krajem 9.
realnije pocetkom, sredinom 10 mj..
Printable View
krajem 9.
realnije pocetkom, sredinom 10 mj..
..ma sve mi je tu cudno..negdje sam procitao da imaju problema na lageru..a ima ga samo Singapur i moze s uuzeti preko e baya..hm..ali uglavnom šiping ide samo u Australiju..
..pa spika je bila da ce u europu najprije doci u Austriju, i vec ce imati gore 6.5...
A s obzirom da 6.5 je najavljen za 6.10....
Ocito ce kasnije krenut u europu nego se mislilo...
Mozda kod nas onda dode tek u 11 mj... meni svejedno, rodendan je tek krajem 11
hehe
..ali ne kuzim kako ga neki vec imaju mjesec dana..koje su im to fore da kasne toliko s Europom..dok ovo dođe već će proci gust..vec ce ga neki isfurati dok ga mi nismo ni dobili..vecinom ga u Singaporu imaju a kako sam jucer vidio na e bayu neki ducan iz Chicaga ga prodaje..pa valjda je dosao u Ameriku..neznam..
..stvarno nemam pojma...
reko bi da netko nazove europatrade.. ali brijem da oni nemaju pojma :D
..ma nemaju pojma kao ni u Vipu(frendica mi radi i nezna da dolazi to uopce kao ni sta oni nemaju pojma u Europatrade-u..nego zanima me koliko bi me dosla carina kad bih uzeo Omniu 2 preko ebaya-moze se kupiti za okoi 620 dolara..???..negdje sam citao da kao ne mogu se dobiti papiri da taj mob mozes uvesti jer ga jos nema u Hrvatskoj u prodaji..hm..
..ne isplati ti se tako uzimat mob, strpi se mjesec dana... ;)
..ipak dolazi u 10 mjesecu najvjerojatnije..ceka se da Microsoft lansira Windows mobile 6.5 verziju i tek ce onda u prodaju..ma ovi iz Samsunga su ludi..pa koji klinac lansiraju mobitel mjesec dana vani i vise i to u Singaporu a za Europu i Ameriku cekaju 6.5 verziju..ma same gluposti..
..svima ce update na WM 6.5 bit for free tak da zasto ne... marketing majstore ;)
Pa dobro, jedna od prednosti kašnjenja je taj da će se barem riješiti jedan dio bugova.
vjerojatno nece
ti koji kasnije dolaze, ce vjerojatno imati gore 6.5 WM ali se firmware i Touch wiz 2.0 vjerojatno nece dirati
tamo oko 11-12 mj se nadam nekom vecem update-u... koji ce nadam se ispraviti neke sitnice u software-u :)
...iss, kad ce vise... :(
..ma sad me boli briga..uzeo sam iphone 3gs od 32 gige pa nek dođe kad oce..cekao sam 2 mjeseca i vise a ovi debili ga jos nisu poceli prodavati a ovi u Singaporu ga imaju skoro pola godine..hh..
..nema tog boga da uzmem isrot :D
dobro ajde nije srot al, ne hvala :P
..dakle... Omnia II na velikin vratima Europe, kad ce kod nas????
http://omnia.samsungmobile.com/omnia2/
Imaš ga u oglasnicima.
a nisam lud da cashiram 4 soma... a i nije da mi novci stoje doma i skupljaju prasinu :D
samsung daje 330 tisuća dolara za najbolje aplikacije za omniu 2
http://www.gsmarena.com/samsung_to_give_$100_000_for_the_best_omnia_ii_app lication-news-1201.php
bit će aplikacija ko u priči očito
..evo ekskluzive...
Dolazi pocetkom 11 mjeseca, na Vip-u....
source: h**p://www.facebook.com/photo.php?pid=3277564&id=98089140755
Odlična vijest ako će biti istina! Šta bi trebalo značiti ono TBD pod Open market?
Da će biti samo za ViP?
TBD - to be determined..... vjerojatno bude u pocetku ekskluzivno samo u Vip-u...
Kao sto je Blackberry u pocetku bio samo Vip-u...
Ja i bas nisam odusevljen ako ce bit samo Vip jer oni opcenito imaju preskupe uredaje... :(