Ili je aktivacija akcija moguca od 1.12 do 31.12, a rok za koristenje tih poruka 30 dana?
pa da Božić je važan, a NG ionako čestitate dva dana kasnije kada se otrijeznite i dođete k sebi. ili bar u 1 kada si ispucao sve rakete... :rifle:
što se tiće akcije supper je stvar al se onda više isplati uzet novu tomato karticu i dobit 1000 komada besplatno. pa ti onda nema veze jel 31.12 ili 1.1 ...
Pa ja evo jos nisam iskoristio 1000 poruka od ljeta jer se puno ne dopisujem a tele 2 mi i dalje dopusta da ih saljem.... tak da nebi trebalo bit problema sa tim......oni unesu 1000 i ti ih imas pravo trosit kolko hoces dugo
Evo upravo nadoplatio račun s bonom od 100 kn u nadi da aktiviram ovu opciju, kad ono stiže povratni sms da sam aktivirao blagdansku ponudu i slijedećih 30 dana razgovaram za 0kn/min unutar i 0,49 prema ostalim mrežama uz uspostavu poziva od 25lp, znači ništa os smsova !??
EDIT:
Evo zaprimljen i zahtijev za SMS-ove: SMSNULA na 880, dobio poruku da moram pričekat aktivaciju, poslao probnu poruku, još uvijek se naplaćuje, treba čekati :cry:
EDIT 02:
Evo dobih obavijest da je opcija aktivirana. Slanjem SMS poruke sadržaja SMS? na broj 880 provjerava se stanje potrošenih sms-ova.
UŽIVAJTE :crazy:
a kaj ce biti sa pretplatnicima? Pa nije valjda da ce oni bit zakinuti za neku od tih akcija
Pa koliko se sjecam kod prosle akcije "free sms" pretplatnici nisu bili zakinuti... vjerujem da nece biti ni sada.
Pa koliko ja vidim Tele2 još nije ove akcije stavio na svoje web stranice! Odakle ćemo znati kako se aktiviraju usluge i da li stvarno postoje???
tako je svim korisnicima koji nadoplate račun bonom od 100 kn dobivaju 1000 min bespl.razgovora uz usp.poziva 0,25kn
promocija se odnosi isključivo na korisnike knockout tarife
trajanje ove akcije je do 31.01.2009
ostale novosti dolaze malo kasnije,admin kaže da ne smiju info ići prije službene obavijesti
Jel se placa poruka za aktiviranje ovih 1000smsova ? jer na racunu imam 25.10kn , a opcija je 25kn :)
A mene samo zanima vrijedi li ta akcija do 31.12. ili se dotad može aktivirati ova opcija? Jer ako je taj period period u kojem se može aktivirati,onda bih ja sutra aktivirao tu opciju pa da besplatno šaljem poruke na Novu godinu :D?
evo sluzbeno:
http://www.tele2.hr/knock_out_bozic.html
i uvjeti
http://www.tele2.hr/files/Uvjeti_kor...je_prepaid.pdf
spominjali ste 1000 bespl min uz uspostavu poziva od 0,25. kako se to aktivira i od kada vrijedi? skužio sam da je info malo uranila pa pitam...
Od 1.12. do 31.12. mozes aktivirati opciju, a traje 30 dana od aktivacije. Dakle poruke ce biti moguce slati i tijekom sijecnja.
Je li ovo greska na stranici: "Nadoplati mjesečno Tele2 račun bonom od 100 kuna i sljedećih 30 dana razgovaraj za 0 kn/ min unutar Tele2 mreže. Ponuda vrijedi za nove i postojeće Tele2 korisnike u razdoblju od 31. prosinca 2008. do 31. siječnja 2009. Naknada za uspostavu poziva iznosi 0,25 kn po pozivu."?
Da, greška je jer u uvjetima korištenja piše ispravno:
http://www.tele2.hr/files/Uvjeti_kor...je_prepaid.pdf