Dali zna itko gdje se može skinut documents to go za bb bold naravno free i full verziju, jer sam sa njim dobio trial verziju.
Printable View
Dali zna itko gdje se može skinut documents to go za bb bold naravno free i full verziju, jer sam sa njim dobio trial verziju.
Hej ekipa, dali se isplati mjenjati MDA Touch plus za taj BB Bold? Koje su prednosti i nedostatci?
Pozz
ja bi reko da,da..iako mi je mda touch plusmeni bio jako simpa mob..bold je kvalitetniji...
sve ovisi dal ti trebaju windowsi ili ne...
ako ne,nemas kaj razmisljat...+mda ti ide novi na crno oko 1400kn sad,a bb je dosta skuplji,ako je razmjena bez dodatka love tim bolje...
Ovako, jedno glupsonsko pitanje:
Gdje se može u Zgbu kupit ovaj uređaj i koliko dodje, ak netko zna?
a gle.. po uredjajima koje koristis i takvom pitanju bi ti najradije odgovorio da ti BB vjerojatno ne treba.
A da znas cemu BB sluzi i kako radi onda prvo otvorio stranice nasih mobilnih operatera.
Ma odustao sam od BB Bolda....ipak ostajem na Nokiji i MDA Touch plus za sada.....
Jel mobitel skida karte s neta kad je ukljucen GPS i kad se kreces ili te karte ima pohranjene u sebi?
Odnosno dali se "trose" GPRS ili neki drugi podaci prilikom koristenja GPS-a?
Skida s neta.
Ako aktiviraš Blackberry tarifu u nju ti je uključeno neograničeno surfanje preko Internet Browsera, neograničeno slanje i primanje e-mailova (instantno) kao i taj promet preko GPS-a. Mislim da se to isplati za 91 kn (konkretno u Vip-u, ne znam za T-Mobile).
Dali postoji nekakav program poput documents to go da je besplatan, ako postoji moze neki link.
Pa dali postoji neka alternativa u slučaju da nemam BB tarifu.
e to ti stvarno neznam, ali iskreno čisto sumnjam da postoji zato jer je BB takav uređaj da se sve aktivira preko BB usluge
Dvoumim se između njega i iphona, koje je vaše mišljenje!?
vidim da su cijene već pale po oglasnicima na 1700-1800kn, da li onda taj mob vrijedi kad mu je tak pala cijena?
Odgovor-DA
Naj mobitel do sada (preko 50 raznih modela i raznih proizvodjaca do sada), daleko najstabilniji SW, a o BB usluzi da ne pricamo. A uz to Kanadska Ambasada vise ne trazi krsenje vojne tajne kada trazis vizu, pa mi je cijeli RIM koncept jos vise cool:)
Takodjer, za posao (EU,USA, Azija) funkcionira besprijekrno, i za razliku od T-Mobile, VIP ima i dnevni roaming (ukljuci-iskljuci) i svasta nesto...
Pearl nije bio los, ali sada... Pajdo mi uzeo Storm, ali mi je Bold puno bolji...
Ja koristim njegov bb browser preko wi-fi bez beda
Pozdrav svima!
Planiram si kupiti Blackberry Bold 9000 u VIP-u i zanima me slijedeće;
da li mogu na njega instalirati neki dobar gps tipa onaj garminov za mobitele jer čujem da on ima u sebi ugrađen neki gps ali se upotreba naplaćuje?
zanima me i da li mogu ne samo čitati nego i obrađivati word dokumente na njemu? trebam li za to neki software?
Može mi netko pojasniti malo onu neku blackberry tarifu s flat internetom?
Sada imam samsung i8510 ali nekako me vuče ovaj Bold, pa ako se sve ono gore može lijepo bez problema izvesti, bit će izgleda zamjene ;)
dođu blackberry maps, ne naplaćuju se ali nisu baš nešto. možeš stavit google maps koji su super, ali nemaju navigaciju za u auto, ali za to staviš amaze koji to ima. i uz ta dva, blackberry mapse deinstaliraš jer ti ne trebaju
documents to go dođu, al ne znam jel samo za čitanje ili i za obrađivanje, neki vele tu na forumu da dođe samo trial verzija koja ne može editirat dokumente.. ne znam ti reć, najbolje nazovi korisničku vipa i pitaj što točno dolazi
da - to moraš uzet da bi ti beri uopće normalno radio :) (neki se zajebavaju bez toga, ali ćeš vidjet na forumu da imaju više muke nego koristi)
možeš surfat s berija na flat rate, syncat kontakte s npr. gmailom, kalendar s google calendarom (vjeroajtno i s office i exchange servisima, ak ih koristiš, al to ti onda u firmi trebaju znat složit, nisam izučavao kak to funkcionira), ne možeš gledat youtube i slično. znači radi samo web, RSS readeri i sve ostalo na HTTP protokolu, te dodatne sync opcije + push mail + facebook/myspace preko posebnih aplikacija (ili mobilnih stranica koje imaju) + IM (gtalk, jabber protokol, icq) + google maps i amaze koji rade preko tog blackberry flat interneta
Evo da potvrdim da sa uspjesno "upogonio" BB Bold i Tele2 internet (normalna voice SIM kartica).
Postoji maili trik za ubacivanje jednog service book-a, te nakon toga internet te aplikacije dobro radi.
Takodjer, moze se izvesti i push mail, uz jos jednu dodatnu aplikaciju koju ja nisam stavljao.
pozz,
naime kupio sam neki dan Bold
zanima me koja najveca memory card ide u njega
i dali je moguce instalirati Garmin ??