Dečki, sve je to divno, krasno, ali radije za ovakvu raspravu otvorite zasebnu temu i tamo ju nastavite. Vratite se na temu, a to je konkretno tomoatova plus tarifa.
Printable View
Dečki, sve je to divno, krasno, ali radije za ovakvu raspravu otvorite zasebnu temu i tamo ju nastavite. Vratite se na temu, a to je konkretno tomoatova plus tarifa.
Da li je netko od vas koji aktivirao ovo (prije svega mislim na n00b i mronki) otkrio koja je obracunska jedinica za ovih 50 besplatnih minuta?
I ja sam aktivirao ovu tarifu prije 2 dana, i do sada mi nisu stizale nikakve poruke tj. reklame. Odlicno mi je to sto besplatne poruke mozes slati i u inozemstvo. Sto se tice tarifiranja pretpostavljam da je 60+1sec, kao i u opcijama 35 i 47. Stanje besplatnih minuta nije moguce provjeriti, tako da nisam 100% siguran.
Ja sam jučer aktivirala i isto nisam do sada dobila niti jednu promo poruku..nego imam pitanje neš mi nije jasno..naime jučer kad sam to aktivirala sam zvala besplatno tj. nije mi oduzimalo niš, sveukupno sam potrošila jedno 5 minuta..ALI danas kad zovem uredno mi oduzima kune, a poruke šaljem besplatno..dok sam jučer i besplatno slala poruke i zvala..Zna li netko zašto?
Tako je kod mene već od subote. Zvao sam službu za korisnike i rekli da će to popraviti a ja neka slobodno zovem a potrošeni iznos će mi vratiti. Do sada još ništa, a od reklama sam dobio jednu mms poruku za kokakolu.
Šteta što se upuštaju u nešto za što nisu sposobni jer, "po jutru se dan poznaje" !
Hm, aha...al ajd valjda će nam vratiti te kune kad su već tako rekli...
Gadi mi se sta naplacuju poziv prema SZK, to je totalno out :S
Kaj ak zoveš s tele2 ne naplaćuje se? Hm malo mi je glupo zvat ih, rekli su da će popravit, al evo i danas je ista priča..pozive mi skida, a poruke ne..
Meni je i dalje sve besplatno
Tebi je? Hm baš čudno, meni i dalje naplaćuju pozive..za sad sam primila njihove dvije mms promo poruke..
Meni jedina "promotivna" poruka koja je dosla je bila sljedeca:
Iskreno nisam bas siguran da je vezano uz to sto sam tu karticu prijavio na plus tarifu... :p= Citat =:
zelis li 50 besplatnih minuta i 50 besplatnih SMS-ova svakog mjeseca?
registriraj se odmah na www.tomato.com.hr i postani korisnik nove plus tarife!
Polako dobivat ćeš..ja za sada te dvije..kad si se ti registrirao za to?
Aktivirao sam 19.09.2008 u 19:09, kao sto se vidi u editu ovog posta :)
I poklonio 20 poruka kolegi sa foruma (zato je Edit, cekao sam da se javi)...
Ja sam stavio da primam samo SMS, a koliko sam skuzio poceli su slati samo MMS-ove (za sad)...
OFF: Inace taj moj broj je bio od jedne nagradne igre, stajao u ladici par mjeseci, a sad je ozivio uz besplatne minute (privremeno, kad istekne ode u smece)...
Aha, vidjet ću kako će biti sljedeći mjesec dal će mi i tada oduzimati pozive..
Meni se danas ispraznila baterija i mobitel je bio ugasen par sati i cim sam ga upalio dosla mi je poruka "Kako bi ti svakog mjeseca stizale besp.minute i poruke drzi svoj mobitel upaljen i primaj promo poruke oglasivaca!"
Ovi u tomatu se ne sale, prate i kada ugasis mobitel :-))
Ma to je i meni došlo..nisam gasila mobitel od kad sam se registrirala i svejedno mi naplaćuju pozive SMRADOVI :tomato:
Napiši im tužbu, pošalji jednu kopiju njima (tomatu), a drugu Državnom inspektoratu.
http://www.inspektorat.hr/
Tuži se na "Zavaravajuću poslovnu praksu" - ZZP (Zakon o zaštiti potrošača) Članak 110-112., (krše masu stavaka) više: http://www.nn.hr/clanci/sluzbeno/2007/2485.htm
Vjerojatnije je da će agilnije reagirati.
meni je prošli mj 9. bilo besplatno
a od 1.10 mi naplaćuju pozive , a trebalo bi se dodijelit odmah na početku mj tih 50min koliko sam skonto ...:tomato:
Dobro da li moze netko od vas koji ste aktivirali napokon napisati da li
poruke dolaze uvijek sa ISTOG broja te da li je netko pokusao stavit
broj u filter/blacklist ?!
Meni nista nije stiglo od reklamnih poruka tako da ne znam koji je broj s kojeg salju, a sto se tice naplate u 9 mjesecu je sve bilo free, ali od jucer mi naplacuju...gadovi!
Meni od danas naplacuju pozive,ali na counteru od mobitela stvarno pise da sam pricao 51:36 minuta. Ja sam aktivirao taj broj prije 10-tak dana i izgleda da oni to svrstavaju pod 10.mjesec a od 11. mjeseca ce dati novih 50 min. i 50sms-ova?!?!
Meni su naplacivali pozive, ali ne i poruke. Poslao sam im mail i u roku od 2 dana su mi odgovorili da ce provjeriti u sustavu i da ce me obavijestiti. Jucer su mi poslali sms, ispricali se i dali mi 15kn na racun (a za te pozive su mi skinuli 5kn). Ja zadovoljan, a do sada sam dobio 5+poruka.