e tomo........
traxdata je traxdata a sve ostalo je smeće
...kupio ja spindle od 50CD-a na Princovom štandu Info sajma, došao doma i počeo pržiti...kad ono već 10 CD-a u banani...kojeg god spržim i krenem mu pregledat video zapis, ispada da je u k...u, CPU se digne na 100%, komp jedva čita, muči se, dahće!...ima ko kakvih iskustava?....da hitim sve u smeće ili da im &%#/%%/%$#/()/&$$sve po spisku?...spindle je bio 60kn
e tomo........
traxdata je traxdata a sve ostalo je smeće
pa koristio ih ja dosad, al reko da prođem jeftinije...i....
Traxdata rula... Pogotovo black. Neunistivo
ona stara koja kaže 'kolko para tolko muzike' je u slučaju princo CDa najbolje potvrđena![]()
princo jesu smeće,slažem se! preprozirni su! ali ovisi gdje si ga kupio,kako je skladišten i štatijaznam! ja imam princove cd-e koji još rade a stari po dvi-tri godine! a prije par mjeseci sam kupio 10 sonijevih u getrou,a s sonijevim nikad problema nisam imao-radila su mi 3 od 10!
ja sam uzeo verbatim, oni su mi ok...
ima još bolja "nema dobro a jeftino"Izvorno postao zappan
![]()
..ma ja dao 60kn....nemrem ni muziku zapržit..uf..Izvorno postao zappan
![]()
kupio si 50 cd-a za 60 kn? i još očekuješ da rade???![]()
Nema tu kruha. Informatikom se bavim od ranih 90ih, a niasm ni sanjao da se sa CDa može kompletno odlijepit ona folija! I to u komadu, bez problema.
Viva Princo!
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
stavil bum ih na bor umjesto kuglica!
@niten...bar pol da ih radi, kad su u pola cjene
@blueDevil....oš kupit![]()
Pa i ne moram baš. To mi dođe ko ona stara kvartovska "oš kupit ciglu"![]()
![]()
Al moram priznat da sam iz spindlea od 50 komada, osim guljenja, čak i izvukao 3-4 komada koji su tvornički bili bez folije.
Hmmm... Božić... neloša ideja...
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Opce je poznato da je verbatim jedan od najjacic po tom pitanju, sto se za princa a bogami ni za traxdatu nemoze reci.Izvorno postao gog
A sto se tice para toliko i muzike, primjer: Kvark jeftin a do sada sam najmanje imao s njim problema i s Fullmark-om.
traxdata, stariji princovi i verbatimovi su najbolji. ovo sve ostalo.
...traxdata,sony & mmore...ja ih koristim i nemam problema...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
trax, verba i od jeftinijih arita su cd-i koji su meni do sad bili OK. s tim da s ovim nepoznatim arita cd-ima imam najbolja iskustva što se tiče muzike za cd-changer u autu. traxdata mi ipak tu i tamo preskaču na neravninama, a arita ama baš nikad.
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
@Tomo a da prije nego ih hitiš u smeće pokušaš smanjit brzinu snimanja. Na kraju krajeva nemaš kaj (osim 60 kn) izgubit.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
oni dysan cd-i su ful dobri! jeftini ali tako ne izgledaju! evo baš danas kupio dvd+r spindle 10 kom za ........25 kn! jeftino do bola! budem vidio dal rade!
pa verbatima se sjećam još dok su diskete za komodorac proizvodili! 'bate,to su bila vremena! load"0:*",8 lives on!Izvorno postao Šile
![]()
Samo morate uzeti u obzir da ne treba previše generalizirati, AFAIK postoje različite serije traxdate, verbatima i drugih proizvođača, postoji program koji može iščitati kojom tehnologijom/tvornicom/... su napravljeni, a koliko sam ja čuo najkvalitetniji su verbatio tayio yuden ili tako nešto...
..probao, nažalost rezultat je i dalje loš.Možda nabasam na neki dobarIzvorno postao Sljaka
BTW,,,jel zna neko jel imaju diskovi rok trajanja?
je imaju dok ne pokušaš nekaj spržit na njih![]()
Pa ... kaj se tiće diskova ( CD i DVD ) - Verbatim/Traxdata.
Gigamaster za razne igre i slićno smeće za koje mi nije bitno ako krepa nakon par mjeseci![]()
Ali filmeki dobri, dobra mjuza isl. - Verbatim No.1, ako nema onda tek Traxdata![]()
Bookmarks