Zar nitko ne zna kakvo je stanje s 5800 XM?? Nitko ga jos nije uzeo?
Printable View
Zar nitko ne zna kakvo je stanje s 5800 XM?? Nitko ga jos nije uzeo?
Nokia 5800 je otkljucana i nije brandirana u Vipu.
Se W910i je otkljucan ali ima Vodafone meny.
Zna li itko za 5130XM ili 3120c?
sonyericsson g502 zakljucan pretplata crveni
sonyericsson w910 5 uredjaja pretplata svi otkljucani smedji i crveni
http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=862836&postcount=1
Malo sam sad zbuki,... u ovom postu lik kaze da ima 5800 zakljucanu na vip,... hmmm
Moja nije :)
Pozdrav svima!
Zanima me da li je zaključan Htc touch HD kupljen u vip pretplati?
nokia e52,zakljucana ili...?
Nokia 5230 (kupljena na produzenje pretplate, placena 699KN, normalno je 1499KN):
ZAKLJUCANA :(
brandirana je (samo start screen i zvukovi kod istog, kao i za shut down screen).
Zna netko jel HTC Legend zaključan na Vip?
Zna neko kakvo je stanje sa HTC Tattoo?
Ja sam na produženje pretplate 30. 4. uzeo HTC Tattoo i nije zaključan.
da li možda netko zna da li je jedan od slijedećih mobitel otključan na sve mreže:
SE W595
SE C510
Samsung B2100
Nokia 2330 cl
Nokia 6303 cl
SE Naite
ako nisu otključani, da li možda netko zna koliko bi koštalo otključavanje? (recimo za 6303 cl i W595 i c510)
svi navedeni su zakljucani,iznimka su samo neki W595...bila je jedna serija sa cidom53 koji su bili otkljucani....
Jel netko zna da li je HTC Desire zakljucan?
a od kuda tebi ta infromacija @m... jer ga ja bas namjeravam kupiti ovaj tjedan (prodavač od kojeg kupujem sutra mu dolazi novi novacti iz središta vip-a (poštom)) pa me zanima
Dobio ga na jednodnevnu probu prošli tjedan, otključan.
nemora znaciti da je zakljucan jer ovi u vipu cesto neznaju koji su modeli zakljucani a koji ne....
gi si ga sigurno pitao a on ti je rekao-radi sa vip karticom.....
nevjerujem da je ijedan android telefon zakljucan........
htc legend nije sto posto
Pitao sam bas da li je zakljucan na vip ili ne, danas u prodavaonici na Iblerovom i zenska je isla pogledat u onaj fasikl gdje je valjda cjenik svih modela i rekla da je zakljucan. Ponovila isto sto sam i prije cuo, da je prva serija bila otkljucana a sada sve zakljucano.
Ipak, probali smo tamo sa drugom karticom i ispostavilo se da je otkljucan! :) Sad znaci li to da je ovaj jos bio iz stare serije ili je to samo prica za korisnike ne znam, ali ovaj kojeg sam ja kupio je *otkljucan*.
to je samo prica za korisnike---to sam ti i napisao u ranijem postu......
u vip-u nijedan HTC -ANDROID nije zakljucan(ovi skupjli naravno)
također potvrda s moje strane,htc desire kupljen u ponedeljak u vip-u unlock free
pitanje - ako netko zna da li je HTC wildfire zakljucan ili otkljucan (pošto je cijena uređaja u slobodnoj prodaji 1800,00kn)