Koliko je bio velik i na koliko si ga smanjio? Sta je s prijevodom?
Printable View
Koliko je bio velik i na koliko si ga smanjio? Sta je s prijevodom?
...pa cijeli film na CD-u oko 690 Mb,a kad ga smanjim sa konverterom,ispadne prvi dio 37 mb,a drugi dio 31 mb...znači,cijeli film ima 68 Mb...
...prijevod također radi...
I moze se ladno citat na displeju?
...da...ako uhvatim koji screenshot,stavit ću ga vamo...
E to bi bilo skroz o.k. fataj :)
Ako jos neko ima problema da mu je SMART MOVIE convertor DEMO verzija evo resenja.
Otvori smart movie (na tel )pa ide na unlock converter i pogledas koji ti je cod SMART MOVIE convertor/help/register ukucas kod zatvoris program otvoris ponovo i eto je FULL VERZIJA :)
čisto sumnjam da sam se toliko zeznuo da to nisam napravio kod silnih reinstalacija raznih verzija,ali možda.
...sada imam problema sa Audio Decoderom...film radi 10 sek i onda izbaci grešku u vezi toga...probao sam reinstalirat,ali nepali...
Nisam imo tih problema neznam sta bi ti pametno reko da probas s drugom verzijom. v2.45 ak se nevaram je najnovija
...probat ću...
2.47 je najnovija verzija koliko ja znam,vidio negdje
Ak imas salji!!
nemam (pročitao,a ne skinuo).nisam još skinuo,a ne žuri mi se pošto 2.44 radi dobro.
pokušaj na mircu,ja odande sve skidam.
e znam da glupo zvuči ali kupo sam konačno 6600 pa me zanima kak da otvorim te avi konvertirane filmove, piše unknown file format :wstupid:
...pa jesi ih pronašao u Smart Movie-u...kad ga otvoriš,odeš na Browse Files,zatim desnom funkcijskom tipkom otvoriš mali meni gdje piše Rescan file system...
da ali kak da ih na mobu otvorim
Ma izgleda nisi instaliro Xvid codec?!
...pa o mobu ti i govorim...moraš imati instaliran Smart Movie i Xvid codec na mobu da možeš pokrenut film...
Probao sam i cool je puno hvala eminemu i sileu= Citat =:
Izvorno postao Eminem
...:thumbup:...i drugi put...
Još jedno pitanje. Sve filme koje sam sam konvertirao štekaju mi na mobu a one koje imam koje je sile konvertirao ti rade savršeno. Dal može neko objasnit na što da podesim smartmovie na kompu da dobro konvertira bez štekanja= Citat =:
Izvorno postao Eminem
:-/
Smanji bitrate za zvuk i sliku(sliku stavi na 160>...)
...koji su ti parametri za kodiranje(video & audio bitrate)...napiši...
Ma no frx Tommek zato smo tu :)
Kazem ti ja radim sve s tvornickim postavkama i ninc problem.
kako u smart movie-u stisati zvuk ili ugasiti ga skroz? cak i kad izaberem profil 'silent' zvuk je tamo...
edit: nasao sam :retard: