joj mislim da znam tog lika u visnjevcu... uzasno je skup. ma to ti je kad pogodis takve tipove..= Citat =:
Izvorno postao bpodnar
inace ja radim za jeftinije pare i svi su zadovoljni koji samnim posluju.
Printable View
joj mislim da znam tog lika u visnjevcu... uzasno je skup. ma to ti je kad pogodis takve tipove..= Citat =:
Izvorno postao bpodnar
inace ja radim za jeftinije pare i svi su zadovoljni koji samnim posluju.
Evo jučer mi vrag nije dao mira...
Verzija u mobu je bila neka prastara 3.45 ak se ne varam i uredno je upgrade prošao na 6.03. Što se pak razlike tiče u odnosu na stari soft mogu reći da je uglađeniji i očito je da troši manje resource-a i optimiziraniji je. Naime čak mi se nakon upgrade-a i Cubix player normalno vrti i playa mp3 što je na staroj verziji 3.45 bilo gotovo nemoguće.
Neznam zašto, ali još uvijek ne uspijevam u svome naumu za upgradeom. Nema svrhe da si razbijam glavu zašt je to tak. Izgleda da ću morati posjetiti kolegu Khideg-a u skorije vrijeme. Jel ima uopće neko da je uspio ovime nadogradit N6630 sa 5.03 na 6.03. verziju? Moj telefon je bio TIM-ov sa nekim 4.05 softverom pa sam puknio unutra 5.03 jer "meštar od mobitela" nije imao zadnju verziju.
Pricekaj mozda ce proraditi taj njihov upgread ili prvo probaj upgreadati sa phonixom kad si vec siguran da ces nositi taj mobitel khidegu ili nekome tko ima box.= Citat =:
Izvorno postao bpodnar
nema za moju bebu :cry: jel zna netko di mogu naći za 3230?
ovo je skroz super ideja... to su trbali već davno napraviti. nije da sam škrta dati pare nekom ferovcu da mi to sredi, nego jednostavno nemam vremena hopsati po gradu i nalaziti se.
Na nekom forumu piše da je nokia najavila da će uskoro biti i drugi modeli podržani (mislim konkretno sym 3rd). Uspješno sam flesha N70 sa 2 na 5.
Par napomena:
-pripazite na firewall
-morate biti spojeni na net prije pokretanja programa ili javlja da ne postoji nadogradnja
-PC suite neće radi nakon instalacije cable drivera za flash (reinstalacija potrebna)
-Preporučam UPS ili laptop (sigurno je sigurno)
-Dobro promislite želite li najnoviju verziju (meni je fotoaparat brži, galerija malo brži, radio mi sad radi bez prekidanja, ali plačem dok uđe u mplayer!)
-Izgleda da je server opterečen ili nestabilan - tek iz treće je uspješno skinija firm iako je veza na net stabilna (oko 40 MB veličina)
P.S. Pisalo mi je Update failed!, ali mob radi u redu i update-an je (samo je zaglavija u servisnom načinu, pa sam treba skiniti bateriju)!
Evo ja sam upravo sve uspješno obavio na svojoj 6630 nisam imao nikakvih problema pri instalacij.
Prije sam imao V 3.45 sada V 5.03.08 do sad sam primjetio samo malo brži ulazak u meni i galeriju, drugo ništa posebno.
Malo mi nije jasan taj nokia firmware upgrade, nekima daje 6.03, a nekima 5.03...= Citat =:
Izvorno postao rage99
To ni meni nije jasno... Ja imam V 6.03.08 ...
PROBLEM! Od kad sam stavio taj novi firmware ne mogu dobivati poruku tj. poruka mi stigne ali sa ovakvim sadržajem -There is nothing good playing- ili ovo -Time works great changes- molim pomoć HITNO!! Probao sam sa hard resetom ali ista stvar. ima neko sličan problem.
EDIT:
Problem je riješen nakon šta sam obavio reinstalaciju firmwera i formatirao mmc
ma to zasto so imas nastaliran MUMsms.= Citat =:
Izvorno postao rage99
= Citat =:
Izvorno postao khideg
Hvala na pomoći
Kad sam pisao prvi edit u gornjem postu radili je sve dok nisam ugasio mob i onda je opet zaj.....
Opalio sam format mmc i riješeno
tnx khideg još jedanput, i siguran sam da neću više instalirat mumsms
Ljudi samo da vam kažem da ako je vaša njoka TIM-ova,a bili ste flešali HR meni već prije,TIM-ov firmware će da vam se vrati...pa pripazite.....sad moram skidat phoenix i zahebavat se....pazte ljudi......
pa logicno.. na serveru u nokiji imaju imej svakog teleofna i njegov originalni softwer..= Citat =:
Izvorno postao ダニエルの意気込
Daj malo objasni to.= Citat =:
Izvorno postao ダニエルの意気込
1. Moja nokia je kupljena na crno,a diler ju je prošverco iz italije.= Citat =:
Izvorno postao SEGA
2. Taj isti diler mi je stavio hrvatski meni,i time maknuo brendani TIM-ov firmware.To je bio kada je verzija 4 bila nova.
3.Danas sam odlučio isprobat ovaj nokia software update.
4.Sve bilo ok,dok nisam skužio (nakon što sam ga upalio,jelte)da opet ima TIM-ov brendani firmware. verziju 5 i nešto.
5. a onda sam skinuo phoenix,diego i sam stavio 6.03.08 na mob.
(TIM-talijanski operater,ne locka mobove na svoju mrežu,ali stavla brandirani software....bljak)....
Kužiš sad?
Meni je bez problema upgreadao na 6.03.08 sa 4 TIMovog firmwarea, tako da ono sto si rekao ne mora biti kod svakoga.= Citat =:
Izvorno postao ダニエルの意気込
= Citat =:
Izvorno postao SEGA
nemora...al da ljudi znaju da nebi bilo nismo znali.......
Meni uopće neće stavit novi firmware, a isto TIMova Nokia. Kod frenda sam stavio verziju 5.03, a u njemu je original bila verzije 4 i nešto. Baš sam i danas isprobao i javlja da nema potrebe za updejtom jer je moj telefon "up to date". ******, kako to tumačite?
Ja sam downloadovao ovaj programčić sa nokia stranice od 14,6MB e sad pošto imam običnu modemsku konekciju koliko bi trajalo da upgrade software za N70?????
Neka mi neko kaze i da li se to uopće isplati sa modemskom vezom tj. koliki je taj software za N70 u Megabajtima, koliko bi sve to trajalo ili pak postoji neka mogućnos da se prvo skine software pa da se onda instalira sa ovim programom sto sam skinuo to bi bilo bolje govorim zbog pucanja veze......
Hvala
Ne isplati se IMO s modemskom vezom.......= Citat =:
Izvorno postao sta ja znam
mislim da se ne moze sa dial upom....firmwire ima oko 40mb= Citat =:
Izvorno postao sta ja znam
Zna neko di mogu pogledat šta sve donosi novo v 5.03.08 za nokiu 6630.
Da li je moguće da se stavljanjem novog softvera smanji potrošnja baterije, meni od kad sam satavio novi soft primijetio sam da mi baterija duže traje.
Zna li netko što bi se dogodilo da se tijekom upgrade-a isključi punjač? Ako, kad jednom krene sami flash, više ne provjerava punjač, onda je gotovo potpuno sigurno raditi s laptopom (što se nestanka struje tiče)!
može mli mi ko reći koji je najnoviji soft od 6680 ili dati link za to?