nazovi i pitaj, mogu te sje ko malog...
u principu koliko znam oni trebaju samo potvrdu od nekog, nisam siguran da li snimaju to
Printable View
nazovi i pitaj, mogu te sje ko malog...
u principu koliko znam oni trebaju samo potvrdu od nekog, nisam siguran da li snimaju to
to vama povečavaju na uštrp nas koji imamo 16mbit
http://www.speedtest.net/result/322137376.png
http://image.mrtvitrezni.com/images/...hlza_thumb.jpg
ovako nešto sam i očekivao od tih konjina...nisu mi kao naplatili cijelu svotu 8mbit/s, sad ih idem zvati, a ovo im neću sto posto platiti, jer nisam budala, nije moja krivica nego njihova..
hehe
t shit, šta je preskupo je preskupo, bog te plačamo internet ko suho zlato :-)
a brzina ono jedva da daje nekaj :-)
(ak se tolko uspoređujemo s europom zašt nam net tolko zaostaje??)
btw meni se poremetila brzina, imam nonstop osnovni paket
ali sad prošlo pola godine da sam imo 630kb down i 80kb up brzinu :-)
i sad su valjda prokužili, :-( i sad imam jadno (peugeota)206kb/s
al meni nisu niš naplatili
zato ču reč jednu jedinu stvar T-Šrot je sranje,:banme:
ma konjine, pas ih...nebi ni meni skužili da nisam zvao da mi veza stalno puca...mislim kak moraš biti glup da od 13.3 ne skužiš da imam 8mbit/s a šalju mi računa od 2mbit/s, konjine na kvadrat
i onda ih zovem, derem se, a oni naravno nisu krivi, i još da najbolje bude, ona ženska koju sam zvao da mi promjeni brzinu, nije ju promjenila, glupača, lik mi veli, ali vi niste podnijeli nikakav zahtjev..reko kak u petak sam vas zvao..
Ja nisam nista prijavljivao da mi je veca brzina, jutros jos islo do 900 kB/s, a evo sada 210-215....
niko me nista nije ni zvao niti su sta javljali....
znaš što je meni najbolje kod njih...
oni to tako upakiraju da se ti kad malo bolje razmisliš nemaš na šta ni žaliti
a ako se i žališ samo si u gubitku...
a korisnici su im na prvom mjestu, yeah, my ass
evo danas mi opet brzina ide do 700 kB/s...
pa ko je tu lud.....
je je, testiraju oni moje strpljenje, dok ne izvadim ja kalaša
Jednom davno dok je još osnovna brzina bila 384 kbps, meni se odjednom brzina prebacila na 1 Mbps! Sjećam se kako sam bio oduševljen brzinom, nisam mogao vjerovati kako internet može biti brz ;D
Ali nakon tri dana se brzina vratila na bijednih 384 kbps :cry:
evo da malo i t-com pohvalim.. :)
zbilja mi inače nisu najdraži i skupi su i sve (i pofarbani su u rozo), al ovo im moram priznat kao plus.
ugl, nakon što sam zvao službu za korisnike zbog dizanja brzine na 8mbps, nije prošlo ni 36 sati a evo upravo sam skinuo film u manje od 10 minuta.
hvala i svaka cast.
Jel ima šta na kraju od povećanja brzine uploada? Nitko više ništa ne spominje...
meni je brzina sada 300 kB/s.... neznam zasto je povecana, al stacu necu se zalit...
bila mi je jedno vrijeme 800 - 850 pa su smanjili, a placam za 2 Mbit/s
Ja sam donedavno bija MAXadsl korisnik i moram reć da sam bija razočaran brzinom od 208kbit/s koja je ako se ne varam manja od deklarirane, a sada sam na 3D paketu od B.net-a i brzina mi je oko 280kbit/s.
205-220 kbps je normalna brzina za 2 mbitnu vezu, i naravno da je manja od deklarirane jer nema sanse da postignes teoretsku brzinu od 256.
to ti se zove marketing ;)
ako imas 280 to vise nije 2mbit nego nesto vise.
Ako deklariraju neku brzinu onda bi morali minimalno tu istu i isporučivat, ali naravno to T-šrot ne radi.
ne shvacas, to nitko na svijetu ne radi.
jer oni ne mogu znat koliki ce gubitak bit dok veza dođe do tebe.
ja sam npr. sa 2mbita imao brzinu max do 230.
frend 2 km dalje max 235
ti nisi imao srece pa si imao 208....
2mbita, tj. 256kBps je nemoguce za postic
ovih 280 je neka veza brza od 2mbita. a ako je npr veza os 3mbita onda ti je gubitak jos veci jer 3mbita u teoriji treba ic na 384kBps ;)
..
al dobro, glavno da si ti sad sretniji s brzinom. drugo nista nije vazno :)
Obe 2 firme deklariraju jedanku brzinu, a uostalom sve koje poznajem su u T-šrota imali između 200 i 210.
sad poznas i mene sa 230 :)
Zar nije da se kod OpriDSL-a dobije točna brzina koja je deklarirana, jer je brzina ograničena u modemu, a ne u centrali?
a cuj, pusta ruter npr 108 bez problema al ipak oni iz centrale reguliraju koliko ce dopustit tvojoj liniji.
ali ako oni hoce da dobijes placenu brzinu, morat ce ti pustit dosta vise, jer dio se mora izgubit.
http://www.speedtest.net/result/346477544.png
Upload mi je sada Ok dok je danas tijekom cijeloga dana bio na ~50 kb/s što je bezobrazno nisko.... :(