ja sam instalirao ovo na blaupunkt ali nikako ne mogu da pokrenem igo.exe na kartici,stalno pise da je invalid win32 application!!!!!!pomoc
Printable View
ja sam instalirao ovo na blaupunkt ali nikako ne mogu da pokrenem igo.exe na kartici,stalno pise da je invalid win32 application!!!!!!pomoc
Ako su win c druga priča
dali netko ima iGO na omniji? meni nikako neće pronaći gps signal i zaključati ga
ja koristim omniju i instalirao sam iGo 8
sve radi super
satelite hvata relativno brzo (minutu-dvije), s tim da mi je uključeno traženje putem interneta (a-gps)
ako je preko a-gps , nije više od minute , kad je hladni start i ako se ne skine podaci o položaju satelita , e onda znao i preko 4-5 min ... no primjetio sam da u oba dva slučaja se još i skrati ako se koristi u vožnji , odnosno da traži satelite dok je auto u pokretu ( da nebi bilo da sam otkrio toplu vodu)
pozdrav
kako da mi ikona igo8 bude na telefonu u programs,imam htc toch hd,imam i garmin koji mi je prikazan kao i svi drugi programi i kako da u igo8 nađem poi jer mi ovako ništa ne pokazuje a imam kartu hr
hvala
Označi ikonu,odaberi radnju Copy,itvori mapu Windows,otvori mapu Start Menu,otvori mapu Programs,otvori na dnu desno izbornik Menu,zatim izbornik Edit pa zatim Paste Shortcut,onda ,ako hoćes,označi "Shortcut iGO i odaberi Edit pa Rename i upiši samo iGO i to će ti se pojaviti u izborniku Programi.
hvala na pomoći,a dali netko zna za POI u igo8 kako se nađu nije mi jasno jer ima nešto pod kontakti i moj POI to ništa ne raumijem,karta hr je unutra skinuta sa tutoriala s početka ove teme zanima me dali se može kao u garminu kad upišeš npr. otvoriš POI i stisneš benzinske i on ti nađe sve u krugu i tako za sve drugo ako netko zna molim vas da mi objasnite
hvala
moraš skinuti posebno POI točke za iGO, probaj sa jednim od dole navedinih linkova
Point of interest
iliCode:http://rapidshare.com/files/280385466/POI_2009.06.part1.rar
http://rapidshare.com/files/280401370/POI_2009.06.part2.rar
Code:http://rapidshare.com/files/222393262/poi.rar
hvala,a dali su to POI samo za hr,i gdje se može skinuti karta cijele europe kao za garmin?
Ja sam se dosta mucio i prvi put prosao kao i ti, sve je radilo osim sto nije mogao da uhvati satelite nikako. Isao sam na otvoren prostor,automatsko pretrazivanje... Port ovaj - onaj citao po raznim forumima... Ali nikako da se poveze sa satelitima
Na kraju se naljutim formatiram karticu i ponovo "instaliram" IGO8 i sve je bez problema proradilo,uhvatio satelite za 3-5min.
I ja sam primetio kao neko u prethodnom postu da se sateliti dosta brze fixiraju kada sam u automobilu, ada se krecem... (nema mi bas logike ali u praksi je bilo tako - isto vazi i za GARMIN)
Dakle pokusaj reinstalaciju... I probaj u automobilu hladan start
da budem pošten evo ti link pa pretražuj, skidaj...
opet imam problem,kad u igo8 namjestim kalkulacija rute npr. na optimalno i označim koje ceste hoću uključiti kad ugasim program i poslije ponovo udjem uvijek mi se to dvoje vrati na kalkulacija za brzo i ceste uvijek iste uključene bez obzira šta sam ja prije namjestio a ostale postavke ostanu kako sam ih ja odredio npr. boja pozadine,zvuk itd.......
u koji folder treba spremiti 3d teren u igo8.3,jer ja imam maps,dem, to neznam sta je
hvala unaprijed
Prije dva dana sam instalirao Igo8.3 na Htc Touch HD i iznenadilo me kako brzo nađe satelit, rekao bi trenutno. Dok pokrenem navigaciju i dok se izloda kad otvorim kartu već je spojen na satelite, bez ikakvog čekanja.
To i mene zanima. Skinuo bi te mape ali neznam da li idu u folder maps ili u neki drugi...
kad sam skinuo file pise na kraju naziva dem. pa valjda ide u dem folder ali kad otvorim kartu jedino mi je razlika sto se 3D vidi karta kad gledas u 2D obliku.Jos jedno pitanje ,skinuo sam 3D building i stavio u folder buildings pa me zanima dali to radi samo u gradovima ili i manjim mjestima npr. Opatiji ako netko zna dali je probao.
hvala
Pozdrav...
skino sam program sa pocetka posta i sve radi super...sto se tice programa....no jedno me muci...
nakon sto sam u opcijama IGO samo stisnuo za stalno osvjetljenje dok je program ukljucen......nakon sto bi ukljucio mobitel na USB ili punjac...odmah bi se ekran ugasio i nemoguce ga je ukljuciti osim ako se ne iskljuci iz napajanja...odnono USB-a ..
jedino rjesenje je resetirati uredjaj....
imali tko kakvo rjesenje za to?
Probaj u postavkama uređaja namjestiti da ti se ekran ne gasi kad je na punjenju.
Bog svima
Pokusao sam instalirati igo8 na pocket pc fujitsu siemens loox n560, no medutin kada pokrenem instalaciju dobije poruku da insertiram orginalnu aplikaciju na sd card .
Pomoc
hvala
dođem u Frankfurt, upalim IGO8 i ne želi pronaći satelit, stojim na ulici i gledam nebo:), palim-gasim program ništa, drugi dan upalim i sve normalno radi! Srecom nisam ovisio o navigaciji. jel imao netko slican problem i kako ga je rijesio? thx
Meni se dogodilo isto na više uređaja. HTC hd, asus p750 i dedicated mio. Uzrok nisam našao. Mislim da nema veze s samim uređajima, već da ovisi o fizičkim utjecajima izvana. :dunno:
Ispravne postavke sys.txt za HTC hd2. Ide puno glađe, lag ne postoji.
Code:[interface]
maxzoom2d=6000000
show_exit=1
[device]
type="HTC Touch HD T8282"
[rawdisplay]
autoconfig="1"
driver="gdi"
highres="0"
Instalirao (HTC HD2) i sve radi bez problema. Ali, kad pokusavam unijeti adresu u pretrazi ili naziv rute, tipkovnica bude "zaglavljena" na "a" i ne mogu nista upisati, samo se taj a ispuni do kraja i onda pisti.
Ima neko neku ideju??