a znam da izgleda odurno ali to je mnogima rjesilo problem pa ces sad vidjet dali ce ti ovo pomoc,no ovo je dobra vijesti za korisnike 6650 da je napokon izaso taj ocekivani firmware,
Printable View
a znam da izgleda odurno ali to je mnogima rjesilo problem pa ces sad vidjet dali ce ti ovo pomoc,no ovo je dobra vijesti za korisnike 6650 da je napokon izaso taj ocekivani firmware,
A tako pise ovdje:
6650 Fold (Only T-Mobile Firmware available)Code:http://www.fonefunshop.co.uk/Unlocking/firmwareupgrade.htm
RM-400
05/01/09
3.31
Dakle, vjerojatno je izasao 3.31 firmware ako ova firma nudi flash sa tim firmwareom. E da, imam i jedno pitanje...moze li se ova Nokia dekodirati jer na nekoliko navrata sam vidio napise o tome kako se ne moze? Da ne moze bi bilo vrlo nelogicno jer se tada ovaj uredjaj ne bi mogao primjerice prodavati u Italiji gdje je kodiranje mobitela zabranjeno zakonom.
No, maloprije sam provjerio na Nokijinoj stranici je li ista od novih firmwarea dostupno i pise kako je 3,09 latest kao.
Nisam hakirao mobitel i ne razumijem bas tvoj komentar...znaci ako sam stavio neki hack i s novim softwareom nece vise biti problema? Zar ne bi logicno bilo da bi neki hack prouzrocavao probleme?
stavi novi firmware ako niti to ne pomogne onda pravac u servis zali se cviili trazi zamjenu moba :D:D za neki drugi ili nes a ako niti to ne uspije gruni ga od pod i nabavi si N95 :D:D:D
i kakve veze imaju rami sa internetom ne kuzim ali nema veze??
Ma onaj setup file za flash mobitela od Nokije mi trazi bas 256 MB rama i ne zeli se drugacije pokrenuti. Uostalom preko toga novi firmware ne mogu staviti jer kao jos nije izasao, a na internetu sam fino nasao da je najnovija verzija 3.31. Eh da jel mogu ja od ovih iz servisa traziti da mi stave novi firmware?
Naravno da mozes ali neznam jel naplacuju 50 % da da 50% da ne ali bez veze ces ostat bez moba 1-3 dana :D
Ma **** to, ako oni meni fino upgradeaju na 3.31 onda super, a i mislim da sam negdje vidio da ako mi je jos uvijek pod garancijom, upgrade firmwarea je besplatan, nista nego u ponedjeljak u T-Mobile.
A da se zaletis do mobisa mozda prije bude gotovo :D
@Petar.Zuvela: jesi namjestio u postavkama mobitela da prekidaš poziv kada zatvoriš poklopac??
odi u postavke -> postavke telefona -> vanjski zaslon -> Odgov.ako je otklopljen i tu stavi Da.
E kod mene nema toga menija...Cover display mi je samo u personalize --> themes ili tako nekako, no tamo nema te opcije.
mora biti u postavkama mobitela
Jer sam imao 6650 i znam da mora biti
daj malo bolje pogledaj postavke telefona
očito nešto krivo gledaš
(ako ti je na engleskom mobitel, prebaci ga na hrvatski i slijedi put kako sam ti gore napisao)
Definitivno nema te opcije, no nasao sam si ja i firmware file 3.31 pa me sada zanima kako bi si ja updateao firmware i ima li onaj Nokia Software Update paket mogucnost ucitavanja custom firmwarea?
Danas sam i to nasao i ocito je Answer if fold opened --> YES! Znaci ni u tome nije problem.