Naravno. Ja imam Dual Core 2.1 GHz, 2 GB RAM DDR2, i grafičku od 128 MB, i sedmica radi bez problema.
Printable View
Naravno. Ja imam Dual Core 2.1 GHz, 2 GB RAM DDR2, i grafičku od 128 MB, i sedmica radi bez problema.
Mogu i to probati. Samo mi je to sad cim. Ako niko nema bolje rješenje.....
Pa mislim da ti je to sad najeftinije rješenje, no koje nemora dati nikakav rezultat. Ako i ne uspije, bar imaš novi OS. Ja sam uspio spojiti preko VGA-SCART kabela, no nisam imao zvuka, koji sam riješio tako što sam sam napravio kabel, koji sam spojio na audio izlaz za zvučnike na laptopu i audio ulaz na TV-u.
Većina programa će ti raditi i na sedmici. Evo ovaj će ti program reći što će raditi a što ne sa tvoga XP-a na budućoj sedmici:
Windows Upgrade Advisor
A s ovim programom možeš sačuvati datoteke i postavke s XP-a pa vratiti kad instaliraš sedmicu:
Windows Easy Transfer for XP
OK drug. Hvala ti. Javim kad sve sredim. Svakako sam mislio obarati sistem ovih dana.
moze bit i da ti grafa ne podrzava monitor i tv-out istovremeno. tak je i kod mene na x1200. ili monitor ili telka. neovisno o driverima, ccc, windowsima itd.
Ne moraš, na grafičkoj imaš tri izlaza, ali samo dva mogu raditi istovremeno. V3rt!g(o) ima sigurno neku sfušanu grafičku jer meni na X1200 bez problema rade dva monitora. :D
Nisi ga trebao extractovati. Otvori taj ISO file s Nerom, i sprži na DVD (najvećom brzinom 4x).
EDIT:
Evo ti dobar program za prženje ISO i drugih image fileova:
ImgBurn
Radi i TV, njega sam probao prije monitora. Koje konektore koristiš? Svaka ATI-jeva i nVidijina grafička unatrag 10-ak godina bi morala podržavati dva displaya.
Evo i mene. Instaliro sedmicu, ništa se nije promjenilo. Bar ne što se tiče prebacivanja signala na TV. I vratio sam se na XP jer nisam mogao da nađem drivere za zvuk + nisam riješio problem. I da zlo bude veće nakon nove instalacije imam problem sa Babylon 8 rječnikom. Sa starim XP-om sve je radilo kako treba a sad neće da mi otvori Babylon Globe. Ne znam da li je itko koristio ovaj rječnik ali moraću da otvorim novi topic. Sve u svemu, ništa.
nije baš tak ;), određeni modeli iz neznam kojeg razloga imaju takve mušice, čak i ak je stariji model normalno podržavao npr. dualview itd. Tak na primjer na 8600gt nemrem prebaciti fullscreen overlay na sekundarni monitor iako je to šljakalo na svima još od tnt2 :/ na x1200 sam odustal - clone i extended su jednostavno...onemogučeni
no natrag na temu...
theblackone - znaći, prema 6. postu imaš sliku samo na telki, al je mutna. to je normalno. Sitni font nebudeš čitao ni na jednoj crt telki. Napravi si hotkey u ccc-u za prebacivanje i možeš na brzaka prebaciti kad ideš gledat film...
ili, za silu, nabavi drugu low-end grafu ;)
Daj probaj još deinstalirati CCC, ostavi samo drivere instalirane i onda stavi UltraMon pa probaj njime napraviti to što želiš.
Jednostavno predstavi TV kao produžetak monitora u Catalyst contol centar i budeš dobio sliku! ;)
Znaš ono vučeš na desnu stranu miša i puf eno ga na TV kada nestane na monitoru!
Instaliraj TeamViewer pa budemo to sredili na brzinu. ;D
Radije mu pošalji na PM da se netko "treći" ne bi ubacio... ;)