od kud ti to da nema N82 u dućanu? Na mobisovoj stranici piše da imaju crni.
U HGSpotu imaju i crni i srebrni ali su mrvicu skuplji nego u mobisu. :S
Printable View
od kud ti to da nema N82 u dućanu? Na mobisovoj stranici piše da imaju crni.
U HGSpotu imaju i crni i srebrni ali su mrvicu skuplji nego u mobisu. :S
Ni nemoj, WM... Mikromekani je to, ipak...
Ima, sigurno ima N82 u dućanima!
neznam dali je netko predložio ali ja imam sad novi e71 preedobar mob.. ima skoro sve adobe pdf real player itd. osim toga samsung inno8 ali je samsung...
I moj N73 ima adobe reader, čitam pdf file-ove, ima flash player.... mogu čitat dokumente iz worda, excela i powerpointa.. mogu i sam stvarat dadoteku u wordu, excelu ili powerpointu..
To ima sad skoro svaki mob. I LG Cookie to ima.
ali mislim sad vec par sati koristim ovaj mobitel i predobar je ima skoro sve tako da ti ga toplo preporucam ...
Ima i shine od 500 kn sve te funkcije.
Kakva je kvaliteta kućišta na N82? Softver, jel brz?
Nešto me sada taj mob najviše privlači. Gledam cijena 3 000 kn u Mobisu.
Oće cijena šta pasti početkom 5 mj.?
Kaj se tice kvalitete kucista ako ti kaj govori pad sa cca 1.20 m visine na hrapavi beton.Rezultat toga su 3 ogrebotine od oko 2 do 5 mm na jednom mjestu valjda prvi udarac desetinka mm udubljenje (ako se tako moze nazvat).
A kaj se tice brzine osim 6220c dosad najbrzi Symbian iz mog bogatog iskustva sa istima.
Kučište je stvarno jedno od kvalitetnijih od Nokija, po meni neusporedivo kvalitetnije nego na jednoj N95 :)
Što se softvera tiče, prije N82 sam imao SE K850, i očekivao sam da će biti dosta sporiji od njega, jer sam bio čitao prije kao symbian spor,ovo-ono, ali stvarno sam se ugodno iznenadio brzinom, mogu reći da je barem jednako brz kao i K850, ako ne i brži :) Nigdje ne zapinje, sve ide stvarno glatko :)
Rap boy i TaiLS: fuckas citanje dokumenata ako ih ne mozes stvarati ili prepravljati.
To mogu samo i iskljucivo Wm i Uiq uredaji odmah u startu a Symbian isto (citanje) a obradivanje uz pomoc drugog programa ili Quick Office nadogradnje.
Ima, samo ako ih pitas i ako ga mislis kupit na licu mjesta. Inace u izlozima nisam ih vidio. Mozda odi malo setat pa pogledaj u Vipu i Tele 2-u.:king:
Sa ovim QucikOffice v6 Mozes citat (otvarat) dokumente i sam ih radit (Word, Exel, PowerPoint). Za ove ostale verzije neznam.
N82 ti nema niti jedan operater a nebudu ni imali.
Ja sam ju kupil u Pevecu platil sam ju 3298 kn prije 3 mjeseca.
Nekom ce to izgledat puno ali i nije.Nisam moral sve platit odmah,popust za drugu robu od 298 kn sam dobio.
Iz iskustva dok je kakav kvar u pitanju nema problema za popravak.
A zadnje necu da bogatim svercere.
Odlučio sam. Uzet ću N82. Još ću malo po forumu pratiti vaša mišljenja o tom mobu i probleme, pa ću konačno odlučiti, jer nisam 100 % siguran, ali vjerojatno ću ga kupiti. Mislim da je on najbolji izbor, običan izgled, odlična 5 mpx. kamera, Wlan, 3,5 mm jack... Jedino nema infra red, pa neću moći imati irremote. Al doro, nema veze.
Dali mislite kao i ja ili imate nešto drugo za ponuditi?
Imam N79 10-ak dana i super sam zadovoljan. Neznam koja bi bila prednost N82 naspram N79...:blush:
a jesi razmisljo o htc-ima jest da su skuplji i da su wm uređaji... ali ja ti isto predlažem n82 čito sam reviewove i svi ga hvale.... ;D
Htc ni u ludilu. Nevjerujem toj marki, sumnjiva mi je.
Danas sam otišao u Mobis i pitao ih dali imaju N82. Čovjek je rekao da nemaju, ali mi je dao plastični N82 ;D. Malo sam ga razgledavao i jako sam se razočarao presitnim tipkama. Rekao je da će doći za koji dan u Mobis i da će cijena vjerojatno biti jeftinija, te da će biti u prodaji u 5 mj. Upitao sam ga za N97, kada dolazi, rekao je u 7 mj.
N79 (FP2) je noviji mob (Symbian OS 9.3, Series 60 v3.2) izašao u rujnu prošle godine kada je izašao i N85 dok je N82 (Symbian OS 9.2, S60 rel. 3.1) (FP1) duže na tržištu, studeni 2007 pa ga zato više ljudi ima. Imam zadnji software 11.049 i hackao ga sa Helobox 1.03 za stavljanje programcica. Manjih je dimenzija (d,š,v) i dosta lakši, baš mala zvijer.