Mozda zbog verzije, ali ja sam 2.0 konvertovao i puno manje filove od Seve, i Seve, i puno vise oda Seve i sve radi perfektno.
Verzija je 2.43
Problem sljedeci:
Uzmem convertujem severinu 80MB bez problema i radi na mobu ko zvijer i onda uzmem Kill Bill pizdariju (ono smjesno sinhronizirano) veliko 50MB i dode do pola i nece dalje izbaci sljedeci error.
Machine: 'YY-BWYL5ZVPRIP8', OS ver: 5.1 (build 2600)
Memory: 255 MB (used 71%)
Date: 16-9-2004 19:36
Address: 1b:1c40be5a, Exception code: c0000005 (ACCESS_VIOLATION)
Registers:
eax = 00000000, ebx = 00000000, ecx = 0037c5ac, edx = 0410b000
esi = 0037bd00, edi = 010d2040, ebp = 0401fd8c, esp = 0401fd44
Execution path:
Module: divxdec.ax
DllUnregisterServer, offset 0x6ec6
DllUnregisterServer, offset 0x82da
Jel neko zna sta to znaci i sta je rjesenje?!? Da i convertovo sam jos jedan file 120MB znaci nebi trebalo da je problem u velicini fajla.
Mozda zbog verzije, ali ja sam 2.0 konvertovao i puno manje filove od Seve, i Seve, i puno vise oda Seve i sve radi perfektno.
SKR. je SKR. za SKR.
I ja sam konvertovao nekoliko cijelih filmova i sve radi (ali tek kad sam kupio 128Mb).Cak mi i taj K**a u Bila RADI!!! Sile,jesi li pogledao to,meni je super?!
meni isto super radi!
zeemax
...možete li mi dati link gdje se može skinuti Smart Movie Converter(ali cijeli,ne shareware ili trial verziju)...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Imam SmartMovie Converter V 2.43. Neke filmove mogu otvoriti, a za neke mi piše- please make sure that you have installed DirectShow codecs for this type file. Gdje da nađem te kodeke, skinuo sam codec_xvid_s60 za mob, dsp2dshow-20020930.exe i 1037264676-ffdshow-20021113.exe za comp. I dalje nece.
Kad otvorim neki film, koji codec moram staviti da koristi za smanjivanje?
Da skinem ovu verziju 2.0? I gdje?
EMINEM, ja sam svoj 2.43 skinuo sa terracro.com. Ali zasad mi ne radi...
Zadnji uredio darkovsky : 26-09-2004 u 11:42
Mirc
server EFnet
kanali #mediaplace i #aivanet
napišete @find smartmovie
i u privatnim porukama koje izbaci označite link :/nešto,pa na glavnom stisnete ctrl i slovo v (tako je u invision dodatku na mirc koji olakšava stvari).
nadam se da sam pomogao i da čete ga uspjeti skinuti
zeemax
darkovsky to i meni javlja evo upravo skidam valjda pravi
tj onaj koji mi treba direct show pa ti javim jel valja...
Evo i meni radi sve bez problema, rijeseno.
@Pinocio
Strava je parodija, nema sta!
ma radi mi i ne
niti ću pokušavati više tko ga.....
ma treba to srediti, dobar je program... budem ja još probao nešto, isto javim ako uspijem.
Ma program je definitivno odlican nema rijeci.
btw: Prijatelj mi ima jos jedan slican program al o njemu kad ga uzmem za vikend.
meni ne konvertira bas svaki film ok.kod nekih filmova nema slike,vjerovatno jer koriste neki specifičan codec.
zeemax
čini mi se da Smart movie koristi XviD codec.
http://www.lonelycatgames.com/mobile...martmovie.html
na dnu stranice
dobar grah daleko se čuje
...."nered",hvala na linku...i to sam tražio...
znam da koristi XviD codec i imam ga,ali ipak mi neke filmove hoće konvertirati sa slikom,a neke bez!?
zeemax
Meni do sada radili svi filmici koje sam konvertovo.
sad je poludio totalno i koju god verziju playera stavio u mob izbacuje i piše closed?!da li je nekom poznato da li se kolje s nekim drugim playerom ili programom?hvala
zeemax
još nisam probao starije verzije,možda će one htjeti raditi.
zeemax
...i meni je pošandrcao...ima tko link za direktno skidanje CIJELOG PROGRAMA koji radi...može i stara verzija...
..."sile",znaš li ti di se može skinut...točnije,odakle si ti skinuo svoj...
ma meni ne vrijedi ni to što imam 4-5 verzija.kolje se izgleda s nekim programom (možda ima ostataka od instalacije pv playera,otprilike tada počinju problemi)
izgleda da ce biti formatiranja mmc-a,a možda i moba
zeemax
E stvarno se nemogu sjetit odakle al pogledaj podforum Symbijan tamo sam linko neke stranice za 6600 igre, slike, teme, klipovi pa ima i programi moras malo provrndat jel sve sto sam skinio skinio sam s tih linkova.
A problemi DA nastaju kad instaliras PV Player. Provjereni i nemos ga ununstalirat nego format MMC!!!
napravio sam format i mmc-a i moba jer sam isprobavao hrpu aplikacija,pa ostalo puno smeća.to je zasad jedini način da otkrijem kakav je koji program.ako imaš kakv link ili opis aplikacija i koje su bolje koje lošije javi.pregledati ću podforum,hvala
zeemax
drugi player za gledanje filmova je ako se ne varam Helix player
...ja sam konvertirao Brzi i Žestoki,al sam ga morao podjelit jer nemam dovoljno mjesta na mmc-u...radi besprijekorno,zasad...
Bookmarks