi se desilo i na jednom supervaznom cd-u) i ne kupujem ih vise niti necu nikad...
ovi princo cd-i cak i smrde nakon snimanja ;) nedavno sam neke nove kupio i kad sam izvadio cd iz przilice smrdio je... a citanje s njega je tesko islo... :eat:
ja sam frenda odgovorio od princo i kvark cd-a pogotovo
kad je pisanjem po princo flomasterom oštetio pol cd-a..
@joker: a možda tebi smrdi pržilica... ;D ;)
BTW tomo za tebe imam samo jednu rečenicu: 'Burn baby, burn!' ;D LOL
ma to je njega i nafukalo da kupi princo cd;D
:) imam istu przilicu vec 5 godina i nikada nista nije smrdilo ;) mozda joj je prosao rok trajanja... ostali cd-i ne ostavljaju vonj :king:= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
To se i meni dešavalo sa princo cd-ovima....
ocito su presli na jeftinu radnu snagu a time se vide i rezultati a s time je i cijena princovih medija pala
Ma koja radna snaga, to je sve automatizirano...
a jesi pogledao-možda im je prošao rok trajanja pa su se usmrdili? a možda su od jogurta napravljeni! :spin:
...ma prijeđi na drugu marku CD-a i gotovo...nećemo sad počet pričat o jogurtima,kruhu,mesu i sl. ...
Meni se javio isti problem kao i Jokeru cd pocne fakat smrdjet! (ko da sam ga przio na 2048x :D)
smrdi zat sta laser zagrije cd koji je napravljen od kravljeg govna
e jeste papci...kao da je važno dali cd smrdi ili ne...:thumbup:
jos sam ga lijepo sporo na 4x snimao :) probaj ti dati/pokloniti/prodati nekom cd koji smrdi...pa zamrzit ce te osoba ;D
@gog, mislio sam na skladistenje, odrzavanje i opcenito sirovina, jer zbog toga se i dogadaju sranja na cd-ima, jer se cd-u ne moze dogodit da on se raspadne bez icega, potrebna je nebriga i nepravilno koristenje da se to dogodi.
neki su mi prošli....al i dalje se užasno teško čitaju. Probao sam u međuvremenu dva Memorex-a i fine su bili.
pa zašto jednostavno ne pređeš na traxdata i verbatim
koji su provjereno dobri?
Pa ja kupujem traxdatine (sreberne)za 65 kn i ok su....:bunny: ;D= Citat =:
Izvorno postao niten